Maria Jelstad - Par- og relasjonsterapeut

Maria Jelstad

Par- og relasjonsterapeut

Videosamtale , GoMentor 24/7

DENNE PROFILEN ER IKKE AKTIV PÅ GOMENTOR LENGER

Ensomhet, tvil i parforholdet, energityver, narsissisme/vanskelige relasjoner, nedstemthet. Maria Jelstad - Par- og relasjonsterapeut

Beskrivelse

Kom akkurat som du er, med hele deg

Har du noen relasjoner i livet ditt som du opplever som vanskelige?

Lurer du på om du er i et usunt forhold eller er du overelvende etter narsissister?

Kjenner du deg nedstemt eller ulykkelig uten at du skjønner hvorfor?

Føler du deg ensom?

Det er gode grunner til at ting er som de er. Jeg hjelper deg der du er. Jeg vil se deg, lytte til deg og støtte deg, slik at du oppnår personlig utvikling og et bedre liv.

Coaching

Jeg har stor tro på at livskvaliteten din avhenger av relasjonen du har til deg selv og andre. Jeg brenner for at DU får et godt liv med gode relasjoner, dette mener jeg at alle fortjener. Gjennom coaching hjelper jeg deg med dine utfordringer. 

Litt om meg

l største delen av mitt liv har jeg bare eksistert. Jeg har ikke levd mitt liv, jeg har i stedet jobbet hardt for å tilpasse meg menneskene rundt meg. Da jeg begynte å jobbe med meg selv fant jeg ut av hva det var som hadde ført til at jeg hadde tatt dårlige valg for meg selv. Nå lever jeg et liv jeg er fornøyd med. Og jeg brenner for å hjelp deg der DU er.  

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.