Stresslege,  Dr. med. Laurids Kuhn - Coach, Psykoterapeut, Parterapeut, Hypnoterapeut, Familieterapeut

Stresslege, Dr. med. Laurids Kuhn

Coach, Psykoterapeut, Parterapeut, Hypnoterapeut, Familieterapeut

Stabekk

Personlig fremmøte

Individualterapi 1.250 kr. Avtal tid

Individualterapi 2.050 kr. Avtal tid

Videosamtale Individualterapi 1.250 kr. Avtal tid

Videosamtale Individualterapi 2.050 kr. Avtal tid

Parterapi 2.250 kr. Avtal tid

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

  • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
  • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
  • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
  • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
  • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
  • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
  • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
  • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Lege og stressterapeut Hjelp til stress, utbrenthet og stressrelaterte sykdommer og psykiske plager Stresslege, Dr. med. Laurids Kuhn - Coach, Psykoterapeut, Parterapeut, Hypnoterapeut, Familieterapeut

Beskrivelse

Lege og stressterapeut


Hjelp til stress, utbrenthet og stressrelaterte sykdommer og psykiske plager


Bakgrunn

Jeg har doktorgrad i medisin fra Univeritetet i Innsbruck (1991). Etter noen år som assistentlege i indremedisin, jobbet jeg som overlege i 12 år på to forskjellige psykosomatiske sykehus * i Tyskland.

Siden 2004 har jeg jobbet som selvstendig næringsdrivende "stresslege", psykoterapeut, parterapeut og coach. Dessuten jobber jeg mye med preventive helseprogram og teamutvikling for store bedrifter i Tyskland, samt holder seminar om stress og utbrenthet.

* Psykosomatiske sykehus i Tyskland "fyller gapet" mellom ambulant behandling og psykiatriske behandling og håndterer diagnoser som depresjon, angst, tvangslidelse, personlighetsforstyrrelser, posttraumatisk stresslidelse, spiseforstyrrelser, utbrenthet, smertelidelser, kronisk utmattelsessyndrom, osv.Metoder

Jeg benytter psykodynmisk terapisystemisk terapi og familieterapi (Helm-Stierlin-Institut Heidelberg), hypnoterapi (Milton-Erickson-Institut Heidelberg), mindfulnes og meditasjon, arbeid med kropp og pust.Språk

Jeg jobber på engelsk, tysk og mer og mer på norsk.Medlem av

Den norske legeforening

Landesärztekammer Baden-Württemberg

Ridhwan School for Human Development

Gesellschaft für Systemischer PädagogikPrivatpraktiserende lege og stressterapeut ved Lysaker

Kontoret ligger 12 minutters gange fra Lysaker stasjon. Nærmeste busstopp er Lillengveien som er 5 minutter å gå. Kommer du med bil kan du parkere utenfor garasjen.

Jeg har ikke refusjonsavtale med det offentlige helsevesenet, du må derfor dekke kostnader til behandling selv.

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.