Jeg vil hjelpe deg, kan du hjelpe meg?

Skrevet d. 20-11-2022 16:54:47 af Mathilde Braune - Familieterapeut

Hei alle sammen. 

Jeg er straks ferdig utdannet familieterapeut og tilbyr derfor familie, par og individualterapi til reduserte priser. Nå som det nærmer seg siste eksamen har jeg ekstra lave priser. November kan være en tøff og mørk måned for mange, hvorfor ikke tenne lys, krølle seg inn i et pledd og prate litt med meg om det du/dere tenker på? Kanskje sitter du igjen med litt ny innsikt, ny tankegang og kanskje inspirasjon til å prøve noe nytt? Eller kanskje du vil hjelpe meg til å bli ferdigutdannet? Uansett hvilken intensjon du har blir jeg råglad for melding fra deg :) Vi sees i innboksen. Varme klemmer fra Mathilde i Dubai

Læs mere om: Par og familie

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.