Linn Johannessen - Coach - GoMentor
Linn Johannessen - Coach

Linn Johannessen

Coach

Larvik, Videosamtale

Personlig fremmøte

- Akkurat nå: Få 100 kr. i GoMentor-rabatt på første samtale når du booker og betaler online.

Coachingtime 500 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Da kan du ringe meg på tlf. 33 99 70 30

33 99 70 30

Online-samtale

- Akkurat nå: Få 100 kr. i GoMentor-rabatt på første samtale når du booker og betaler online.

Coachingtime (GoMentor videosesjon) 500 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Da kan du ringe meg på tlf. 33 99 70 30

33 99 70 30

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

Coach under sertifisering som ønsker å komme i kontakt med deg som vil ha endringer i livet, eller har utfordringer du ikke helt vet hvordan du skal håndtere. Linn Johannessen - Coach

Beskrivelse

Jeg er coach under sertifisering og klar for å hjelpe deg som ønsker å gjøre endringer i ditt liv.

 

  • Har du utfordringer du ikke vet helt hvordan du skal håndtere?
  • Hva er det som holder deg tilbake fra å få til det du vil?
  • Er det vanskelig å finne motivasjonen?

 

Jeg er nå NLP coach under sertifisering og skal gjennomføre 125 praksistimer. Jeg ønsker å coache deg som har lyst til å ta tak i egne utfordringer og/eller trenger gode planer for å nå et mål. Jeg har selv stått i tøffe situasjoner i livet og fått god hjelp av kraftfulle verktøy og foretatt livsendrende valg.

 

Metode

NLP står for Nevro Lingvistisk Programmering og gir oss praktiske verktøy hvor du lærer å hente ut de beste ressursene i deg selv. NLP hjelper oss å avdekke det som begrenser oss og gir oss mentale hjelpemidler. Det kan være tanker, adferd, oppfatninger, overbevisninger og følelser.

 

Noen ganger skjer endring på et øyeblikk, andre ganger vokser den frem over tid. Uansett resulterer det i innsikt og klarhet slik at man kan forstå sitt potensial, se løsninger og gjøre det som skal til for å lykkes. Sammen finner vi veien.

 

Jeg jobber mye med verdibasert coaching i timene mine, hvor vi tar utgangspunkt i livshjulet ditt. Et livshjul er en fin måte å få oversikt over livsområder på, og som gir oss klarhet på en visuell måte. Hvor skal du hen, og hvordan skal du komme deg dit?

 

Om meg 

Jeg bor i Larvik og har kontorplass på Lysaker, og er derfor tilgjengelig innenfor et stort geografisk område. Jeg kan gjerne coache deg der du er, enten hjemme eller der du ønsker å møtes. Alternativt coacher jeg online som også fungerer utmerket.

 

Gleder meg til å høre fra deg! 

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.