Beate Daniloff - Coach, Foredragsholder/Motivator, Mentaltrener, Veileder

Beate Daniloff

Coach, Foredragsholder/Motivator, Mentaltrener, Veileder

Sykkylven , Videosamtale , GoMentor 24/7

Personlig fremmøte

Coaching - personlig fremmøte i Sykkylven 950 kr. Avtal tid

Coaching

Personlig oppmøte

Storgata 8, 2.etasje, 6230 Sykkylven

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 199 kr. /uke Registrer

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 279 kr. /uke Registrer

Skriv ubegrenset med meg når du har tid og lyst og få svar alle hverdager (man.-fre.).

GoMentor 24/7 Live 449 kr. /uke Registrer

Skriv ubegrenset med meg når du har tid og lyst og få svar alle hverdager (man.-fred.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller livechat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 379 kr. /uke Registrer

Hold videosamtaler med meg når du har tid og lyst, alle hverdager (man-fre). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Videosamtaler

Coaching - på nett en til en (GoMentor videosesjon) 850 kr. Avtal tid

Coaching - på nett

Video coaching en til en.


Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Daniloff hjelper med å bedre kvaliteten til menneskers liv ved bruk av metoder fra forskning og psykologi. Beate Daniloff - Coach, Foredragsholder/Motivator, Mentaltrener, Veileder

Beskrivelse

Jeg jobber med mennesker som ønsker endringer i livene sine. Man trenger ikke være dårlig for å bli bedre. Når jeg jobber med mennesker som ønsker hjelp er det ut fra et helhetlig perspektiv. 


Hvilke områder vil du gjerne oppnå resultater på?

Er det for eksempel:

 • å komme i bedre form 
 • vektreduksjon 
 • mestre kronisk sykdom
 • mestre en krevende livssituasjon
 • finne deg en ny jobb
 • starte din egen business
 • få mer tid til familie og venner 
 • livsstilsendring


Gjennom coaching gir jeg deg støttet til å gjennomføre de endringene som må til for at du skal oppnå det resultatet du ønsker.


Coachingen vil bestå av blant annet:

 • verdiavklaring
 • idémyldring
 • effektfulle spørsmål

og har som mål å fremme:

 • bevisstgjøring
 • handling
 • læring


Føler du deg stresset?

Et område jeg er spesielt interessert i er stress. Stress påvirker oss positivt og negativt. Det negative stresse påvirker livene og helsen vår, og her tror jeg det er mye å hente i å redusere negativt stress. Kroppene våre reagerer både på fysisk og psykisk stress.


Forskningsfeltet innen atferds medisin PNI (psykonevroimmunologi), viser at kroppens immunsystem påvirkes av stress og andre psykologiske forhold.  "Stress" er verken bra eller dårlig. Det som er viktig er at vi reagerer med en følelse av kontroll på de psykologiske faktorene vi utsettes for i våre liv.


Jeg lærer deg å redusere stress ved bruk av teknikker som:

 •  mindfullness
 • visualisering
 • meditasjon

 

Healing

Ordet healing er engelsk og betyr "å gjøre hel". For mange vil det norske ordet håndspåleggelse være ensbetydende med healing.


En healer er en person som har en naturlig evne til å overføre energier til andre individer, og på den måten sette i gang eller fremme en helbredelsesprosess.


Jeg tilbyr

healing som en kombinasjon mellom samtale og healing/håndspåleggelse. Mine evner er medfødte og er en del av hvem jeg er. De som mottar healing kan oppleve det som velgjørende i forhold til smerter og plager.

Det er viktig å presisere at jeg ikke helbreder sykdommer. Healing kan være en komplementær behandling til tradisjonell medisinsk behandling som starter innenfra, og at den viktigste delen av forandring er deg, jeg er bare en formidler. Man må gå inn i denne opplevelsen, med åpent sinn og ønske om forandring, fornying eller avslutning av hva enn det måtte være du ønsker å oppå.

Jeg er medlem i Norsk Forening for Integrative Komplentære Terapeuter. Er registrert i Register for utøvere av alternativ behandling i Brønnøysund.Om meg

Meg idag er en dame i staren på 60 årene med livserfaring. For tiden bor jeg i naturskjønne Sykkylven på Sunnmøre sammen med min samboer


Jeg ble født i Sør-Varanger i Finnmark. Fra jeg var ganske ung har jeg drømt om å hjelpe andre til å oppnå bedre liv og virkeliggjøre sine drømmer. Jeg visste ikke da at jeg ville bli coach og healer. Det vokste fram gjennom årene.


Etter mange år med jobber innen økonomi og regnskap i innland og utland, for mindre bedrifter og store konsern, fant jeg ut at jeg ville satse på drømmen min.


Gjennom min jobb i NAV og i en attføringsbedrift har jeg jobbet med mennesker i mange forskjellige livssituasjoner, langtidssykemeldte og kronisk syke, som sto overfor store endringer i hverdagen sin.


Nå er drømmen virkelig. Jeg jobber med å støtte mennesker i sitt arbeid med å nå sine mål gjennom å tilby coaching og healing en til en, gjennom kurs og foredrag og tilby tjenester via internett.


Velkommen!

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.