Mathilde Braune - Familieterapeut

Mathilde Braune

Familieterapeut

GoMentor 24/7

3 referanser

DENNE PROFILEN ER IKKE AKTIV PÅ GOMENTOR LENGER

Jeg heter Mathilde er vernepleier og studerer familieterapi. Visjon: bidra til ny innsikt i deg selv eller forholdet, som igjen kan skape ny erfaring og mening. Mathilde Braune - Familieterapeut

Beskrivelse

Familieterapeutstudent


Mitt mål for deg: at du skal oppleve at du blir SETT, FORSTÅTT, TÅLT OG TRYGG.

Jeg heter Mathilde, er 33 år, vernepleier og familieterapeutstudent og bor i Dubai. Jeg tilbyr individual- og parterapi til lave priser. Jeg ønsker å hjelpe deg i forholdet ditt til deg selv, partneren din eller dine nære relasjoner. Jeg vil ta deg på alvor, tåle deg, lytte og prøve å skape ny innsikt som igjen kan gi gode erfaringer og skape ny mening. 

Som en del av studiet trenger jeg videoopptak der jeg kan motta veiledning fra min studieveileder. Her er fokuset på å at jeg skal forbedre meg som terapeut. Videoklippene slettes etter bruk. Kunne du tenkt deg å hjelpe meg med dette mot redusert pris?

Ta kontakt om du ønsker en prat. 

Mathilde


Familieterapeutstudent

Ut i fra hva jeg tror kan passe deg finnes det fler metoder jeg kan velge å anvende i min terapi; Narrativt fokus, Løsningsfokusert terapi, Systemisk, Strategisk fokus, Strukturert fokus, Emosjonsfokusert terapi og Genogram.

Familieterapeutstudent

Jeg har jobbet med mennesker siden jeg var 18 år. Jeg har jobbet som vernepleier i 10 år med hovedfokus på mennesker med psykisk utviklingshemming, psykiske helseplager, rusproblematikk og deres familier. Senere har jeg blitt opptatt av sammenhengen mellom nære relasjoner og selvfølelse og begynte i 2021 å studere familieterapi.

Referanser

Lill - "Jeg oppsøkte Mathilde i forbindelse med en samlivskonflikt, hvor jeg ønsket individualterapi for å bli klar over egne følelser og behov, forut for parterapi. Mathilde er engasjert og flink til å samarbeide. Praten flyter lett og hun gir innsiktsfull kunnskap i de konkrete utfordringer - hun etablerer raskt en tillitsfull og positiv klientrelasjon. Anbefales på det sterkeste som terapeut ved par/familierelaterte utfordringer."  Les mer  Les mindre

Nina - "Superhyggelig dame som så oss! Det var en utrolig givende samtale!"  Les mer  Les mindre

Maud - "Tusen tack Mathilde för ett fint och givande samtal. Du är en god lyssnare, fin på att spegla din klient och du ger klar, trygg vägledning. Lycka till vidare."  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.