Elisabeth Rengel - Psykoterapeut, Traumeterapeut, Parterapeut, Coach - GoMentor
Elisabeth Rengel - Psykoterapeut, Traumeterapeut, Parterapeut, Coach

Elisabeth Rengel

Psykoterapeut, Traumeterapeut, Parterapeut, Coach

SANDNES, Videosamtale

2 referanser

Personlig fremmøte

- Akkurat nå: Få 100 kr. i GoMentor-rabatt på første samtale når du booker og betaler online.

Samtaleterapi 750 kr. Avtal tid

Coaching: personlig utvikling 750 kr. Avtal tid

Parterapi 850 kr. Avtal tid

Samtale terapi stressmestring 750 kr. Avtal tid

Stressmestring


Motivasjonen til å gjøre sitt beste for å oppnå gode resultater synker når stressnivået forblir for høyt over lengre tid. 
Kronisk stress er også ansvarlig for de fleste sykemeldingene. Stress skal være årsaken til 
80 – 90% av alle legebesøk.

En konsultasjonstime i stressmestring anbefales for

alle som sliter med stressrelaterte symptomer
ansatte som vil vite mer om å mestre sin egen stress

ledere som vil vite mer om å styre stress i et team 


Er du i tvil? Da kan du ringe meg på tlf. 52 97 27 47

52 97 27 47

Online-samtale

- Akkurat nå: Få 100 kr. i GoMentor-rabatt på første samtale når du booker og betaler online.

Samtaleterapi (GoMentor videosesjon) 750 kr. Avtal tid

Parterapi (GoMentor videosesjon) 850 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Da kan du ringe meg på tlf. 52 97 27 47

52 97 27 47

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

Om meg og målet med terapi Jeg har mange års erfaring som terapeut for enkeltpersoner og par og avsluttet en 4-årig utdanning i Psykoterapi på NGI (Norsk Ges Elisabeth Rengel - Psykoterapeut, Traumeterapeut, Parterapeut, Coach

Beskrivelse

Om meg og målet med terapi

Jeg har mange års erfaring som terapeut for enkeltpersoner og par og avsluttet en 4-årig utdanning i Psykoterapi på NGI (Norsk Gestalt Institutt, Høgskole) i 2003.?Jeg deltar regelmessig i GATLA videreutdanning for psykologer og terapeuter (Gestalt Associates Training Los Angeles) og MIT videreutdanning (Münchener Institut für TraumaTherapie). Jeg arbeider på norsk, engelsk og tysk, og har konsultasjons avtaler og samarbeid med internasjonale og norske selskap. Som terapeut går jeg utifra at alle er født med en evne til selvregulering, dvs å selv vite best hva som er bra for en selv og fører til personlig vekst, og hva som ikke er bra og - i beste fall -  fører til stagnasjon -eller verre - gjør oss syke. Vi mister denne evnen til selvregulering under oppveksten gjennom krav om å følge lover og regler som er kulturell betinget.

Målet med terapi er å skape bevissthet rundt denne prosessen og gi klienten valgmuligheter i stedet for å være fastlåst i gamle mønstre.

 

I have many years experience and training in working with individuals and couples. I graduated in 2003 from NGI (Norsk Gestalt Institutt) as Psychotherapist.?I am taking regularly part in GATLA  training workshops (Gestalt Associates Training Los Angeles) as well as training at MIT (Münchener Institut für TraumaTherapie). I am fluent in several languages and work in English as well as Norwegian and German. I am also working for international and Norwegian companies.

 

Referanser

Jane, 30 år gammel - "Jeg har snakket med Elisabeth i halvannet år nå. Jeg gleder meg hver gang til å treffe henne på kontoret. Hun er den eneste som virkelig forstår hvordan jeg 'tikker'. Hun fungerer som en slags veileder eller 'ledsager' for meg. "  Les mer  Les mindre

BT, mann, 44 år gammel - "Elisabeth var en viktig samtalepartner for meg i en svært krevende periode i mitt liv. Hun var tilgjengelig for samtaler på kort varsel også i helgene og på ferie. Denne støtten var viktig å ha i krisesituasjoner. I våre samtaler har jeg lært mye om mine atferdsmønster, hvordan fortiden påvirker valgene jeg tar i dag. Elisabeth har gitt meg støtte og trøst i vanskelige tider og vært med meg hele veien. "  Les mer  Les mindre

;

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer