Sandra Leonore Theodorsen - Coach, Karriererådgiver, Karriereveileder, Gestaltterapeut under utdanning

Sandra Leonore Theodorsen

Coach, Karriererådgiver, Karriereveileder, Gestaltterapeut under utdanning

GoMentor 24/7

DENNE PROFILEN ER IKKE AKTIV PÅ GOMENTOR LENGER

Innsiden ut iDeg, iRelasjon, iKarriere Sandra Leonore Theodorsen - Coach, Karriererådgiver, Karriereveileder, Gestaltterapeut under utdanning

Beskrivelse

Ønsker du litt mer varme, humor og spenning i ditt liv? Ønsker du å danse litt mer med hverdagslige utfordringer og forventninger? Og du vet ikke helt hvordan.

Livet kan føles som en evig runddans med ting vi skal rekke. Daglig utsettes vi for mange krav fra oss selv og andre. Dagene er tettpakket med aktiviteter. En skal jobbe, gjøre hverdagslige ting, handle, treffer venner og listen av aktiviteter stopper ikke her. Livet vårt har blitt veldig hektisk og kan tidvis oppleves som stressende. Vi har alle vårt å stri med. Noen ganger stopper ting litt opp, vi står fast eller rett og slett vi bare har behov for å se ting fra et annet perspektiv, noen ganger lengter vi etter noe annet, noen ganger har vi behov for å sortere ut kaoset, få oversikt over en situasjon eller relasjon.

Det kan være flere grunner til å sette av litt personlig kvalitetstid til deg selv og snakke med en go'mentorer:

  1. Bli bedre kjent med deg selv og andre
  2. Ambisjoner
  3. Påfyll
  4. Ditt beste jeg og ditt anti-jeg
  5. Finne støtte hvor du ikke finner andre steder
  6. Du står ovenfor eller ønsker endringer. Du må ta noen valg 
  7. Innhentet av fortiden og ønsker å se det i nytt lys 

Min tilnærming
Kanskje du kjenner deg igjen i en av eller flere av punktene. Jeg tilbyr gratis prøvetime. Jeg inviterer deg til å utfordre din komfortsone og møte de små indre stemmer. Det er ikke sikkert at jeg kan hjelpe deg, men tenke og føle høyt i sammen kan styrke og aktivere egenkraften. Fysisk møte eller digitalt. Jeg tilbyr deg et sted hvor du kan utnytte hjernens innganger til ideer, nysgjerrighet og skaperkraft.

Om meg
Siden 2005 har jeg tatt ulike utdannelser i ulike veiledningteknikker, som eksempelvis coaching, traume terapi, familie konstellasjoner. De siste 7 årene har jeg jobbet fulltid som både karrièreveileder og veileder. I tillegg underviser jeg voksne i barne- og ungdomsarbeiderfaget. Akkurat nå er jeg gestsaltterapeut under utdanning. Jeg håper å bli ferdig våren 2021.


Som person er jeg nysgjerrig på deg. Hvordan kan jeg gjøre en forskjell og støtte deg i din prosess? Liker nye utfordringer og kaste meg ut i det ukjente. Globetrotter. Jeg er en kombinasjon av Norge og Colombia. Jeg har vokst opp hovedsakelig i Norge, men har bodd halve livet mitt i utlandet. Jeg ser frem til å bli kjent med deg.

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.