Arnt Nicolai Mehus - Traumeterapeut IoPT, Facilitator PSYCH-K® / MF, Psykoterapeut

Arnt Nicolai Mehus

Traumeterapeut IoPT, Facilitator PSYCH-K® / MF, Psykoterapeut

Videosamtale

4 referanser

DENNE PROFILEN ER IKKE AKTIV PÅ GOMENTOR LENGER

Trygt sted å snakke om det vanskelige, om hva som saboterer deg fra å oppnå framtidsønsker og å hjelp til å finne klare intensjoner for livet ditt. Du og jeg? Arnt Nicolai Mehus - Traumeterapeut IoPT, Facilitator PSYCH-K® / MF, Psykoterapeut

Beskrivelse

 • Plages du av traumatiske hendelser?
 • Kjenner du på usikkerhet, skam eller skyldfølelse?
 • Plages du av krav om å yte, prestasjonsangst eller blokkeringer?
 • Tviler du på egne valg eller dømmekraft - privat eller
  i arbeidslivet?
 • Strever du med eget selvbilde, kjærlighet til deg selv,
  eller din identitet?
 • Sliter du med å sette grenser rundt deg, klare å si nei,
  og å stole på din egen "stemme"? 


BOKA OM LIVET DITT
er full av historier, den inneholder alle dine opplevelser. Den er ikke som noen andres bok. Den har bilder av hva du har sett, lydopptak av hva du har hørt og hele filmsekvenser. Til og med lukter som trigger gjenopplevelser av godt og vondt. Alle minner om berøring, enten de er kjærlige eller uvennlige.

Et helt kapittel fra tiden du svømte i mors mage, alt du følte, hørte og opplevde. Deler av slektshistorien din er lagret. Opplevelser og minner fra dine foreldre og deres forfedre.

Flere sider av boka er viet drømmene dine. De nattlige gode, svevende drømmene, og et og annet mareritt, kanskje? Kapitlene flyter videre i fremtidsdrømmene om det som kunne vært, men som ble knust.


Noen historier husker du særskilt godt. De er godt framme i bevisstheten din. Men svært mange av historiene er skjulte og er skrevet med hemmelig skrift. Allikevel er de skjulte historiene med på en måte, der de er lagret i underbevisstheten din. Hvor de ligger og styrer mer enn 95% av dine handlinger og reaksjoner.


Tilbudet om  LIVSREDIGERING handler om å snu det negative som er skrevet i boka di. Å transformere den underbevisste kontrollen, som hindrer deg i å oppfylle dine beste drømmer og gode forventninger til livet.


Du kan selv designe livet ditt fra nå av, slik at det som er skrevet med hemmelig skrift i det underbevisste blir overskrevet med programvare som støtter deg i å leve ut drømmene dine. Slik du virkelig ønsker.


Metode

Metoden vi benytter i LIVSREDIGERING kalles PSYCH-K®. Et verktøy som tillater at du raskt og uten bieffekter identifiserer og endrer underbevisste oppfatninger og begrensende trossetninger. Ved å skrive om programvaren i det underbevisste endrer du utskriften i livet ditt.
BOKA OM LIVET DITT blir redigert til en helt ny, oppdatert og fremtidsrettet versjon.
Slik kan du fort få en bestseller! Kontakt meg gjerne for en uforpliktende samtale, så finner vi ut sammen hvordan! IoPT:


Slik kan du fort få en bestseller! Kontakt meg gjerne for en uforpliktende samtale, så finner vi ut sammen hvordan!

IoPT

Med IoPT kan du bli etterforsker i eget liv. Noe gammelt skurrer, Du aner at noe ikke er som det skal, du kjenner på blokkeringer eller rett og slett at du blir sabotert? 

Da har jeg en helt annen tilnærming ved hjelp av identitetsorientert psykotraumeteori- og terapi, IoPT, en utmerket måte å få tilgang til de ulike delene som kjemper om oppmerksomheten i psyken. Med denne tilnærmingen kan vi få en trygg og sikker måte å se, avdekke og kjenne på den motstriden som oppstår etter langvarige eller akutte sterke fysiske og følelsesmessige påkjenninger.

 

Uansett hva vi finner som tilnærming til dine utfordringer og framtidsønsker, kan jeg bidra til å gi deg et trygt sted hvor du sikkert kan dele av saker som ikke er så lett å snakke høyt om.  Jeg har flere års erfaring med arbeid i grupper, par og individuelt som familiekonstellatør og IoPT terapeut.

Mitt hovedmål i et dyptpløyende samarbeid er at jeg legger til rette for en trygg, åpen, og ikke-fordømmende atmosfære.


Og det viktigste av alt: du som bestiller bestemmer selv hvor langt du vil gå, hva du vil si og hvor dypt du ønsker å pløye.

Referanser

Janet A. Thornton UK - "" Arnt is a deeply intuitive, highly intelligent caring facilitator with wealth of knowledge that brings the session to an amazing outcome on every occasion.""  Les mer  Les mindre

Lena Mari Nikolaisen - ""Kjenner virkelig at jeg føler meg annerledes og eg er meir avslappa ift det som kjentes som stress i går, heilt fantastisk! Kjente at det hadde skjedd noe veldig positivt i systemet mitt etter jobbinga med deg i går. Tuuusen Hjertelig! Føler meg mye friere og letta. Fantastisk måte å løse opp i ting." ..." So excited Arnt!!""  Les mer  Les mindre

George Jerjian, Mindset Mentor & Author - "I'm a PSYCH-K® facilitator, and trained at the same time as Arnt. PSYCH-K® is an amazingly effective simple process to test and change beliefs in our subconscious mind in less than one session. Since qualifying, Arnt and I have been spent lots of time practising with each other finding our limiting beliefs and changing them. Arnt is a superb and engaging facilitator who allows you the space you need to heal yourself; the mark of a true professional. George Jerjian, Mindset Mentor & Author "  Les mer  Les mindre

Kvinne 60 - "Med egen praksis i helsevesenet. Jeg opplever Arnt som en veldig dyktig, behagelig og forståelsesfull terapeut og coach med et bredt spekter av metoder for å påvirke positivt både psyke og soma/kropp."  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.