Hildegunn Hoff Sagli - Gestaltterapeut under utdanning - GoMentor
Hildegunn Hoff Sagli - Gestaltterapeut under utdanning

Hildegunn Hoff Sagli

Gestaltterapeut under utdanning

Ski

Personlig fremmøte

Samtaleterapi (individ.) 500 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Ring til kundeservice på 2396 6247

95 82 05 12

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

  • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
  • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
  • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
  • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
  • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
  • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
  • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
  • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Jeg er mor til fire og har 24 års erfaring som pedagog i ulike skoleslag. For tiden er jeg 3. års student ved Norsk Gestaltinstitutt høyskole. Hildegunn Hoff Sagli - Gestaltterapeut under utdanning

Beskrivelse

Hvorfor gestaltterapi?

Jeg tenkte i mange år at jeg måtte mestre tankene og utfordringene som livet bød på selv. Når trykket en dag ble for stort, oppsøkte jeg en gestaltterapeut. Sakte men sikkert begynte det å bevege seg inni meg. Jeg ble omsider oppmerksom og bevisst på hvordan min egen kropp ga de sterkeste signalene. Den bar  tyngden av situasjonene jeg var en del av og den bar på opplevelser fra fortiden, skjønt ofte i forkledning. Den dagen jeg oppdaget at livet i sin helhet var tilstede i nuet, her og nå, ble en milepel for meg. Denne erkjennelsen og aksepten, muliggjorde at en endring kunne vokse frem. Jeg ble bevisst på valgene jeg hadde, og at ansvaret for mitt liv lå ene og alene hos meg selv.

Hva skjer hos meg?

Vi snakker. Vi snakker sammen om det som kjennes viktig for deg der og da. Noen ganger kan fortiden tre frem, andre ganger drømmer og fremtidshåp. Med utgangspunkt i det som skjer mens vi er sammen utforsker vi hvordan det er å være deg akkurat her og nå, og også de muligheter/valg du har. Over tid vil terapien kunne gi deg større oppmerksomhet omkring vanene og utfordringene dine, samt hvordan du påvirkes av og påvirker relasjoner rundt deg. Med andre ord; alt som påvirker hverdagen din - i stort og smått.

Hvem kan komme til meg?

Jeg tenker at trygghetens fundament er å bli sett og hørt, åpent og helt fordomsfritt. Da kan nye valg og muligheter bli synlige. Som student ved NGI er jeg opptatt av å møte mennesker med varierte utfordringer. Det betyr at alle følelser, alle tanker, alle spørsmål, all tvil og tro er like velkommen.

Dette er Hildegunn:

Jeg er mor til fire og har 24 års erfaring som pedagog i ulike skoleslag. For tiden jobber jeg som leder i videregående skole. Tilsammen har dette gitt meg en god relasjonskompetanse i forhold til både ungdom og voksne.  Jeg er nå 3. års student ved Norsk Gestaltinstitutt Høyskole, og uteksamineres som psykoterapeut/gestaltterapeut våren 2021. Praksisperioden er i Viken terapi (Ski sentrum), hvor jeg tilbyr samtaler til reduserte satser.


Hjertelig velkommen til Ski, Livshuset og meg.

Foto: Lena Fixdal


Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer