Linn Johannessen - Coach - DNCF sertifisert coach

Linn Johannessen

Coach - DNCF sertifisert coach

5 referanser

DENNE PROFILEN ER IKKE AKTIV PÅ GOMENTOR LENGER

Jeg som coach med egenerfaring fra spiseforstyrrelse vil bistå og motivere deg, slik at du oppnår de resultatene du ønsker i ditt liv. Linn Johannessen - Coach - DNCF sertifisert coach

Beskrivelse

Profilen er ikke online på GoMentor lenger.Hvem er jeg? 

Jeg er sertifisert NLP Coach og min styrke er å se potensialet i deg som du kanskje ikke ser selv. Jeg ønsker å hjelpe deg med bevisstgjøring, som  kan gi deg en dypere forståelse slik at du kan ta gode valg for deg selv både privat og jobbrelatert.

Jeg har 26 års egenerfaring med spiseforstyrrelse, så jeg hjelper gjerne deg som har utfordringer med spiseproblematikk, trøstespising eller på andre måter har et anstrengt forhold til mat og egen kropp.  

Som Coach brenner jeg for å hjelpe deg som vil gjøre endringer i livet, slik at du bringer fram det beste i deg selv og oppnår resultatene du ønsker deg. 

De endringene du skaper gjennom en coachingprosess vil gi deg verktøy som gjør at du kan skape varig endring. På samme måte som vi mennesker bør ha fysisk trening er også mental trening avgjørende for god helse. 


Hva kan jeg hjelpe deg med?

Forutsetningen for å lykkes er at du selv har et ønske om endring. I en coaching prosess er vi to likeverdige parter som møtes til samtaler innenfor en trygg ramme. Jeg leder prosessen ved å lytte, observere og stille avklarende spørsmål for å kartlegge dine tanke- og atferds mønstre.

 

Dette er noe av det vi sammen kan jobbe med:

·            Spiseforstyrrelsesproblematikk

·            Selvfølelse og selvbilde

·            Indre styrke

·            Sortere og bearbeide negative tanke- og adferdsmønstre

·            Bevisstgjøring

·            Finne gode mestringsstrategier i hverdagen

·            Aktivt bearbeidelse av dine spisevaner

·            Få bukt med overspisingslidelse/bullimi

 

·     

Metode

NLP står for Nevro Lingvistisk Programmering og gir oss praktiske verktøy hvor du lærer å hente ut de beste ressursene i deg selv. NLP hjelper oss å avdekke det som begrenser oss og gir oss mentale hjelpemidler. Det kan være tanker, adferd, oppfatninger, overbevisninger og følelser.

Noen ganger skjer endring på et øyeblikk, andre ganger vokser den frem over tid. Uansett resulterer det i innsikt og klarhet slik at man kan forstå sitt potensial, se løsninger og gjøre det som skal til for å lykkes. Sammen finner vi veien.

Jeg jobber mye med verdibasert coaching i timene mine, hvor vi tar utgangspunkt i livshjulet ditt. Et livshjul er en fin måte å få oversikt over livsområder på, og som gir oss klarhet på en visuell måte. Hvor skal du hen, og hvordan skal du komme deg dit?

 

DNCF

Jeg er sertifisert Coach fra Den Norske Coachforening, som er et kvalitetsstempel jeg er stolt av å bære. Foreningen har utviklet en bransjestandard og et miljø for profesjonell og målrettet coaching, som har bidratt til å øke kvaliteten på coachbransjen. DNCF gjør det lettere for deg som kunde å velge riktig coach. 

Jeg er også Registrert Helsecoach DNCF

 

Facebook

Du finner meg på Facebook ved å søke opp «mmlinnjohannessen»  eller søke opp  «Moving Mountains - Coaching» Lik siden min, og du får fortløpende tilgang til alle innlegg og oppdateringer jeg legger ut. 

 

Referanser

Marianne - "Linn coacher med en trygghet, tilstedeværelse og er veldig profesjonell. Hun viser omsorg og skaper tillit. Anbefaler Linn på det varmeste ❤️"  Les mer  Les mindre

Anita - "WOW! Jeg har fått et bedre liv, og har kvitt frykter og begrensede overbevisninger. Takk!! Jeg vil anbefale Linn på det sterkeste til alle som trenger hjelp og støtte til endring i livet. "  Les mer  Les mindre

May - "Linn er en varm og tilstedeværende coach,som ser deg og utfordrer deg på en herlig måte. Anbefales på det varmeste ❤️"  Les mer  Les mindre

Mette - "Linn er en positiv og målrettet coach om setter kunden i fokus. Jeg kan anbefale henne på det varmeste."  Les mer  Les mindre

Trude - "Linn vil garantert berøre deg og bistå deg på en hjertevarm og effektiv måte. Mine varmeste anbefalinger til Linn og hennes firma "Moving Mountains - Coaching""  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.