Karin Munkvold - Helsecoach, Stresscoach, Familieveileder

Karin Munkvold

Helsecoach, Stresscoach, Familieveileder

GoMentor 24/7

4 referanser

DENNE PROFILEN ER IKKE AKTIV PÅ GOMENTOR LENGER

Karin Munkvold - Helsecoach, Stresscoach, Familieveileder

Beskrivelse

 • Sliter du med kommunikasjon i nære relasjoner, som barn og unge, familie og partner?
 • Er du mye stresset, kjenner på indre uro og utbrenthet?
 • Plages du med smerter i for eksempel hofte, øvre rygg, nakke og skuldre?
 • Sliter du med helse og overvekt?
 • Ønsker du hjelp til endring av livsstil?
 • Vil du finne noen enkle verktøy som gir deg god helse og en mer balansert smerte- og stressfri hverdag, med god kommunikasjon til de rundt deg?

Da er du på riktig sted og hjertelig velkommen til meg. Jeg brenner for fysisk og psykisk helse, hvordan vi som mennesker er skrudd sammen og de enkle verktøy som skal til for å få en bedre hverdag.


Nedenfor kan du se mer konkret hva jeg kan hjelpe deg med:

 • Bedre kommunikasjon med dine nære relasjoner som barn og unge, familie og partner
 • Helse- og stressveiledning
 • Livsstilsendring og vektreduksjon
 • Endring av vaner
 • Smerter og plager i muskler og ledd
 • Trening og ernæring

I tillegg så brenner jeg spesielt for barn og unge, både i forhold til det å løse kommunikasjonsutfordringer og innenfor helseperspektivet. Jeg har i mange år jobbet med familier/pårørende og hjulpet mange med å løse kommunikasjonsproblemer seg i mellom. Ofte handler det om å ta noen steg tilbake - og starte litt på nytt med nye perspektiv. Dette er noe jeg kan hjelpe deg med:-)

Jeg bruker ulike metoder for å oppnå dine mål og slik går vi frem:

 • Kartlegging av din nå-situasjon og din mål-situasjon.
 • Jeg hjelper deg med å sette opp et løp for hvordan du best kan nå dine mål på en effektiv og ryddig måte.
 • Du får tett veiledning og oppfølging av meg via videosamtaler, telefon og eventuelt personlig oppmøte ved min klinikk i Bærum, gjennom hele perioden vi samarbeider.


Min bakgrunn

Jeg har en bachelorgrad i Sosialantropologi, som jeg har brukt i 16 år til å jobbe med kommunikasjon, veiledning og oppfølging av mennesker i ulike utfordrende livssituasjoner. Jeg har tidligere jobbet med flyktninger, asylsøkere, barnevern, ungdom, familier og pårørende, adhd, autisme, utfordrende adferd og menn som har blitt utsatt for vold i nære relasjoner. Da jeg ønsket å utvikle meg og anskaffe meg flere metoder å bruke i min jobb, samt å lære mer om fysisk og psykisk helse, utdannet jeg meg videre til muskelterapeut og innen trening/ernæring.


I dag driver jeg min egen klinikk, Felles Glød – Livsstilsendring & Rehabilitering. Her jobber jeg med ulike muskel- og leddplager, stressplager, kommunikasjonsutfordringer og livsstilsendring. Jeg er grundig og jobber helhetlig, så i mine hender kan du være trygg på at jeg gir meg ikke før jeg finner ut av dine utfordringer.


Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt med meg for en gratis samtale, hvor vi finner ut om jeg kan hjelpe deg med dine utfordringer:-)

Referanser

Anne - 55 år - ""Alle burde hatt en Karin på blåresept! Karin som helsecoach har vært en av de beste investeringene jeg har hatt. Hun har på en enkel måte lært meg hvordan kropp og hjerne fungerer, og hvordan hormoner og nervesystemet spiller inn og kan blokkere for for eksempel vektreduksjon (mitt mål). Karin fikk meg til å få lyst til å ta tak i meg selv og med hennes støtte hele veien, har jeg klart å nå målene jeg satte meg. Helt topp!". "  Les mer  Les mindre

Jorid 64 år - ""Jeg har i mange år slitt med smerter i øvre del av rygg og nakke trolig pga. stress. Samt hodepine og diverse andre plager. Da jeg begynte å gå hos Karin, klarte jeg ikke snu hodet helt fra side til side - men etter noen behandlinger begynte de muskulære plagene mine å avta. Karin har vært en god veileder i forhold til mine stressplager. I tillegg plages jeg ikke lenger av smerter og ubehag. Jeg har gått hos Karin i over 2 år nå og jeg har ingen planer om å slutte. Jeg kan varmt anbefale henne som muskelterapeut og stresscoach"."  Les mer  Les mindre

Kjetil 46 år - ""Jeg var så heldig å få muligheten til å være med på en eventyrlig reise til Nepal, hvor vi blant annet gikk det som er kåret til en av verdens vakreste fjellturer. Helt fantastisk fint! Karin som tur- og reiseleder kan virkelig anbefales. Hun sprer godt humør og masse humor. Jeg følte meg veldig ivaretatt på reisen og Karin var flink til å motivere opp bakkene"."  Les mer  Les mindre

Eva 31 år og blind (PT kunde) - ""Sammen med denne dama har jeg tråkket ned mil etter mil i Oslos markaområder over flere år. Karin er en super turvenn med mye godt humør og humor. Anbefales!""  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.