Siri Bente Kristoffersen - Coach, Sertifisert Co-Active Coach, Professional Certified Coach (PCC) ICF

Siri Bente Kristoffersen

Coach, Sertifisert Co-Active Coach, Professional Certified Coach (PCC) ICF

6 referanser

DENNE PROFILEN ER IKKE AKTIV PÅ GOMENTOR LENGER

Siri Bente Kristoffersen - Coach, Sertifisert Co-Active Coach, Professional Certified Coach (PCC) ICF

Beskrivelse

DENNE PROFILEN ER IKKE AKTIV LENGER, VENNLIGST KONTAKT SUPPORT FOR VEILEDNING!


Hva trenger du?

 

 • Trenger du å få større tro på deg selv og dine muligheter?
 • Lengter du etter mer glede, balanse og mening med livet ditt?
 • Lengter du etter en indre ro og fred inni deg et sted?
 • Trenger du å ha bedre relasjoner med dine nærmeste?
 • Trenger du å rydde opp i innvendig kaos og stress?
 • Trenger du å få mer energi og overskudd?
 • Trenger du å bli mer modig til å ta riktige valg i livet ditt?
 • Trenger du rett og slett å bli litt mer ærlig med livet ditt?

 

Hva kan jeg hjelpe deg med?

 

Svar er det nok av. Viktigere enn svarene er spørsmålene. Hos meg får du flere spørsmål enn svar, for eksempel:

 • Hva skal til for å lede deg selv og andre?
 • Hva skal til for å stilne stresset og hente fram ro og balanse?
 • Hvilke inngrodde tankemønstre står i veien for deg?
 • Hvilke verdier skal du navigere etter?
 • Hvordan unngå å havne tilbake i «hamster-hjulet»?
 • Er du ærlig med deg selv og tør du å se dine egne drømmer i øynene?

 

Sirious? Coaching!?

Ja, Sirious Coaching. Jeg er Siri Bente Kristoffersen, og her hos meg i Sirious Coaching, blir du tatt på alvor. Men kanskje også med et glimt i øyet. Du vil ikke en gang vite hvor mange superseriøse coaching-sertifiseringer jeg har tatt, men hvis du insisterer vifter jeg med diplomer hvor det står PCC, CPCC, CNTC og antagelig et par til jeg har glemt. Det er viktig for meg, men jeg vet det ikke er viktig for deg. Viktigere er historiene til alle menneskene jeg har møtt, fått lov å røre ved og sett utvikle seg og ta sine rettmessige plasser i livene sine.
Min plass de siste 30 årene har jeg delt med en ektemann og to barn. De siste har flyttet ut og lagd meg 3 barnebarn. Hurra!

Jeg har en hund som er min trofaste turkompis, og jeg har også musikken, som er min store lidenskap. Jeg synger både på og utenfor scenen.

I musikken finner jeg mange metaforer for livet, for eksempel denne: «Livet er som tangentene på pianoet, vi trenger både de hvite og de sorte for å ha balanse».

Og balanse er et viktig stikkord for mange av de som kommer til meg. Utallige sier at de har mistet gleden over livet, den indre gløden er borte og i stedet kjenner de på uro, stress og rastløshet uten helt å forstå hvor denne kommer fra.

Jeg møter også mange høysensitive mennesker. Kanskje fordi jeg selv har ekstremt følsomme antenner? Det å være høysensitiv gir ekstra utfordringer med å sette grenser for seg selv og unngå å bli utbrent.

 

Hvordan foregår en coachingprosess?

Dette er noe vi bestemmer sammen alt etter hva du trenger. Jeg vil være din personlige trener, men det er de mentale musklene dine vi vil fokusere på underveis i prosessen. Jeg vil stille deg åpne spørsmål som vil få deg til å ta fram det potensiale du allerede har, men som du ikke alltid er klar over eller er bevisst.

Et forløp på 8 -12 timer er veldig vanlig, men du og jeg blir enige om hva som passer deg og din prosess best.

 

HVA NÅ?

Dersom du kjenner at dette snakker til deg, ikke nøl med å ta kontakt. Det gjør du enklest med å klikke på "KONTAKT MEG" for å ringe meg eller sende meg en melding. Du kan og klikke på GRATIS FORSAMTALE og vil da få 20 min gratis sammen med meg enten på tlf eller på kontoret mitt.

Dersom du allerede nå ønsker å sette opp en coaching- time klikker du på "AVTAL TID" og legge inn en forespørsel om ledig time. Da får du enten en bekreftelse eller forslag til annen tid i retur. Mitt kontor er på Ganddal Terapi & Trening med adr Lundegeilen 10.

 

Jeg gleder meg til å møte deg!

 

 

JEG ER SERTIFISERT GJENNOM ICF (International Coaching Federation) 

Referanser

Jonas Helmikstøl driftsdirektør  - "Jeg hadde alt. En god jobb, en nydelig datter, en fin leilighet, venner, men det var en ting jeg ikke hadde. Jeg hadde det ikke godt med meg selv. Jeg var ikke fornøyd med hvem jeg var, og jeg ble aldri fornøyd med noe jeg gjorde. Ingenting var godt nok, alt ble bare stress. Etter flere år med smerte og forvirring så valgte jeg endelig å søke hjelp, og endte opp hos Siri Bente. Alt endret seg etter dette. Siri Bente hjalp meg å få kontroll over livet mitt igjen, og vi jobbet målrettet med å utbedre selvbildet mitt. Lang historie kort: Siri Bente er grunnen til at jeg i dag nyter livet, og at jeg er har oppnådd ting som jeg ikke trodde var mulig. Tusen takk Siri Bente"  Les mer  Les mindre

Clare  T, kunstner - "This coaching experience has been a profound one, it has even inspired a new project – a  process of working a challenge through over an extended committed time. One thing I shall never forget is Siri’s unstoppable belief in me. It moved me deeply and  gave me the confidence to keep pushing through and explore my writing for example. At challenging moments I remember Siri’s wonderful voice. Without doubt the key for me has been about ‘befriending’. Befriending some aspects of myself I’d been trying to unsuccessfully irradicate for years. As soon as I explored these things as old friends shedding light on who I was something opened up in me! Some new paths revealed themselves at that stage of our discussions together. Thanks so much Siri! "  Les mer  Les mindre

L T M, selvstendig næringsdrivende - "Jeg kom til coaching fordi jeg hadde behov for en nøytral samtalepartner vedrørende endringer i livet mitt. Det å snakke med deg som coach  har vært veldig verdifullt, det å kunne sette ord på noe av min motivasjon som leder, men også på det emosjonelle plan med følelser har gjort meg mer bevisst i mine valg. Det har åpnet nye perspektiv, og hjalp meg å realisere tanker jeg hadde jobbet med, men som før var vage og uklare. Min nøkkel til vekst var da jeg innså hvor viktig det var å lytte/handle på min egen overbevisning og jeg har blitt mye mer trygg på mine avgjørelser. Som coach er Siri Bente trygg og hun stiller de gode spørsmålene. Hun er lyttende, og ikke pågående, og dette fikk meg til å slappe godt av. Det var til god hjelp i samtalene slik at jeg våget å sette ord på det som kom av tanker og følelser. "  Les mer  Les mindre

G S - "Jeg kom til coaching fordi jeg var nysgjerrig på om dette kunne være noe for meg og det var det! Jeg opplevde spesielle øyeblikk i prosessen og en veldig konsentrert tilstedeværelse. Sansene ble oppøvd og ”nøkkelen” som ble til hjelp for meg var nok at jeg selv gjennom prosessen ble klar over at det var JEG selv som hadde ”nøkkelen”, men at du som coach var ”smørekanna” og den som ”filte nøkkelen” slik at jeg fikk låst opp noen ”skuffer”. Siri Bente kan jeg virkelig anbefale som coach. Jeg opplever deg som ærlig, lyttende, og også utfordrende.  Prosessen hos deg  har også gjort at jeg nå har tatt steget fullt ut i ny utdannelse. Du var alltid opptatt av at det er MIN time, og MIN agenda. Du er reflektert og klarsynt og har stor ydmykhet, men er også tøff! Tusen takk for alle stundene vi har hatt sammen."  Les mer  Les mindre

K.O.V, leder offshore - "Jeg kom til coaching fordi jeg trengte en samtalepartner som kunne hjelpe meg å se framover, hjelpe meg å få troen på meg selv igjen, finne mitt eget potensiale og sortere ut tanker som har en tendens til å begrense meg. I coachingprosessen opplever jeg å bli utfordret på godt og vondt. Noen ganger er det helt greit, andre ganger oppleves det ”tøft” men det oppleves aldri ”feil” , og i det ligger en vesentlig forskjell. Som coach er Siri Bente uredd, tålmodig, kunnskapsrik, og veldig lett å prate med, og som jeg vet alltid vil meg vel. Jeg opplever samtalene godt og klokken flyr alt for fort når vi møtes. "  Les mer  Les mindre

SH, Stortingspolitiker - "Jeg kom til coaching for å lære meg å bli en bedre leder, for å bli bedre kjent med meg selv og for å bli tryggere på meg selv og mine avgjørelser. Jeg opplevde prosessen som svært lærerik. Jeg har blitt tryggere på meg selv og å stå for de avgjørelser jeg tar. Jeg har lært å takle utfordringer på en bedre måte, og jeg har også blitt mye tryggere på meg selv som sjef overfor mine kollegaer. Jeg har blitt kjent med meg selv og mine verdier. Har blitt bedre til å takle vanskelige problemstillinger. Coachingen hos Siri Bente har vært en svært lærerik prosess. Hun klarte å stille de riktige spørsmålene som fikk meg til å tenke selv og til å komme med løsninger selv om det var vanskelig og av og til uvant å bli så direkte og gå så inn i dybden av hva som egentlig var problemet. Du fikk meg til å få troen på meg selv igjen Siri Bente."  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.