Jorunn Kolmos - Coach, Hypnoterapeut, Tankefelt-terapeut TFT, Helhetsterapeut - GoMentor
Jorunn Kolmos - Coach, Hypnoterapeut, Tankefelt-terapeut TFT, Helhetsterapeut

Jorunn Kolmos

Coach, Hypnoterapeut, Tankefelt-terapeut TFT, Helhetsterapeut

GoMentor 24/7

2 referanser

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 199 kr. /uke Registrer

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Jorunn Kolmos - Coach, Hypnoterapeut, Tankefelt-terapeut TFT, Helhetsterapeut

Beskrivelse

 • Er du klar for en endringsprosess som gjør deg til din egen beste venn?
 • Føler du deg sliten og ensom i livet med diabetes?
 • Ønsker du å få mer overskudd og energi inn i hverdagen din igjen?
 • Sliter du med kroniske plager og synes dagene er tunge å komme gjennom?
 • Hodepine, nakkesmerter, negative tanker?

 

Coaching/veiledning

Gjennom coaching får du hjelp til å tak i dine utfordringer og nå dine mål ved hjelp av dine egne ressurser. Vi jobber med å endre tankemønstre og finne nye løsninger så du når dine mål og skaper det livet du ønsker deg.

 

Gjennom coaching og tanketrening kan du blant annet:

 • lære å leve godt med diabetes
 • få struktur på livet ditt
 • gå ned i vekt
 • få mer energi og overskudd
 • bli kvitt bekymringer

Uansett hva man ønsker å ha coaching til så jobber vi med tankesett, kosthold og tillærte vaner. For alt dette er med på å gjøre endringsprosessen enklere. Dette programmet passer for deg som er klar til å ta det neste steget til virkelig å nå målet ditt.

Det vil glede meg å kunne hjelpe deg på veien mot det livet du virkelig fortjener, og dette programmet har gode resultater for deg som er villig til å jobbe med deg selv. 

 

Helhetsterapi

I Helhetsterapien legger vi stor vekt på behandling av hele mennesket, og ser på hva som er årsaken til det man sliter med. Vi har alle opparbeidet faste reaksjonsmønstre fra tidlig barndom, og disse mønstrene bærer vi ubevisst med oss videre i livet. Gjennom generasjoner har vi lært hva som er «riktig», og vi lar oss styre av ytre faktorer i stedet for å lytte til hjertet og gjøre det som er riktig for oss selv. Min erfaring er at dette setter spor i både sinn og kropp og vi føler oss i utakt med livet. Jeg tenker at det gode livet kommer til oss når vi har det godt med oss selv og lytter til hjertet vårt.

 

Trenger du hjelp til:

 • å få kontroll på angsten?
 • å håndtere en stressende hverdag?
 • tankespinn som aldri tar slutt?
 • å finne tryggheten i deg selv?
 • å komme videre i livet?
 • å få mer overskudd i hverdagen?

Jeg ønsker å hjelpe deg til å gi slipp på dine mønstre så du går fra en tung og vanskelig hverdag til å kjenne på en ny glede og komme videre i livet.

Jeg ønsker å møte deg med varme og forståelse og finne den beste behandlingen for deg så du kan få indre ro og bli trygg på deg selv. 

 

Er du villig til å gjøre endringer i livet ditt så du kan få gode dager?

Jeg hjelper deg med endringsprosessen og bruker teknikkene mine for å gi deg den beste behandlingen.

 

Om meg

Jeg er utdannet Helhetsterapeut og Helsecoach og interessert meg for temaet i mange år. Jeg har lært mange verktøy som jeg vet virker og bruker i terapirollen.

Jeg har hatt diabetes type 1 siden 1989 og vet hvordan det er å leve med kronisk sykdom, og mitt fokus er å leve godt med min diabetes.

For noen år siden opplevde jeg å få fryktelige smerter i skulderen og kjente på den store frustrasjonen over at det ikke fantes noen behandling. Det eneste tilbudet var smertestillende tabletter som jeg motvillig tok med tanke på alle bivirkninger når man tar store doser over lang tid. Jeg fant ut at jeg måtte gjøre noe med meg selv og var på jakt etter noe som kunne hjelpe meg til å bli bedre, og endte opp med å ta et kurs med fokus på mental trening.

 

Gjennom denne prosessen ble jeg mer bevisst på mine egne tanker, og den innvirkning tankene våre har på vår fysiske helse. Jeg klarte å endre fokuset fra det som var dårlig til det som faktisk var bra, og det var jo veldig mye, og jeg opplevde å bli bra på forholdsvis kort tid. Ved å ha fokus på å være takknemlig, gjorde at jeg ble mer takknemlig i hverdagen og for livet generelt.

 

Mitt store ønske er å hjelpe deg til å få det godt med deg selv og ha en bedre hverdag, så du kan stå trygt i deg selv og takle de utfordringene som livet gir.

 

Du er velkommen til å ta kontakt! 

 

Referanser

Liv Jorunn Gjerløw - "Jorunn er en inspirerende og motiverende coach som med sine analytiske evner klarer å trekke ned mine svevende og kaotiske tanker og systematisere dem. Hun stiller gode spørsmål, er lyttende og flink til å lede meg som kunde. Hun motiverer og feirer mine seire, og er tøff nok til å utfordre og gi motstand for å få meg videre. Jeg ble motivert til å bli mer fysisk aktiv og til å endre på kostholdet slik at jeg har fått mer energi. Samtidig fikk jeg hjelp til å sette i gang med ting jeg hadde utsatt lenge. Hun har en rolig, trygg og varm væremåte, som alltid gjorde at jeg følte meg trygg og ivaretatt."  Les mer  Les mindre

Helen Lundberg - "Etter samtaler med Jorunn har jeg fått bedre selvtillit, og jeg har blitt mye bedre til å ta egne beslutninger etter en traumatisk periode i livet mitt. Jeg har fått en en ny hverdag med bedre struktur og skikk på hva jeg skal gjøre. Jeg konsentrerer meg om en ting av gangen, og løper ikke frem om tilbake mellom ulike gjøremål lenger. Jeg har blitt mer effektiv og får ting unna, og det beste er at det blir bedre resultater av det. Jeg opplever å ha landet i meg selv i denne prosessen og blitt tryggere og sterkere fra innerst til ytterst. Jorunn er en fantastisk coach og med sin tålmodighet og vennlighet føler jeg meg alltid tatt vare på. Hun anklager ikke, men løfter meg opp, og jeg stoler på og har tillit til henne. Jeg hadde ikke overlevd om jeg ikke hadde hatt Jorunn å snakke med."  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer