Mål

Skrevet d. 23-8-2020 13:27:33 af Beate Daniloff - Coach, Foredragsholder/Motivator, Mentaltrener, Veileder

I dag for fem år siden besteg jeg fjellet Skopphorn, som ligger like ved huset mitt. Det rager 1226 meter over havet. Siden jeg flyttet hit i 1997 hadde jeg lyst til å nå den toppen.

Helsetilstanden min hindret meg fra deg. Så jeg satte meg mål om å bli så bra at jeg kunne klare det.

  • Å sette seg mål er viktig for suksess.
  • Hvor lang tid det tar før målet er nådd er av mindre betydning, det tar den tiden det må.
  • At jeg klarte det, at jeg aldri gav opp, alle hjelpere jeg møtte på veien og all erfaring jeg fikk er like viktig.


21. august 2019 ble jeg rammet av et alvorlig hjerteinfarkt da jeg var på ferie i Spania for å besøke min datter og svigersønn. Heldigvis kom jeg ut av sykehuset etter 6 døgn og startet med å gå tur hver dag, 8 km langs stranden. En ting jeg ikke har klart å gjøre på mange år er å løpe. Jeg elsker å løpe. Når jeg gikk langs stranden satte jeg meg mål om at jeg skulle blir så frisk at jeg skulle kunne løpe igjen. Det har jeg klart.

Den viktigste grunnen til at jeg har nådd det målet er at jeg ønsket det inderlig, jeg har gjort det som kreves hver dag for at jeg skulle kunne nå det målet og jeg har aldri gitt opp.


Nå har jeg satt nye mål. Jeg vet ikke når eller hvordan jeg skal nå målet, det blir til underveis, prøving og feiling.

Men det aller viktigste er

  • å ikke miste målet av synet og
  • ha tro på at det vil være mulig uansett hvor håpløst det ser ut i dag.

I mange år har jeg tatt imot kunder til coaching ved siden av annen jobb som ansatt i andres firma. En drøm om en dag å kunne tilby tjenester fra mitt eget firma 100 prosent har levd i meg. Men jeg har ikke turt å satse 100 prosent. Nå er jeg ved et veiskille og har tatt mot til meg om å gå for min drøm. 

fra og med 31.august vil det være mulig å booke tid  mandager og fredager. Du kan bestille  coaching på nett eller fra mitt lokale i Sykkylven.

Start din reise mot dine mål i dag. 

Hilsen Beate

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.