Jørn Matre Liebezeit - Psykoterapeut, Familieterapeut, Parterapeut, Veileder

Jørn Matre Liebezeit

Psykoterapeut, Familieterapeut, Parterapeut, Veileder

Oslo , Porsgrunn/Osebakken , Videosamtale

Personlig fremmøte

Individuell terapi 800 kr. Avtal tid

Parterapi 800 kr. Avtal tid

Individuell terapi 1.200 kr. Avtal tid

Parterapi 1.200 kr. Avtal tid

Samarbeid med Colosseumklinikken Medisinske legesenter Avtal tid

GoMentor og Jørn Matre Liebezeit har samarbeid med Colosseumklinikken Medisinske legesenter. Colosseumklinikken Medisinske legesenters pasienter kan booke sesjon her til forhåndsavtalt pris. KUN FOR PASIENTER FRA COLOSSEUMKLINIKKEN MEDISINSKE LEGESENTER.

Online GoMentor rabatt gjelder ikke for denne avtalen.

Videosamtaler

Individuell terapi (GoMentor videosesjon) 800 kr. Avtal tid

Parterapi (GoMentor videosesjon) 800 kr. Avtal tid

Individuell terapi (GoMentor videosesjon) 1.200 kr. Avtal tid

Parterapi (GoMentor videosesjon) 1.200 kr. Avtal tid

Samarbeid med Idungården legesenter (GoMentor videosesjon) Avtal tid

GoMentor og Jørn Matre Liebezeit har et samarbeid med Idungården legesenter. Idungårdens legesenters pasienter kan booke sesjon her til forhåndsavtalt pris. KUN FOR PASIENTER FRA IDUNGÅRDEN LEGESENTER.

Samarbeid med Colosseumklinikken Medisinske legesenter (GoMentor videosesjon) Avtal tid

GoMentor og Jørn Matre Liebezeit har samarbeid med Colosseumklinikken Medisinske legesenter. Colosseumklinikken Medisinske legesenters pasienter kan booke sesjon her til forhåndsavtalt pris. KUN FOR PASIENTER FRA COLOSSEUMKLINIKKEN MEDISINSKE LEGESENTER.

Online GoMentor rabatt gjelder ikke for denne avtalen.

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Jørn Matre Liebezeit - Psykoterapeut, Familieterapeut, Parterapeut, Veileder

Beskrivelse

Ønsker du å:

 • Se nye muligheter i livet ditt?

 • Forbedre din kommunikasjon og samspill?

 • Ta gode langsiktige beslutninger?

 • Få et bredere perspektiv på utfordringene og mulighetene dine?

 • Finne din plass i livet som gir deg respekt og handlekraft?

 • Få hjelp til å takle vanskelige situasjoner i forhold til jobb, familie og samliv?

 • Finne tilbake til undring, glede, latter og sexualitet? 

Jeg er opptatt av en helhetlig forståelse av mennesket og jeg ønsker å hjelpe deg med å finne dine beste individuelle svar.


Om meg

Jeg har gjennom mange år arbeidet med mennesker kriser, både enkeltindivider, par og grupper. Gjennom studier i flere land har jeg tilegnet meg en flerkulturell, tverrfaglig og helhetlig forståelse av menneskers liv og væren. Jeg er opptatt av en empatisk og respektfull holdning, både til deg som klient og dine relasjoner og omgivelser. Jeg har mange års erfaring med å jobbe med mennesker, og jeg er vant til å håndtere krevende omstillingsprosesser.


"We can't solve problems by using the same kind of thinking we used when we created them" - Albert Einstein


Mine metoder

Psykosyntese (positiv Psykoterapi):

En helhetlig psykologisk forståelsesmodell som inkluderer arbeid med kropp, følelser og intellekt. Dessuten forholder psykosyntesen seg til mennesket iboende potensial av spirituell karakter. En kreativ og ressursorientert psykologi med et positivt menneskesyn. Psykosyntesen vektlegger menneskets egne ressurser og indre kunnskap i arbeidet med å løse problemene som hindrer oss i å leve fullt ut. Den bygger på både tradisjonell dybdepsykologi, særlig psykoanalysen, og eksistensiell psykologi.


Familiekonstellasjoner:

Konstellasjoner gir oss tilgang til fortrengte følelser og minner, som fortsetter å påvirke oss helt til de blir bevisstgjort og bearbeidet på en måte som er håndterbar, begripelig og gir mening. Systemiske løsninger er de underliggende systemiske hindringene (innviklinger) som ligger til bunns i en konfliktsituasjon.


Jeg har bakgrunn som Psykoterapeut (Psykosyntese/NIP), Familieterapeut og jobber med systemiske konstellasjoner, veiledning og undervisning


Velkommen!

Biografi

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.