Å nå målet

Skrevet d. 18-1-2018 18:44:12 af Siri Bente Kristoffersen - Coach, Sertifisert Co-Active Coach, Professional Certified Coach (PCC) ICF

I denne videobloggen deler jeg tanker om det å nå målet sitt etter inspirasjon av Astrid Furholt som i dag nådde Sydpolen som første kvinne i Roald Amundsens fotspor. Jeg hadde en blogg om henne da hun nettopp hadde startet denne reisen sin og ble så hoppende glad på badet i morges da jeg skrudde på radioen og hørte Astrids stemme som bar SÅ preg av alle følelsene hun hadde i det øyeblikket hun nådde punktet hun hadde jobbet for å nå i 3 år. Å høre hvor utrolig sliten hun var, hun gråt på NRK sitt opptak og at hun formidlet sine følelser på denne måten var sterkt å høre på, og jeg gråt sammen med henne av glede da jeg hørte det! FOR ei dame, og FOR en inspirasjon til oss alle. 

Mange av oss bærer på drømmer som vi aldri realiserer. Det Astrid Furholt gjorde er at hun gikk for drømmen hun hadde hatt lenge. Astrid som er sykepleier gjorde alvor av det en mannlig pasient hadde sagt til henne på dødsleiet: "Astrid, du må leve mens du er i live" 

 

Gjør du det...."lever mens du ennå er i live"?

 

 

 

 

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.