Gro Mathilde Moldstad - Coach, Helsecoach, Veileder - GoMentor

Gro Mathilde Moldstad

Coach, Helsecoach, Veileder

Videosamtale , GoMentor 24/7

1 klientreferans

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 199 kr. /uke Registrer

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 279 kr. /uke Registrer

Skriv ubegrenset med meg når du har tid og lyst og få svar alle hverdager (man.-fre.).

GoMentor 24/7 Live 449 kr. /uke Registrer

Skriv ubegrenset med meg når du har tid og lyst og få svar alle hverdager (man.-fred.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller livechat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 379 kr. /uke Registrer

Hold videosamtaler med meg når du har tid og lyst, alle hverdager (man-fre). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Videosamtaler

Coaching (GoMentor videosesjon) 700 kr. Avtal tid

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Personlig utvikling, indre ro, livskrise, utbrenthet, dårlig selvfølelse, stress, grensesetting, ensomhet, drømmer og selvinnsikt. Gro Mathilde Moldstad - Coach, Helsecoach, Veileder

Beskrivelse


Vil du:

 • ha endringer i livet ditt?
 • oppdage flere valgmuligheter?
 • rydde opp i gamle tankemønster?
 • ha mer trygghet og ro?


Hva kan du forvente deg?

Du vil oppdage og få innsikt i de ubevisste mønstrene i livet ditt, at de legger føringer for deg og hindrer deg i å nå dine egne mål. Det er viktig å kjenne dine egne verdier og drømmer slik at du blir mindre opptatt av andres forventninger. 


Selv om du legger merke til at du er stresset og urolig, er det ikke alltid like lett å endre dette. Du kan forvente støtte til å finne metoder for avspenning som gir mer innsikt i hva det er som skaper stress i livet ditt. 


Mange har utfordringer når det gjelder å sette grenser. Noen opplever at personer rundt seg blir invaderende. Først når du har lært å si nei til forventninger og ønsker fra andre, kan du si ja til det du oppriktig trenger og vil i livet.


Det å få mer selvinnsikt kan være både litt skremmende og godt på samme tid. Personlig vekst betyr at du vil kjenne på nye følelser - både gode og vonde. Det er verdt å kjenne på de vonde følelsene fordi gleden etterpå og håpet om en bedre fremtid vil bli tydeligere. 


Hvordan du har det med deg selv påvirker også din fysiske helse. I en coaching-time ser vi på alle områdene i livet ditt.


Jeg er opptatt av hvordan du kan bruke drømmene og forventningene du har til å få viktig innsikt. Dette vil skape endring og gi motivasjon til din personlige utvikling.


Du vil lære verktøy slik at du kan bli din egen coach.Om meg

Jeg har vært opptatt av meditasjon og selvutvikling siden jeg var ung. Jeg har jobbet som coach og livsveileder siden 2014, og i den senere tid har jeg fått mye kunnskap om naturmedisin og ernæring. I tillegg er jeg veileder i bruk av eteriske oljer. 


Jeg er utdannet sykepleier og sosialantropolog og har arbeidet i offentlig forvaltning innen høyere utdanning og helse- og sosialtjenester.


Velkommen til en samtale med meg. Det er alltid en fryd å erfare hvor mye som kan skje ved coaching. Nye innsikter og sammenhenger kan oppdages og erfares.

Referanser

Kvinne 45 år - "Eg såg Gro første gong på Helsekanalen på insta/snap og ho snakka om sjølutvikling på ein måte som ressonnerte med min ståstad. Ho er veldig kunnskapsrik også innanfor energiarbeid og draumetyding, noko som har opna opp nye innsikter hjå meg. Eg lærer alltid noko nytt og kna sjå ting i eit nytt jos når eg snakkar med Gro. Ho er vedlig lyttande og stiller gode motspørsmål. Anbefalast på det varmaste."  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.