Velkommen til meg :-)

Skrevet d. 29-9-2021 13:54:14 af Karin Munkvold - Helsecoach, Stresscoach, Familieveileder

Jeg ønsker først og fremst å ønske deg velkommen til meg. Jeg jobber både her hos GoMentor og driver en klinikk i Bærum, hvor jeg tar imot klienter. Problemstillinger jeg kan hjelpe deg med er kommunikasjonsutfordringer i nære relasjoner, stress, smerter, overvekt og livsstilsendring, trening og ernæring.


Kroppen vår er et lite maskineri, som består av mange ulike systemer. Alle systemene skal fungere innad og også samarbeide med de andre systemene, for at kroppen skal kunne fungere optimalt.


Om det er systemer i maskineriet vårt som ikke fungerer, så vil det kunne medføre plager. Sliter du for eksempel med mye stress, så vil du kunne få nedsatt hukommelse, nedsatt konsentrasjon, humørsvingninger, irritasjon, sinne, indre uro, nedstemthet osv. Dette kan igjen resultere dårligere kommunikasjon med de rundt deg.


Stress er bra for deg i gitte situasjoner, men stress over tid vil slite på kroppen din. Stress reduserer aktiviteten i enkelte systemer i kroppen og øker aktiviteten i andre. Skal du for eksempel ned i vekt, så er det viktig å få bukt med det langvarige stresset først – da stresshormoner blant annet reduserer forbrenningen og vil kunne være til hinder for vektreduksjon.


Slike forbindelser i kroppen er noe jeg kan hjelpe deg med, slik at du kan få det bedre med deg selv - og ikke minst med de rundt deg. Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt med meg.Ha en nydelig dag der du er:-)Godhilsen Karin

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.