Gro  Mathilde Moldstad - Coach, Helsecoach, Veileder

Gro Mathilde Moldstad

Coach, Helsecoach, Veileder

GoMentor 24/7

1 klientreferans

DENNE PROFILEN ER IKKE AKTIV PÅ GOMENTOR LENGER

Personlig utvikling, indre ro, livskrise, utbrenthet, dårlig selvfølelse, stress, grensesetting, ensomhet, drømmer og selvinnsikt. Gro Mathilde Moldstad - Coach, Helsecoach, Veileder

Beskrivelse


Vil du:

  • ha endringer i livet ditt?
  • oppdage flere valgmuligheter?
  • rydde opp i gamle tankemønster?
  • ha mer trygghet og ro?


Hva kan du forvente deg?

Du vil oppdage og få innsikt i de ubevisste mønstrene i livet ditt, at de legger føringer for deg og hindrer deg i å nå dine egne mål. Det er viktig å kjenne dine egne verdier og drømmer slik at du blir mindre opptatt av andres forventninger. 


Selv om du legger merke til at du er stresset og urolig, er det ikke alltid like lett å endre dette. Du kan forvente støtte til å finne metoder for avspenning som gir mer innsikt i hva det er som skaper stress i livet ditt. 


Mange har utfordringer når det gjelder å sette grenser. Noen opplever at personer rundt seg blir invaderende. Først når du har lært å si nei til forventninger og ønsker fra andre, kan du si ja til det du oppriktig trenger og vil i livet.


Det å få mer selvinnsikt kan være både litt skremmende og godt på samme tid. Personlig vekst betyr at du vil kjenne på nye følelser - både gode og vonde. Det er verdt å kjenne på de vonde følelsene fordi gleden etterpå og håpet om en bedre fremtid vil bli tydeligere. 


Hvordan du har det med deg selv påvirker også din fysiske helse. I en coaching-time ser vi på alle områdene i livet ditt.


Jeg er opptatt av hvordan du kan bruke drømmene og forventningene du har til å få viktig innsikt. Dette vil skape endring og gi motivasjon til din personlige utvikling.


Du vil lære verktøy slik at du kan bli din egen coach.Om meg

Jeg har vært opptatt av meditasjon og selvutvikling siden jeg var ung. Jeg har jobbet som coach og livsveileder siden 2014, og i den senere tid har jeg fått mye kunnskap om naturmedisin og ernæring. I tillegg er jeg veileder i bruk av eteriske oljer. 


Jeg er utdannet sykepleier og sosialantropolog og har arbeidet i offentlig forvaltning innen høyere utdanning og helse- og sosialtjenester.


Velkommen til en samtale med meg. Det er alltid en fryd å erfare hvor mye som kan skje ved coaching. Nye innsikter og sammenhenger kan oppdages og erfares.

Referanser

Kvinne 45 år - "Eg såg Gro første gong på Helsekanalen på insta/snap og ho snakka om sjølutvikling på ein måte som ressonnerte med min ståstad. Ho er veldig kunnskapsrik også innanfor energiarbeid og draumetyding, noko som har opna opp nye innsikter hjå meg. Eg lærer alltid noko nytt og kna sjå ting i eit nytt jos når eg snakkar med Gro. Ho er vedlig lyttande og stiller gode motspørsmål. Anbefalast på det varmaste."  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.