Heidi Teschke - Psykoterapeut, Integrativ terapeut, Veileder - GoMentor
 Heidi Teschke - Psykoterapeut, Integrativ terapeut, Veileder

Heidi Teschke

Psykoterapeut, Integrativ terapeut, Veileder

Tønsberg, Videosamtale

1 klientreferans

Personlig fremmøte

Individuell samtale 850 kr. Avtal tid

I samtaleterapien har jeg kropps- ressurs- og opplevelsesorientert fokus og bruker bevegelse- og kunstterapiteknikker (kreative medier).

Rabattpris for studenter, arbeidsledige og pensjonister - alle tjenester 450 kr. Avtal tid

Veiledning - Eksamen - Studieteknikk - Eksamensnerver 450 kr. Avtal tid

Jeg bruker både meditasjons- imaginasjons- og kunstteknikker for at du skal bli kjent med deg selv. Du får kunnskap om teknikker som kan brukes og samtidig er lett tilgjengelig for å forebygge angst og stress før og i eksamensituasjoner.

Husk studentrabatt!

Kroniske (langvarige) smerter 650 kr. Avtal tid

30% av den norske befolkningen plages av langvarige smerter, og smerte er det hyppigste symptomet som kan føre til at en pasient oppsøker fastlege. Hvor mange av disse som får effektiv behandling er usikkert. 

Forbedret selvoppfattelse, selvinnsikt og kontakt med kroppens følelser synes å være avgjørende for å endre opplevelsen av smerten. Som integrativterapeut kan jeg gjennom terapi gi deg mulighet til å finne nye ressurser, gjenoppdage glemte ressurser og bruke dine eksisterende ressurser som kan åpne for alternative mestringsstrategier i ditt liv med langvarige smerter.

Jeg ser mennesker som hele mennesker - kropp, sjel og sinn. Jeg har fokus på hele livsløpet. Det vil si at vi kan bruke fortiden for å få en bedre fremtid.

Pårørendesamtale - ved demens 850 kr. Avtal tid

I møte med mennesker som lider av demens  har jeg erfart at pårørende opplever situasjonen som vanskelig. På en måte mister man den som stå en nær til tross for at kroppen er tilstede. Her kan jeg tilby fagkompetanse om demens, samtaler, støtte som terapeut og bidra med min erfaring som sykepleier.


Informasjonsmaterialet inkludert i prisen!

Hjelp og rådgiving til søknader og/ eller støtteordning inkludert i prisen!

Kognitiv trening - demens 850 kr. Avtal tid

Vel vitende om at demensutvikling kan ikke stoppes har jeg erfart at gode kroppslig opplevelser kan bidra til at personen med demens kan oppleve en bedre hverdag. Positivitet, god relasjoner og mestring gir mennesker med demens gode opplevelser som ubevisst kan lagres i kroppen og redusere uro.

Jeg bruker bla. musikk, bevegelse, maling og plastelina.

Videosamtaler

Individuell samtale (GoMentor videosesjon) 850 kr. Avtal tid

Kroniske (langvarige) smerter (GoMentor videosesjon) 650 kr. Avtal tid

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

  • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
  • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
  • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
  • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
  • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
  • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
  • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
  • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Terapi som ser hele deg; kropp, psyke og sjel i din sosiale verden og med din livshistorie. Heidi Teschke - Psykoterapeut, Integrativ terapeut, Veileder

Beskrivelse

I livet møter vi utfordringer som kan være tunge å håndtere på egen hånd, det være seg akutte kriser eller langvarige belastninger. Jeg tilbyr terapi og støtte med utgangspunkt i en helhetlig tilnærming. Psyke og kropp kan ikke skilles fra hverandre!


Jeg kan hjelpe deg med

- Et bedre liv til tross for langvarige smerter

- Bearbeidelse av traumatiske opplevelser

- Vanskeligheter i relasjoner

- Konflikthåndtering - arbeidsrelatert og privat

- Opplevelser av mobbing

- Livskriser

- Personlig utvikling - fokus på tanker, følelser og handlinger

- Å bli bedre kjent med seg selv på en forståelsesfull og kjærlig måte

- Opplevelse av å være sliten eller utbrent

- Opplevelse av å være nedstemt og trist


Vi vil sammen lage mål og plan for terapien

Du er eksperten på din egen livssituasjon. Jeg er profesjonell fagperson som basert på kunnskap kan bidra til å finne best mulige tiltak og tilrettelegging for at du skal få tilbake eller utvikle din helse og dermed et godt levelig liv. Terapien er basert på likeverd mellom mennesker i alt arbeid, og derfor er det viktig at vi får en god relasjon.


Traumer

Dessverre har alt for mange mennesker opplevd traumer. Det kan være grusomme og urettferdige forhold som seksuelt overgrep, kroppslig eller psykisk mishandling, krig, skade eller tap. Det kan imidlertid også være noe som egentlig er banalt for andre, men likevel gir stor skade for den som opplever det. Traumer er personlige opplevelser!


I min jobb som psykoterapeut er jeg trent for å møte deg - din livshistorie med dine minner fra barne- og ungdomsår og som voksen. Jeg har selv gjennomgått traumer som barn som har fulgt meg som en skygge i hele mitt voksne liv - til jeg endelig fant hjelp og ro fra fortiden min. Egne erfaringer har vist at forståelse, trygghet og støtte er vesentlig i terapi. Fordypende studier har lært meg hvordan terapien kan tilpasses til den enkelte. Hovedmålet mitt som terapeut er å fjerne skyggen, gi ro og nye signaler til hjernen om at faren er over!


Om langvarige smerter

Jeg har spesialisert meg innen terapeutisk behandling av langvarige (kroniske) smerter. Ved kronisk smerte kan følelser og tanker ofte være styrende. 


Metoder

Jeg tilbyr kunstterapi, bevegelseterapi, samtaleterapi og grønn terapi (få kontakt med naturen vi er en del av).
Kunstterapeutiske teknikker egner seg for å søke, finne og vekke ressurser. Jeg jobber med forskjellige bevegelseteknikker fordi kroppen vår husker mer enn hjernen.


Litt om meg

Jeg er utdannet psykoterapeut (2017) og integrativ terapeut (2019) med diplom fra Fritz Perls Institutt i Tyskland. I 2019 fullførte jeg mastergrad innen klinisk psykisk helse - terapeutisk smertebehandling ved Universitet i Sørøst-Norge (USN). Siden 2019 har jeg praktisert som psykoterapeut/ integrativ terapeut i hyggelige omgivelser på Villa Møllebakken i Tønsberg. Fra før er jeg utdannet psykiatrisk sykepleier i Tyskland (1995) og har videreutdanning i anestesisykepleie fra Norge (2008). 


Om integrativterapi

Begrepet integrativterapi blir brukt for å fremme forståelsen for at fokus er på helhet, ikke bare på psyken – altså en holistisk tenkning. Med utgangspunkt i integrativterapi legger jeg stor vekt på filosofien om at kropp, sjel og ånd er påvirket av tid og sted. Jeg ønsker derfor å jobbe stabiliserende og ressursorientert for dine psykiske, fysiske og sosiale behov. 


Ta gjerne kontakt meg for en første uforpliktende samtale!

Referanser

"Birgitte 73" - "Heidi er noe av det beste som har hendt meg! Jeg visste ikke hva ‘integrativ terapi’ er, men virke gjør den - forbausende rask og udramatisk. Jeg la knapt merke til at noe skjedde med meg, før jeg en dag kunne konstatere at den vonde følelsen som hadde plaget meg lenge (familiekonflikt), var borte - nøytralisert på et vis. Takk Heidi! Du er en fantastisk kunnskapsrik og dedikert terapeut og veileder. Utrolig empatisk og omsorgsfull, ukonvensjonell og morsom. Heretter min FAST-terapeut/veileder! PS.: Eneste ‘bivirkning’ jeg har registrert er at behovet for å oppsøke min fastlege pga. diffuse symptomer også er bort-terapert - TANKEVEKKENDE!"  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.