PERFEKT eller GOD NOK!

Skrevet d. 24-9-2018 19:42:39 af Siri Bente Kristoffersen - Coach, Sertifisert Co-Active Coach, Professional Certified Coach (PCC) ICF

 

 

For noen få år siden hadde jeg et avis-innlegg med denne tittelen. "Perfekt eller GOD nok"? Det ble et skred med henvendelser etter dette. Hvorfor dette møtte noe i så mange mennesker ble en skikkelig tankevekker i meg. Dette med å leve livene våre perfekt utenpå er noe vi alle kjenner oss igjen i, ikke sant? Som den dama som nettopp fortalte meg at hun hadde hevet champagneglasset på facebook med overskriften "nyter livet og kjærligheten" og som noen uker etterpå erklærte at hun skulle skilles fra mannen sin. 

 

Mange unge mennesker som jeg coacher føler så ofte at de ER feil når de GJØR feil. Der er det en stor forskjell. Det som er så fantastisk er at når en GJØR feil så er det alltid noe å lære av feilene, og de tar oss alltid et sted videre. Dersom vi skal gå rundt å være redde for å gjøre feil så vil vi stagnere og ikke komme oss av flekken. Av feilene lærer vi ALLTID noe nytt. Jeg kommer aldri til å glemme Per Fuggeli, det er nok ingen av oss som kommer til å gjøre. Han var en klok mann, og han sa utrolig mange kloke ord og noe Per Fuggeli lærte oss var at vi burde være litt mer gal av og til, ikke ta ting så seriøst og le litt av oss selv og våre feilsteg. 

 

Nå går vi høsten og vinteren i møte. Kanskje har du akkurat nå tanke for å prøve noe nytt og spennende, noe du aldri har gjort før. Ikke utsett det, gjør det akkurat nå.Gjør masse feil og lær av det!  Syng med Elisabeth Andreassen som synger sangen "jeg vil danse mot vår"......bare at nå bytter du ut ordene med "jeg vil danse mot høst" La oss gå ut i denne høsten med litt mer humor og galskap og ikke ta oss selv så høytidelig .Du er den du ER og det er GODT NOK!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.