Ann Helen Hansen - Gestaltterapeut under utdanning - GoMentor
Ann Helen Hansen - Gestaltterapeut under utdanning

Ann Helen Hansen

Gestaltterapeut under utdanning

Fredrikstad, Videosamtale

2 referanser

Personlig fremmøte

- Akkurat nå: Få 100 kr. i GoMentor-rabatt på første samtale når du booker og betaler online.

Individualterapi 450 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Da kan du ringe meg på tlf. 69 67 60 39

69 67 60 39

Online-samtale

- Akkurat nå: Få 100 kr. i GoMentor-rabatt på første samtale når du booker og betaler online.

Online terapi (GoMentor videosesjon) 450 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Da kan du ringe meg på tlf. 69 67 60 39

69 67 60 39

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

Ann Helen Hansen - Gestaltterapeut under utdanning

Beskrivelse

Ønsker du en endring i livet ditt?

 • Står du fast i livet ditt?
 • Kjenner du deg utbrent og sliten?
 • Er du i krise eller i sorgprosess?
 • Opplever du meningsløshet og/eller tomhet?
 • Kjenner du deg ikke bra nok?
 • Har du utfordrende relasjoner?
 • Sliter du med vanskelige følelser?
 • Er andres behov viktigere enn dine?
 • Kjenner du på stor frykt som kjennes overveldende?
 • Er du trist og kjenner det på bunnen?
 • Har du konflikter i livet ditt?
 • Ønsker du selvutvikling?
 • Er du ensom?


I Gestaltterapi er hele mennesket i sentrum, med tanker, kropp og følelser. Du kan bli bedre kjent med deg selv og dine valgmuligheter, ved å bevisstgjøre egne følelser, reaksjoner og handlinger. Nærmere kontakt med sanser, følelser og tanker, gir bedre  sammenheng og mening i livet. Når du blir mer bevisst deg selv, hvordan du påvirker andre og andre påvirker deg, oppleves kommunikasjonen tydeligere og gir mer tilfredsstillende relasjoner.

Spørsmålet er om du er villig til å arbeide med gamle mønstre eller se nye i livet ditt? Du kan risikere å kjenne deg friere og gladere. 

Har du tenkt på at du trenger noen å snakke med, vil jeg anbefale deg å ta kontakt. Jeg vil møte dine små eller store utfordringer med respekt og varme. Det du tar med deg inn i behandlingsrommet, tar jeg på alvor. 

Det er godt å snakke med noen, når livet kjennes tungt. Jeg ønsker å møte deg der du er, støtte deg i din utvikling og være tilstede for deg. Gjennom vår relasjon til hverandre, vil du bli kjent med deg selv, komme fram til dine ressurser og hvordan du vil bruke disse. De fenomenene som oppstår mellom oss er det vi jobber med, da disse er også det som gjenspeiler seg fra hvordan du møter verden.

Som terapeut er jeg engasjert i menneskelig vekst, dette gir meg energi og inspirerer meg.


Min bakgrunn

Jeg er utdannet sykepleier siden 2006, og har over 25 års erfaring med å jobbe med mennesker i ulike livsfaser. På sykehuset arbeider jeg med kronisk syke mennesker. I dette arbeidet har jeg med meg verdier som respekt, ydmykhet, forståelse og omtanke. Disse egenskapene tar jeg med meg i livet og i mine møter med andre. Jeg går mitt avsluttende år på Norsk Gestaltinstitutt Høyskole, fjerde år. Som gestaltstudent er jeg godkjent for å ta imot klienter. 


Jeg holder til i trivlige lokaler i Gamlebyen og DU er varmt velkommen! 

Referanser

Kvinne, 47 år - "Jeg opplever Ann Helen som varm og tilstede. Hun har lyttet og spurt kloke, gode spørsmål, slik at jeg har blitt bedre kjent med meg selv. Bevissthet om hva som er mitt og hva som er andres "greier" har vært en stor hjelp for meg. Det har gitt meg større trygghet i meg selv og kan tenke at jeg er bra nok!"  Les mer  Les mindre

Kvinne, 49 år - "Jeg kan sterkt anbefale Ann Helen som terapeut. Hun har en fin evne til å lytte og sette seg inn i hvilke ting som rører seg i hodet på meg. Hun er et fantastisk menneske som gir mye av seg selv, og som har hjulpet meg gjennom flere tøffe utfordringer."  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.