Britt Bjørgård - Coach, Veileder - GoMentor
Britt Bjørgård - Coach, Veileder

Britt Bjørgård

Coach, Veileder

7 referanser

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

Er du klar til å ta grep om deg selv, ditt liv, ditt lederskap for lette stress og følelsen av å være overveldet av alt som skjer i livet og jobben din? Britt Bjørgård - Coach, Veileder

Beskrivelse

La meg lære deg å overkomme stress og følelsen av å være overveldet slik at du kan: 

 • Roe ned, slappe av for å gi deg selv en NY START!
 • Bygge indre styrke, selvfølelse og troen på deg selv
 • Øke din indre kapasitet til å håndtere stress og alle livets muligheter og utfordringer
 • Etablere en ny livsstil og arbeidsvaner som er i samsvar med den DU er!
 • Si et stort JA til deg selv, få tilbake energien, livskraften og gleden for deg selv og det du vil skape

 

Kjenner du deg igjen i noe av dette?

 • Opplever du å ikke ha den innflytelsen du ønsker som leder?
 • Eller får til det du vil?
 • Opplever du ofte stress og er sliten?
 • Føler du seg ofte fastlåst i negative tankemønstre?
 • Er du ofte trøtt mangler energi og krefter til å komme igjennom dagen?
 • Føler du deg ofte urolig og engstelig?
 • Har du for mange oppgaver og aktiviteter du føler du bare må, bør eller skal?
 • Går og tenker på sykemelding fordi du tror det er den' 'eneste" løsning? 

 

Dette skjer fordi:

Vi multitasker, lever i forskjellige roller, har mye ansvar og har store forventninger til oss selv og andre. Vi er omsorgspersoner og vil ta vare på det og dem som er rundt oss. Vi er den andre mennesker går til for å få trøst og støtte både på jobben og hjemmeVi sier JA til alt og alleVi ANSTRENGER oss for å gjøre alt PERFEKT!

 

Med høye forventninger til en selv og nye mål år etter år blir det vanskelig å oppdage hvor grensene går. Det optimale stressnivået som oppleves inspirerende kan plutselig gå over til å bli negativt stress som fører til utbrenthet.

 

Tenk hvordan det vil være når du:

 • Har bedre selvfølelse, økt personlig styrke og tro på deg selv
 • Føler deg mer levende, energisk og fokusert
 • Blir lyttet til og anerkjent på en måte som gir deg et skikkelig løft og inspirasjon
 • Kan skape bedre balanse mellom familie, jobb, venner og dine egne behov
 • Opplever mer indre ro og flyt i hverdagener på nytt blir forelsket i livet  

Min utdannelse og bakgrunn: 

Jeg er utdannet Profesjonell Coach fra The Coaches Training Institute (CTI) og har jobbet som coach i egen virksomhet siden 2002. I tillegg er jeg uteksaminert fra CTI sitt Co-Active leadership program fra oktober 2005 til oktober 2006 og er også utdannet organisasjon- og relasjonsystem coach i samme periode. Mitt fokus har vært lederutvikling, teamutvikling, kommunikasjon og samspill i relasjoner, stress og utbrenthet og transformerende selvutvikling samt omstilling og karriererådgiving. Jeg kan vel si at det å jobbe med mennesker om det er individuelt, i grupper eller team er min samlede lidenskap.


Som profesjonell coach over 2500 timers erfaring med å utfordre, løfte og heie på mennesker mot sine mål Jeg har også 8 års erfaring som karriererådgiver i Addeco og hjulpet flere hundre mennesker rundt om i Norge på veien til en ny jobb. 


I tillegg er jeg internasjonalt KRI sertifisert kundalini yoga- og meditasjonslærer på nivå 2 (fra 2011 til 2016), som undervist av Yogi Bhajan, gjennom Kundaliniyogainstituttet i Stockholm. Jeg har dedikert meg til å fordype meg i kundalini yogaens mange aspekter og utvikle meg som lærer og bidra til å løfte og utvikle mennesker for å nå sitt høyeste potensial. 


Før dette har jeg 22 års erfaring fra bank og IT der hovedfokuset har vært salg og markedsføring, økonomisk rådgivning, lederskap og HR. Alt dette er mitt fundament av erfaring som jeg bringer med inn i alle sammenhenger når jeg underviser og jobber med menneskers utvikling og vekst.

 

Om noe av dette treffer deg, er jeg klar til å stå til din tjeneste og bidra til at du lykkes med det du velger å gjøre. Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale!

Referanser

Kvinne og tidligere leder - "Jeg kom til Britt da jeg opplevde en stor krise i jobb-livet mitt som leder i 2011. Hun grep fatt i meg og tok vare på meg på en særdeles profesjonell, varm og klok måte. Jeg hadde ikke klart meg like godt uten Britt!"  Les mer  Les mindre

Anonym - "Økt selvinnsikt, bedre selvfølelse og mer glede i livet mitt"  Les mer  Les mindre

Aina Rønningen - "Tankemønsteret endret seg og jeg lært å sette egne grenser"  Les mer  Les mindre

Trine Lauritzen, Daglig leder  - "Jeg hadde ikke vært der jeg er i dag uten Britt"  Les mer  Les mindre

Jorunn Christoffersen - "Får deg til å tenke nytt og gi deg troen på deg selv"  Les mer  Les mindre

Marianne Grimsmo, HR-direktør - "Jeg var ny i lederrollen i selskapet og søkte trygghet i meg selv som leder. Jeg ønsket å utvikle meg som leder, men det å ha trygghet i meg selv var nok det jeg var mest opptatt av. Ved å jobbe med Britt oppnådde jeg og både trives og føle meg trygg i rollen min. "  Les mer  Les mindre

Lene Ljødal - "Sammen med Britt har jeg funnet tilbake til mine styrker og har fått en helt ny giv – både privat og på jobb. "  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer