Sandra Leonore Theodorsen - Coach, Karriererådgiver, Karriereveileder, Gestaltterapeut under utdanning - GoMentor
Sandra Leonore Theodorsen - Coach, Karriererådgiver, Karriereveileder, Gestaltterapeut under utdanning

Sandra Leonore Theodorsen

Coach, Karriererådgiver, Karriereveileder, Gestaltterapeut under utdanning

Oslo , Videosamtale , GoMentor 24/7

Personlig fremmøte

Walk and talk 800 kr. Avtal tid

Coaching 6.000 kr. Avtal tid

Gestaltterapi (Gestaltterapeut under utdanning) 500 kr. Avtal tid

Coaching 800 kr. Avtal tid

Gestaltterapi (Gestaltterapeut under utdanning) 4.000 kr. Avtal tid

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 199 kr. /uke Registrer

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

Videosamtaler

Coaching (GoMentor videosesjon) 800 kr. Avtal tid

Gestaltterapi (Gestaltterapeut under utdanning (GoMentor videosesjon) 350 kr. Avtal tid

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Innsiden ut iDeg, iRelasjon, iKarriere Sandra Leonore Theodorsen - Coach, Karriererådgiver, Karriereveileder, Gestaltterapeut under utdanning

Beskrivelse

Ønsker du litt mer varme, humor og spenning i ditt liv? Ønsker du å danse litt mer med hverdagslige utfordringer og forventninger? Og du vet ikke helt hvordan.

Livet kan føles som en evig runddans med ting vi skal rekke. Daglig utsettes vi for mange krav fra oss selv og andre. Dagene er tettpakket med aktiviteter. En skal jobbe, gjøre hverdagslige ting, handle, treffer venner og listen av aktiviteter stopper ikke her. Livet vårt har blitt veldig hektisk og kan tidvis oppleves som stressende. Vi har alle vårt å stri med. Noen ganger stopper ting litt opp, vi står fast eller rett og slett vi bare har behov for å se ting fra et annet perspektiv, noen ganger lengter vi etter noe annet, noen ganger har vi behov for å sortere ut kaoset, få oversikt over en situasjon eller relasjon.

Det kan være flere grunner til å sette av litt personlig kvalitetstid til deg selv og snakke med en go'mentorer:

 1. Bli bedre kjent med deg selv og andre
 2. Ambisjoner
 3. Påfyll
 4. Ditt beste jeg og ditt anti-jeg
 5. Finne støtte hvor du ikke finner andre steder
 6. Du står ovenfor eller ønsker endringer. Du må ta noen valg 
 7. Innhentet av fortiden og ønsker å se det i nytt lys 

Min tilnærming
Kanskje du kjenner deg igjen i en av eller flere av punktene. Jeg tilbyr gratis prøvetime. Jeg inviterer deg til å utfordre din komfortsone og møte de små indre stemmer. Det er ikke sikkert at jeg kan hjelpe deg, men tenke og føle høyt i sammen kan styrke og aktivere egenkraften. Fysisk møte eller digitalt. Jeg tilbyr deg et sted hvor du kan utnytte hjernens innganger til ideer, nysgjerrighet og skaperkraft.

Om meg
Siden 2005 har jeg tatt ulike utdannelser i ulike veiledningteknikker, som eksempelvis coaching, traume terapi, familie konstellasjoner. De siste 7 årene har jeg jobbet fulltid som både karrièreveileder og veileder. I tillegg underviser jeg voksne i barne- og ungdomsarbeiderfaget. Akkurat nå er jeg gestsaltterapeut under utdanning. Jeg håper å bli ferdig våren 2021.


Som person er jeg nysgjerrig på deg. Hvordan kan jeg gjøre en forskjell og støtte deg i din prosess? Liker nye utfordringer og kaste meg ut i det ukjente. Globetrotter. Jeg er en kombinasjon av Norge og Colombia. Jeg har vokst opp hovedsakelig i Norge, men har bodd halve livet mitt i utlandet. Jeg ser frem til å bli kjent med deg.

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.