Ann Helen Hansen - Gestaltterapeut, Psykoterapeut - GoMentor
Ann Helen Hansen - Gestaltterapeut, Psykoterapeut

Ann Helen Hansen

Gestaltterapeut, Psykoterapeut

Fredrikstad

2 referanser

Personlig fremmøte

Individualterapi studenter (ved gyldig studentkort) 600 kr. Avtal tid

Individualterapi 700 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Da kan du ringe til kundeservice på tlf. 2396 6246

69 67 60 39

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

Ann Helen Hansen - Gestaltterapeut, Psykoterapeut

Beskrivelse

Ønsker du en endring i livet ditt? 

Gestaltterapi passer for alle og kan være nyttig for deg som:

  • strever i relasjoner, enten til deg selv eller til andre
  • kjenner deg sliten, utbrent og har "møtt veggen", kanskje til og med sykemeldt
  • er nedstemt og trist
  • står fast i livet og ønsker å komme videre
  • sliter med dårlig selvbilde og ikke føler deg "bra nok"
  • står ovenfor et vanskelig valg
  • trenger støtte og en å snakke med
  • bli mer bevisst egne behov og muligheter
  • ønsker selvutvikling og personlig vekst


I Gestaltterapi er hele mennesket i sentrum, med tanker, kropp og følelser. Du kan bli bedre kjent med deg selv og dine valgmuligheter, ved å bevisstgjøre egne følelser, reaksjoner og handlinger. Nærmere kontakt med sanser, følelser og tanker, gir bedre  sammenheng og mening i livet. Når du blir mer bevisst deg selv, hvordan du påvirker andre og andre påvirker deg, oppleves kommunikasjonen tydeligere og gir mer tilfredsstillende relasjoner.

Spørsmålet er om du er villig til å arbeide med gamle mønstre eller se nye muligheter i livet ditt? Du kan risikere å kjenne deg friere og gladere, og som et "helere" menneske.

Har du tenkt på at du trenger noen å snakke med, vil jeg anbefale deg å ta kontakt. Jeg vil møte dine små eller store utfordringer med respekt og varme. Det du tar med deg inn i behandlingsrommet, tar jeg på alvor. 

Det er godt å snakke med noen, når livet kjennes tungt. Jeg ønsker å møte deg der du er, støtte deg i din utvikling og være tilstede for deg. Gjennom vår relasjon til hverandre, vil du bli kjent med deg selv, komme fram til dine ressurser og hvordan du vil bruke disse. De fenomenene som oppstår mellom oss er det vi jobber med, da disse er også det som gjenspeiler seg fra hvordan du møter verden.

Som terapeut er jeg engasjert i menneskelig vekst, dette gir meg energi og inspirerer meg. 


Min bakgrunn

Jeg er utdannet sykepleier siden 2006, og har over 25 års erfaring med å jobbe med mennesker i ulike livsfaser. På sykehuset arbeider jeg med kronisk syke mennesker. I dette arbeidet har jeg med meg verdier som respekt, ydmykhet, forståelse og omtanke. Disse egenskapene tar jeg med meg i livet og i mine møter med andre. Jeg er utdannet gestaltterapeut MNGF 2018, ved Norsk Gestaltinstitutt Høyskole.


Jeg holder til i Gamlebyen  i Fredrikstad og du er velkommen! 


PS! Dersom jeg ikke svarer på henvendelse med en gang, legg igjen beskjed, så vil jeg ta kontakt.

Referanser

Kvinne, 47 år - "Jeg opplever Ann Helen som varm og tilstede. Hun har lyttet og spurt kloke, gode spørsmål, slik at jeg har blitt bedre kjent med meg selv. Bevissthet om hva som er mitt og hva som er andres "greier" har vært en stor hjelp for meg. Det har gitt meg større trygghet i meg selv og kan tenke at jeg er bra nok!"  Les mer  Les mindre

Kvinne, 49 år - "Jeg kan sterkt anbefale Ann Helen som terapeut. Hun har en fin evne til å lytte og sette seg inn i hvilke ting som rører seg i hodet på meg. Hun er et fantastisk menneske som gir mye av seg selv, og som har hjulpet meg gjennom flere tøffe utfordringer."  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer