Liv Falck - Kognitiv terapeut

Liv Falck

Kognitiv terapeut

Fredrikstad , Videosamtale

Personlig fremmøte

Kognitiv terapi 750 kr. Avtal tid

Videosamtaler

Kognitiv terapi (GoMentor videosesjon) 750 kr. Avtal tid

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Liv Falck - Kognitiv terapeut

Beskrivelse

Ønsker du hjelp til:

 • å sortere tanker og følelser
 • å fjerne grubling / bekymring
 • å øve på en god indre samtale med deg selv
 • å endre flink pike / gutt syndromet, øve på å "gjøre ingen ting"
 • å jobbe med å bli sjef i eget liv
 • å få et bedre selvbilde og bli glad i deg selv

 

Da kan jeg hjelpe deg!

 

Kognitiv terapi

Jeg fokuserer på å få en forståelse av deg og dine utfordringer for å støtte deg i den situasjonen du er i her og nå. I kognitiv terapi jobber vi med å utforske tankene, følelsene og handlingene dine og sammenhengen mellom dem. ved å bruke noen spesifikke kognitive teknikker kan vi påvirke og lindre vanskelig følelser og prøve å se nye muligheter og handlingsalternativer for deg.

 

Kort om meg 

Jeg er utdannet spes sykepleier I Psykiatrisk og 2 ar kognitiv utdanning ved NFKT, har jobbet på somatisk sykehus og har arbeidet 26 år i psykiatrisk akuttavdeling og 4 år i psykisk poliklinikk.

Jeg jobber med kognitive teknikker i samtalene, benytter meg av diverse skjema. Hjemmelekse og så er jeg god til å lytte.

Jeg har god erfaring med depresjon, angst, utbrenthet, øke selvbilde, ungdommer, stress, kruse, parterapi Og sosial fobi.


Har hastetimer.

 

Du er velkommen til å kontakte meg for en uforpliktet samtale!

 

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.