Merethe Holldorff - Gestaltterapeut, Parterapeut, Psykoterapeut - GoMentor
Merethe Holldorff - Gestaltterapeut, Parterapeut, Psykoterapeut

Merethe Holldorff

Gestaltterapeut, Parterapeut, Psykoterapeut

Oslo, Nesoddtangen, Videosamtale

Personlig fremmøte

- Akkurat nå: Få 100 kr. i GoMentor-rabatt på første samtale når du booker og betaler online.

Samtaleterapi 900 kr. Avtal tid

Parterapi 1.400 kr. Avtal tid

Parterapi i samarbeid med mannlig gestaltterapeut 2.200 kr. Avtal tid

Parterapi med meg selv og en mannlig gestaltterapeut, dvs 2 terapeuter

Er du i tvil? Da kan du ringe til kundeservice på tlf. 2396 6246

Videosamtaler

- Akkurat nå: Få 100 kr. i GoMentor-rabatt på første samtale når du booker og betaler online.

Samtaleterapi (GoMentor videosesjon) 900 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Da kan du ringe til kundeservice på tlf. 2396 6246

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

Merethe Holldorff - Gestaltterapeut, Parterapeut, Psykoterapeut

Beskrivelse

Det er ikke enkelt å vite hva du trenger når noe er vanskelig. Da er det nyttig å ha en å snakke med!

Mange som kommer i terapi, ønsker en type endring i livet, eller så kan man bli utsatt for en endring man ikke ønsker. Endringer kan være store eller små, uansett er endring krevende og det hjelper å ha en å dele tanker og følelser med. Når du får hjelp til å sortere tanker og følelser, blir det enklere å kjenne hva du trenger.

Sorg er ofte et element i endringsarbeid; "noe" er ikke som det var lenger.  Det kan komme til uttrykk på mange forskjellige måter som sinne, uro, forvirring eller tomhet eller noe helt annet. Og det kan handle om mange forskjellige temaer, for eksempel: problemer i relasjoner, økonomi, overganger i livet, prestasjonsstress eller helseutfordring.

Jeg har tro på at du har alle de ressursene som skal til for å få det bra, min oppgave er å tydeliggjøre, sortere og støtte deg i dette arbeidet. På denne måten kan du raskere få det bedre og føle deg trygg.

Ved å fordype deg i hva som skjer med deg - og mellom deg og andre, får du en mulighet til å oppdage hvordan du selv bidrar, hvordan du påvirker og påvirkes. Endring skjer når du klarer å være den du er, ikke når du forsøker å være en du ikke er.

Du er varmt velkommen med det som er viktig for deg!


Parterapi

Jeg samarbeider med en mannlig gestaltterapeut og coach, under arbeid med par. Med to terapeuter tilstede, dobles varheten og oppmerksomheten på paret, slik at vi kan fokusere og ivareta dere på en spesielt god måte. 


Hvordan er det å være det paret dere er, akkurat nå?

 -Tenk litt etter:

hva er du og partneren gode i,

hva har du lyst til å utvikle mere av,

hva er vanskelig?

Par som kommer i terapi har ulike ønsker. Noen vil forebygge, andre vil ut av gamle "mønstre", og kanskje er det behov for å finne ut om paret skal fortsette sammen eller ikke. Vi utforsker hvordan dere påvirker og påvirkes i paret. Gjennom faglig observasjon og støtte, får dere en ny mulighet til å undersøke samspillet mellom dere. Det å oppdage hvordan dere gjør det sammen, er selve utgangspunktet for endring. 

Et "par" kan bestå av ulike relasjoner, som kjærester, venninneforhold, ektepar, far-sønn eller mor-datter. Alle par ønskes varmt velkommen!

Litt om meg

Jeg er gestaltterapeut, utdannet ved Norsk Gestaltinstitutt Høyskole. For tiden tar jeg en toårig etterutdannelse i gestaltterapi samme sted, og er ferdig i juni 2019. I tillegg er jeg pedagog og tekstforfatter.


Jeg har samtaleterapi med mennesker fra 10-80 år i min praksis.


Jeg leder også terapigrupper for ungdom og unge voksne med langvarige helsemessige utfordringer, samt utdanner samtaleveiledere innen denne gruppen på landsbasis. Arbeidet som pedagog i grunnskolen, gjør at jeg kjenner godt til de utfordringer skolen byr på, både sosialt og faglig. Gruppepress, stress, slitenhet, angst for å mislykkes, stå ovenfor viktige valg og skolevegring, er noe mange unge strever med. Det er en ensom opplevelse å forsøke og være like "vellykket" som de andre. Mange unge sier at de føler det som en stor lettelse å endelig si det til noen. 


Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer