Karin Munkvold - Veileder, Coach, Helsecoach, Kostholdsveileder, Stresscoach, Terapeut - GoMentor
Karin Munkvold - Veileder, Coach, Helsecoach, Kostholdsveileder, Stresscoach, Terapeut

Karin Munkvold

Veileder, Coach, Helsecoach, Kostholdsveileder, Stresscoach, Terapeut

Jar , Videosamtale , GoMentor 24/7

3 referanser

Personlig fremmøte

Personlig trening 850 kr. Avtal tid

Fysikalsk massasjeterapi 1.100 kr. Avtal tid

Personlig trening * 10 timer 7.900 kr. Avtal tid

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 199 kr. /uke Registrer

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 279 kr. /uke Registrer

Skriv ubegrenset med meg når du har tid og lyst og få svar alle hverdager (man.-fre.).

GoMentor 24/7 Live 449 kr. /uke Registrer

Skriv ubegrenset med meg når du har tid og lyst og få svar alle hverdager (man.-fred.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller livechat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 379 kr. /uke Registrer

Hold videosamtaler med meg når du har tid og lyst, alle hverdager (man-fre). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Videosamtaler

Kartleggingssamtale (GoMentor videosesjon) 0 kr. Avtal tid

Vi avtaler et tidspunkt for en samtale, for å se om jeg kan være til hjelp for deg. Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt med meg:-)

Personlig trening (GoMentor videosesjon) 850 kr. Avtal tid

Helsecoach/stresscoach (GoMentor videosesjon) 1.000 kr. Avtal tid

Kostholdsveiledning (GoMentor videosesjon) 1.990 kr. Avtal tid

Helsecoach/stresscoach * 4 (GoMentor videosesjon) 3.400 kr. Avtal tid

Personlig trening * 10 timer (GoMentor videosesjon) 7.900 kr. Avtal tid

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Karin Munkvold - Veileder, Coach, Helsecoach, Kostholdsveileder, Stresscoach, Terapeut

Beskrivelse

 • Sliter du med smerter i nakke og skuldre?
 • Har du muskelspenninger i kroppen og hodepine?
 • Er du mye stresset og kjenner på indre uro?
 • Har du «høye skuldre»?
 • Sliter du med overvekt og ernæring?
 • Ønsker du hjelp til endring av livsstil og finne indre ro?

Da er du på riktig sted og velkommen meg.


Nedenfor kan du se mer konkret hva jeg kan hjelpe deg med:

 • Livsstilsendring
 • Vektreduksjon
 • Endring av vaner
 • Stress og lettere til moderate mentale plager 
 • Angst og depresjon
 • Smerter i muskler og ledd
 • Muskelspenninger og spenningshodepine
 • Helsecoaching


Jeg bruker ulike metoder for å oppnå dine mål:

 • Kartlegging av din situasjon.
 • Veiledning og oppfølging via video, telefon, mail og personlig oppmøte.
 • Jeg hjelper deg med målsettinger og hvordan du faktisk når dine mål
 • Personlig trening  -jeg setter opp treningsplan for deg som du kan trene alene eller at vi trener sammen gjennom video eller personlig oppmøte.
 • Ernæringsplaner – jeg lager ernæringsplan og hjelper deg å nå dine mål 
 • Stressmestring og pusteteknikker – jeg lærer deg å puste riktig og med de riktige musklene, slik at du kan lære hvordan sove bedre, stresse ned, bli kvitt plager og smerter
 • Fysikalsk muskelterapi – gjennom video kan jeg vise deg hvordan du selv kan jobbe med dine muskel- og leddplager eller gjennom personlig oppmøtet kan jeg hjelpe deg i min klinikk


Min bakgrunn

Jeg har en bachelorgrad i Sosialantropologi, som jeg har brukt i 14 år til å jobbe med veiledning og oppfølging av mennesker i ulike utfordrende livssituasjoner. Jeg har tidligere jobbet med flyktninger, asylsøkere, barnevern, syke og skadde, adhd, autisme og krisesenter for menn som har blitt utsatt for vold i nære relasjoner. Da jeg ønsket å utvikle meg og jobbe mer med kropp, helse og aktivitet, utdannet jeg meg videre til muskelterapeut, personlig trener og ernæringscoach.


I dag driver jeg min egen klinikk, Felles Glød – Livsstilsendring & Rehabilitering. Du kan lese mer om oss på hjemmesiden min. Her jobber jeg med ulike muskel- og leddplager, stressplager og livsstilsendring. Jeg er grundig og jobber helhetlig, så i mine hender kan du være trygg på at jeg gir meg ikke før jeg finner ut av dine utfordringer.


Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt med meg, for en gratis forsamtale hvor vi finner ut om jeg kan hjelpe deg med dine utfordringer. Jeg tar imot klienter både ved personlig oppmøte i min klinikk i Bærum eller video-konsultasjoner og telefon. 

Biografi

Kjønn

Kvinne

Referanser

Jorid 64 år - ""Jeg har i mange år slitt med smerter i rygg og nakke. Samt hodepine og diverse andre plager. Da jeg begynte å gå hos Karin, fikk jeg bukt med plagene mine og nå kan jeg snu hodet fra side til side, uten at det kjennes ut som at noe setter en stopper for bevegelsen. I tillegg plages jeg ikke lenger av smerter og ubehag. Jeg har gått hos Karin i over 2 år nå og jeg har ingen planer om å slutte. Jeg kan varmt anbefale henne som muskelterapeut"."  Les mer  Les mindre

Kjetil 46 år - ""Jeg var så heldig å få muligheten til å være med på en eventyrlig reise til Nepal, hvor vi blant annet gikk det som er kåret til en av verdens vakreste fjellturer. Helt fantastisk fint! Karin som tur- og reiseleder kan virkelig anbefales. Hun sprer godt humør og masse humor. Jeg følte meg veldig ivaretatt på reisen og Karin var flink til å motivere opp bakkene"."  Les mer  Les mindre

Eva 31 år og blind (PT kunde) - ""Sammen med denne dama har jeg tråkket ned mil etter mil i Oslos markaområder over flere år. Karin er en super turvenn med mye godt humør og humor. Anbefales!""  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.