Følger du dine innerste lengsler og drømmer?

Skrevet d. 25-9-2017 10:16:19 af Siri Bente Kristoffersen - Coach, Sertifisert Co-Active Coach, Professional Certified Coach (PCC) ICF

Et ordtak sier " alle disse dagene som kom og gikk..ikke visste jeg at de var selve LIVET"!

Har du av og til følt det slik at du strever med å få dagene dine til å fylles med innhold av glede. Av innhold der du føler at du virkelig LEVER, eller er det av og til (eller ofte) at du føler du nesten trykker på "repeat-knappen" og dagene går i sitt vante tempo der du føler deg som en liten hamster i hjulet, du løper til og fra, opp og ned, men du føler ikke akkurat at du kommer noe videre om du løper aldri så fort i svingene.

Av og til undrer jeg meg på hva vi bruker disse tilmålte timene våre til, de 24 timene vi faktisk alle har samme tilgangen til! Jeg ser som coach ofte et illevarslende mønster i hvordan mennesker lever livene sine. Hvor er gleden blitt av? det er et spørsmål som opptar veldig mange. Hva er det som gjør at vi trives da, at vi kjenner at livet har mål og mening, at vi kjenner at det rett og slett er godt å være til og at vi kan si vi føler at vi LEVER på innsiden?

I denne lille filmbloggen sitter jeg på en kirkegård og funderer helt plutselig på dette spørsmålet og så tok jeg liksågodt opp kameraet og lufter her tankene jeg fikk der jeg satt. Håper du liker den og hvis du kjenner at noe av det jeg snakker om møter gjenklang i hjertet til akkurat DEG så håper jeg du tar kontakt! Jeg jobber med utallige skjønne mennesker som finner tilbake til gnisten i livet sitt igjen, og som er leie av å "henge i stroppen" døgnet rundt å lure på HVOR de egentlig er på veg. Hvor er du på veg?

 

 

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.