Janne Tveit Stensrud - Karriereveileder, Karriererådgiver, Coach, Familieveileder

Janne Tveit Stensrud

Karriereveileder, Karriererådgiver, Coach, Familieveileder

Videosamtale

2 referanser

DENNE PROFILEN ER IKKE AKTIV PÅ GOMENTOR LENGER

Vi har 15% rabatt på alle typer veiledning! Du er kanskje permittert og trenger hjelp til å se dine muligheter? Elller om du er berørt av nedbemanning? Janne Tveit Stensrud - Karriereveileder, Karriererådgiver, Coach, Familieveileder

Beskrivelse

Tilbyr videokonferanse for all veiledning, telefon kan også benyttes om du heller ønsker det!

Les mer her hva vi kan tilby, og ta kontakt!

Karriereveiledning og vi bistår deg i prosessen!

Spesielt nå i denne spesielle situasjonen som KORONA har gitt oss, vil de fleste av oss bli fortvilet over nåværende situasjon og jobbmuligheter fremover. Om du er ung eller voksen kan dette nå være vanskelig å håndtere alene. 

Trenger du hjelp med å finne ut av studier og videre utdanning, og hva du kan ha fokus på i denne situasjonen?

Vi tilbyr også et nettbasert komplett jobbsøkerkurs for deg som er jobbsøker. Les mer om dette på RessursAkademiet eller Bli en attraktiv jobbsøker. Du vil får mer info ved å søke opp dette på nettet!

 • Ønsker du å få hjelp til å belyse dine jobbmuligheter?
 • Har du behov for endring innenfor jobb og karriere?
 • Har meget god kunnskap om utdanningssystemet og de muligheter som finnes!
 • Er du lei av den jobben du allerede har, og ønsker et jobbskifte?
 • Er du en av de som ikke får grepet om hvordan du skal utarbeide CV og søknad som fører til intervju?
 • Hvordan få oversikt over ditt nettverk?
 • Hvordan velge det som er rett for deg?
 • Er du en av de som ikke er fornøyd med den jobben du har, og er nysgjerrig på utdanning og hvilke muligheter som finnes?
 • Ønsker du å få hjelp til å belyse dine muligheter for eventuelt videre studier?
 • Synes du det er vanskelig å vite hva du skal jobbe med?
 • Hvilket yrke passer for deg?

Som profesjonell karriereveileder kan jeg blant annet hjelpe deg med: 

 • Å oppdage dine muligheter gjennom karriereveiledning
 • Kartlegging av behov, interesser, evner og muligheter gjennom samtale og kartleggingsverktøy
 • Å se på eksisterende kompetanse, og veien videre
 • Å utarbeide CV, søknad og videre handlingsplan
 • Å gjennomføre flere interesse tester hvis ønskelig. Dette gir indikasjoner!! Vi ser på muligheter videre og lager handlingsplan 
 • Vi vurderer konkrete studiemuligheter og setter klare mål 
 • Veiledning og motivering gjennom prosessen 
 • Planlegge intervju sammen med deg
 • Opparbeide trygghet rundt hele jobbsøkerprosessen!
 • Online - kurset -- «Bli en attraktiv jobbsøker»

Hva er Karriereveiledning?

En karriereveileder skal hjelpe deg slik at du blir bevisst dine ressurser og muligheter, forutsetninger og personlige egenskaper, som igjen skal kan bidra til at du kan realisere dine drømmer og nå dine mål. Vi definerer målene sammen og følger deg i prosessen. tilpasses deg og dine behov. I prosessen vil vi ende opp med gode råd for veien videre.


Gjennom karriereveiledningen vil det utarbeides både CV og søknad hvis det er behov for det. Jeg kan hjelpe deg med å sette nye yrkesvalg i et nytt livsperspektiv. Vi skal sammen bevisstgjøre deg på hva slags yrker som både motiverer og passer deg, samtidig som det er viktig og informere om hva jeg som skjer på jobbmarkedet. Dette er også viktige områder og informere om i prosessen.


Tilbyr også veiledning innenfor:

Veiledning til foreldre -- Hvordan håndtere dataspilling hos barn og unge? Skolemestring -- Studieteknikk -- Eksamensnerver - Spesialpedagogisk veiledning til foreldre og barn med spesielle behov. 


Kort om min kompetanse

Jeg har til sammen 19 år arbeidserfaring med hovedsakelig ungdom, unge voksne, samt voksne og familier fra ulike arenaer. Som pedagog i videregående opplæring, rådgiver fra PP tjeneste og Oppfølgingstjeneste. Videre så har jeg drevet kursvirksomhet, spesialpedagogisk oppfølging og koordinator, karriereveiledning og endringsarbeid på selvstendig basis for personer i ulike omstillingsprosesser. Undervisning og koordinator i fagskole studie «Barn med særskilte behov» Er også gjesteforeleser på høyere utdanning innenfor karriereveiledning og sosialpedagogisk rådgivning!


Som person er jeg en stødig, og erfaren veileder som vektlegger å skape relasjon til mennesker. Jeg viser toleranse, empati og har et stort fokus på muligheter og løsningene. Jeg er en anerkjennende voksen, som når frem til mine klienter og studenter med både trygghet og et brennende engasjement for at hver enkelt skal oppleve personlig utvikling og vekst mot eventuelle mål som er valgt. Jeg besitter tyngde og kommuniserer godt og mener jeg når frem til mine klienter og studenter på en måte som gjør at de forstår hvorfor ulike grep har avgjørende betydning. 


Mitt motto er at ALLE må få muligheten til å OPPDAGE sine muligheter!

Håper å høre fra deg!


Mvh

Janne

Referanser

Kvinne 40 år - "Kontaktet Janne etter anbefaling fra venninne. Jeg hadde vært i NAV systemet i mange år og med sykdom tok det masse krefter å forholde seg til de. Janne tok grep og var med på møter med både lege og saksbehandler på NAV. Takket være henne fikk jeg endelig en avslutning på min sak. Er så glad for at Janne kunne hjelpe meg. Det var verdt hver krone! "  Les mer  Les mindre

Kollega 55 år - "God i møte med mennesker, møter andre med respekt, inkluderende, løsnings-og resultatorientert. En andre søker råd hos. Ser og fremhever det positive hos andre. Åpen, ivaretagende og ærlig. Kunnskapsrik! Lykke til! "  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.