Maria Jelstad - Par- og relasjonsterapeut

Maria Jelstad

Par- og relasjonsterapeut

Videosamtale , GoMentor 24/7

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 796 kr. /mnd. Registrer

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 1.116 kr. /mnd. Registrer

Skriv ubegrenset med meg når du har tid og lyst og få svar alle hverdager (man.-fre.).

GoMentor 24/7 Live 1.796 kr. /mnd. Registrer

Skriv ubegrenset med meg når du har tid og lyst og få svar alle hverdager (man.-fred.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller livechat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 1.516 kr. /mnd. Registrer

Hold videosamtaler med meg når du har tid og lyst, alle hverdager (man-fre). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Personlig fremmøte

Maria Coaching 3.000 kr. Avtal tid

Inneholder 3 x videomøter med meg for totalt 3000 kr. Jeg svarer deg også på mail dersom du har behov for hjelp og oppfølging mellom møtene:-)

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

  • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
  • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
  • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
  • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
  • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
  • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
  • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
  • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Ensomhet, tvil i parforholdet, energityver, narsissisme/vanskelige relasjoner, nedstemthet. Maria Jelstad - Par- og relasjonsterapeut

Beskrivelse

Kom akkurat som du er, med hele deg

Har du noen relasjoner i livet ditt som du opplever som vanskelige?

Lurer du på om du er i et usunt forhold eller er du overelvende etter narsissister?

Kjenner du deg nedstemt eller ulykkelig uten at du skjønner hvorfor?

Føler du deg ensom?

Det er gode grunner til at ting er som de er. Jeg hjelper deg der du er. Jeg vil se deg, lytte til deg og støtte deg, slik at du oppnår personlig utvikling og et bedre liv.

Coaching

Jeg har stor tro på at livskvaliteten din avhenger av relasjonen du har til deg selv og andre. Jeg brenner for at DU får et godt liv med gode relasjoner, dette mener jeg at alle fortjener. Gjennom coaching hjelper jeg deg med dine utfordringer. 

Litt om meg

l største delen av mitt liv har jeg bare eksistert. Jeg har ikke levd mitt liv, jeg har i stedet jobbet hardt for å tilpasse meg menneskene rundt meg. Da jeg begynte å jobbe med meg selv fant jeg ut av hva det var som hadde ført til at jeg hadde tatt dårlige valg for meg selv. Nå lever jeg et liv jeg er fornøyd med. Og jeg brenner for å hjelp deg der DU er.  

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.