Merethe Holldorff - Gestaltterapeut, Parterapeut, Psykoterapeut

Merethe Holldorff

Gestaltterapeut, Parterapeut, Psykoterapeut

Oslo , Nesoddtangen , Videosamtale

Personlig fremmøte

Samtaleterapi 1.125 kr. Avtal tid

Parterapi 1.750 kr. Avtal tid

Parterapi i samarbeid med mannlig gestaltterapeut 2.750 kr. Avtal tid

Parterapi med meg og en mannlig gestaltterapeut, dvs 2 terapeuter

Videosamtaler

Samtaleterapi (GoMentor videosesjon) 1.125 kr. Avtal tid

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

  • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
  • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
  • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
  • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
  • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
  • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
  • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
  • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Merethe Holldorff - Gestaltterapeut, Parterapeut, Psykoterapeut

Beskrivelse


Mange som kommer i terapi, ønsker en type endring i livet, eller man har blitt utsatt for en endring man ikke ønsker. Endringer kan være store eller små, uansett er endring krevende og det hjelper å ha en å dele tanker og følelser med. Når du får hjelp til å sortere tanker og følelser, kan det bli litt lettere å håndtere det du står i. 

Sorg er ofte et element i endringsarbeid; "noe" er ikke som det var lenger.  Det kan komme til uttrykk på mange forskjellige måter som sinne, uro, forvirring eller tomhet eller noe helt annet.

Og det kan handle om mange forskjellige temaer, for eksempel: problemer i relasjoner, økonomi, overganger i livet, prestasjonsstress eller helseutfordring.

Jeg har tro på at du har alle de ressursene som skal til for å få det bra, min oppgave er å tydeliggjøre, være med på å sortere og støtte deg i dette arbeidet. 

Ved å fordype deg i hva som skjer med deg - og mellom deg og andre, får du en mulighet til å oppdage hvordan du selv bidrar, hvordan du påvirker og påvirkes. Endring skjer når du klarer å være den du er, ikke når du forsøker å være en du ikke er.

Du er varmt velkommen med det som er viktig for deg!


Parterapi

Jeg samarbeider med en mannlig gestaltterapeut og coach, under arbeid med par. Med to terapeuter tilstede, dobles varheten og oppmerksomheten på paret, slik at vi kan fokusere og ivareta dere på en spesielt god måte. 


Hvordan er det å være det paret dere er, akkurat nå?

 -Tenk litt etter:

hva er du og partneren gode i,

hva har du lyst til å utvikle mere av,

hva er vanskelig?

Par som kommer i terapi har ulike ønsker. Noen vil forebygge, andre vil ut av gamle "mønstre", og kanskje er det behov for å finne ut om paret skal fortsette sammen eller ikke. Vi utforsker hvordan dere påvirker og påvirkes i paret. Gjennom faglig observasjon og støtte, får dere en ny mulighet til å undersøke samspillet mellom dere. Det å oppdage hvordan dere gjør det sammen, er selve utgangspunktet for endring. 

Et "par" kan bestå av ulike relasjoner, som kjærester, venninneforhold, ektepar, far-sønn eller mor-datter. Alle par ønskes varmt velkommen!

Litt om meg

Jeg er gestaltterapeut, utdannet ved Norsk Gestaltinstitutt Høyskole. Jeg har også en en toårig etterutdannelse i gestaltterapi. I tillegg er jeg pedagog og tekstforfatter.


Jeg har samtaleterapi med mennesker fra 10-80 år i min praksis.


Jeg leder også terapigrupper for ungdom og unge voksne med langvarige helsemessige utfordringer, samt utdanner samtaleveiledere innen denne gruppen på landsbasis. Arbeidet som pedagog i grunnskolen, gjør at jeg kjenner godt til de utfordringer skolen byr på, både sosialt og faglig. Gruppepress, stress, slitenhet, angst for å mislykkes, stå ovenfor viktige valg og skolevegring, er noe mange unge strever med. Det er en ensom opplevelse å forsøke og være like "vellykket" som de andre. Mange unge sier at de føler det som en stor lettelse å endelig si det til noen. 


Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.