Vibeke K Gaarder - Psykoterapeut, Gestaltterapeut under utdanning - GoMentor
Vibeke K Gaarder - Psykoterapeut, Gestaltterapeut under utdanning

Vibeke K Gaarder

Psykoterapeut, Gestaltterapeut under utdanning

Moss

Personlig fremmøte

Individuell terapi, Walk'n Talk 650 kr. Avtal tid


Vi tar samtalen mens vi går tur på trygge stierIndividuell terapi, for studenter, på Lilleeng Helsepark, Moss. 500 kr. Avtal tid


Her er redusert pris for studenter.

Vi møtes på kontoret mitt på Lilleeng Helsepark, Moss. Lilleengveien 8, 1523 Moss. Inng. A. Terapeut og Psykolog fellesskapet i 2 etg. Behagelige lenestoler, heis og gratis parkering. (Bruk parkerings app).

Individuell terapi på Lilleeng Helsepark, Moss 600 kr. Avtal tid

Vi møtes på kontoret mitt på Lilleeng Helsepark, Moss. 

Lilleengveien 8, 1523 Moss. Inng. A.

Terapeut og Psykolog fellesskapet i 2 etg.

Behagelige lenestoler, heis og gratis parkering. (Bruk parkerings app).

Individuell terapi, videokonferanse med Whereby-link 600 kr. Avtal tid

Samtaleterapi på videokonferanse. Jeg sender deg en Whereby-link på mail rett før avtalt time.

Du klikker på linken og tillater for lyd og bilde. Du kan bruke din pc eller smarttelefon.

Sett deg uforstyrret i et rom hvor du kan lukke døren og ha på ørepropper/hodetelefon.


Enkelt og tilgjengelig!

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Psykoterapeut, Gestalt Psykoterapeut under utdanning, med bachelor i klinisk psykologi. Samtaleterapi på kontoret, videokonferanse, og Walk'n Talk. Vibeke K Gaarder - Psykoterapeut, Gestaltterapeut under utdanning

Beskrivelse

Kjenner du på uro eller undring? Trenger du en å snakke med?


Livet kan kjennes tungt. Uforutsette hendelser kan treffe hardt og uønskede fastlåste mønstre over tid, kan tynge deg ned. Da er det godt å snakke med en som har deg i fokus. Jeg kan tilby samtaleterapi i trygge omgivelser. 


Temaer kan f.eks være:

 • vanskelige relasjoner
 • lav selvtillit
 • er det vanskelig å kommunisere?
 • fastlåste mønstre
 • viktige valg
 • nedstemthet
 • identitetsspørsmål
 • skyld og skam
 • sorg
 • ensomhet
 • kulturelle forskjeller
 • samlivsbrudd
 • vonde minner
 • mangel på motivasjon
 • grensesetting
 • sykdom og funksjonsnedsettelse
 • forhold til kropp
 • det å være pårørende
 • eksistensielle spørsmål


Min metode:

Du bringer inn det du ønsker å snakke om. Etter vårt første møte, så avgjør du om det kjentes riktig for deg å samtale med meg. Jeg har også andre terapeuter i mitt nettverk som jeg kan evt. anbefale deg. Nyere forskning viser at nettopp klient/terapeut relasjonen er det viktigste verktøyet for at endring og heling skal skje.

Velger du å fortsette hos meg, så vil jeg støtte og utfordre deg på veien. Veien kan være lang og vond, men med bevisstgjøring og støtte vil endring gjerne skje.


Gestalt ligger innenfor humanistisk psykologi, det er tysk og kan oversettes til "et meningsfylt hele". Vi tenker helhetlig; tanke, kropp, følelser, og at vi befinner oss i relasjon til andre mennesker og andre settinger. Jeg vil møte deg fordomsfritt her og nå, og sammen utforsker vi påvirkning og hva som skjer i møte med andre. Vi ser på begrensninger, muligheter og fremtidige valg.

For at endring skal skje, og at vi skal kunne tilegne oss ny kunnskap, må trygghet ligge til grunn. Dette vil jeg tilby deg. Jeg er opptatt av hvordan det oppleves å være akkurat deg i verden. 


Min bakgrunn:

Jeg har en bachelor i klinisk psykologi fra London South Bank University (LSBU), og er nå gestalt psykoterapeut under utdanning ved Norsk Gestaltinstitutt Høyskole (NGI). Begge er godkjent av Nasjonalt organ for kvalitet i utdanningen (NOKUT).

Jeg har jobbet og studert i storbyer i Canada og i England, og har innsikt i flerkulturelle samfunn og familier. 

Jeg har erfaring med temaer som depresjon, angst, rus, psykose, hjemløshet, krise, overgrep, mobbing, alvorlig sykdom og fysiske handicap, spiseforstyrrelser, sorg, ensomhet, følelse av meningsløshet.

Du trenger ikke henvisning fra lege, men jeg samarbeider gjerne med legen din om du ønsker det. Jeg har kort ventetid. Alle aldersgrupper er velkommen. Jeg tar samtalen like gjerne på engelsk som på norsk.


Det praktiske:

Det er gratis kundeparkering og rullestolvennlig heis og toalett. Lilleeng Helsepark er også lett tilgjengelig med rutebuss, flybuss og med bil fra E6.

Jeg forholder meg til myndighetenes anbefalinger i forhold til Covid-19 og smittevern. Vi sitter i trygg avstand fra hverandre. Terapeut spriter hendene og vasker alle kontaktflater før og etter timen. Klient spriter hendene før og etter timen. Du bes ankomme rett før avtalt time, for å unngå lengre opphold på venterommet. Pga smittevern, så har jeg ikke anledning til å tilby vann/te/kaffe. Ta gjerne med drikke selv, du finner en god kafe ved inngangspartiet. 


For mere utfyllende informasjon, ta gjerne en kikk på mine nettsider.

Velkommen til Vibeke på Gaarder Gestalt Psykoterapi! 

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.