Linn Johannessen - Coach - DNCF sertifisert coach - GoMentor

Linn Johannessen

Coach - DNCF sertifisert coach

NESBRU, Videosamtale

5 referanser

Personlig fremmøte

Gåtur coaching 1.200 kr. Avtal tid

Personlig Gjennombrudd (10 timer coaching i løpet av 2-3 dager) 7.900 kr. Avtal tid


Personlig Gjennombrudd er en intens coachingprosess som foregår over 8-10 timer fordelt over 2-3 dager. Tilnærmingen er dynamisk og altomfattende. Hensikten er å avdekke ressurser, verdier, overbevisninger, gi slipp på negative følelsesmessige hindringer, begrensede troer og overbevisninger, og å reinstallere nye strategier. Dette er en unik personlig prosess som skreddersys etter den enkeltes behov, og vil løse opp i utfordringer og fastlåste mønstre på kort tid.


Et Personlig Gjennombrudd kan være ideelt for:

* Relasjonsproblemer

* Karriereutvikling

* Stress

* Angst

* Depresjon

* Forbedre selvtillit/selvbilde 

* Fobier og frykt 


Coachingprosess (5 x 90 minutter) og full tilgjengelighet på sms og mail mellom timene 5.900 kr. Avtal tid

Pakketilbud 5 x Personlig coaching 4.900 kr. Avtal tid

Pakketilbud 5 x Personlig coaching Online 4.900 kr. Avtal tid

Personlig Coaching 1.200 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Ring til kundeservice på 2396 6247

33 99 70 30

Videosamtaler

Coachingprosess (5 x 60 minutter) og tilgjengelighet på mail og tett dialog mellom timene (GoMentor videosesjon) 5.000 kr. Avtal tid

Personlig Coaching - Online (GoMentor videosesjon) 1.200 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Ring til kundeservice på 2396 6247

33 99 70 30

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

  • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
  • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
  • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
  • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
  • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
  • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
  • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
  • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Jeg som coach med egenerfaring fra spiseforstyrrelse vil bistå og motivere deg, slik at du oppnår de resultatene du ønsker i ditt liv. Linn Johannessen - Coach - DNCF sertifisert coach

Beskrivelse

Hvem er jeg? 

Jeg er sertifisert NLP Coach og min styrke er å se potensialet i deg som du kanskje ikke ser selv. Jeg ønsker å hjelpe deg med bevisstgjøring, som  kan gi deg en dypere forståelse slik at du kan ta gode valg for deg selv både privat og jobbrelatert.

Jeg har 26 års egenerfaring med spiseforstyrrelse, så jeg hjelper gjerne deg som har utfordringer med spiseproblematikk, trøstespising eller på andre måter har et anstrengt forhold til mat og egen kropp.  

Som Coach brenner jeg for å hjelpe deg som vil gjøre endringer i livet, slik at du bringer fram det beste i deg selv og oppnår resultatene du ønsker deg. 

De endringene du skaper gjennom en coachingprosess vil gi deg verktøy som gjør at du kan skape varig endring. På samme måte som vi mennesker bør ha fysisk trening er også mental trening avgjørende for god helse. 


Hva kan jeg hjelpe deg med?

Forutsetningen for å lykkes er at du selv har et ønske om endring. I en coaching prosess er vi to likeverdige parter som møtes til samtaler innenfor en trygg ramme. Jeg leder prosessen ved å lytte, observere og stille avklarende spørsmål for å kartlegge dine tanke- og atferds mønstre.

 

Dette er noe av det vi sammen kan jobbe med:

·            Spiseforstyrrelsesproblematikk

·            Selvfølelse og selvbilde

·            Indre styrke

·            Sortere og bearbeide negative tanke- og adferdsmønstre

·            Bevisstgjøring

·            Finne gode mestringsstrategier i hverdagen

·            Aktivt bearbeidelse av dine spisevaner

·            Få bukt med overspisingslidelse/bullimi

 

·     

Metode

NLP står for Nevro Lingvistisk Programmering og gir oss praktiske verktøy hvor du lærer å hente ut de beste ressursene i deg selv. NLP hjelper oss å avdekke det som begrenser oss og gir oss mentale hjelpemidler. Det kan være tanker, adferd, oppfatninger, overbevisninger og følelser.

Noen ganger skjer endring på et øyeblikk, andre ganger vokser den frem over tid. Uansett resulterer det i innsikt og klarhet slik at man kan forstå sitt potensial, se løsninger og gjøre det som skal til for å lykkes. Sammen finner vi veien.

Jeg jobber mye med verdibasert coaching i timene mine, hvor vi tar utgangspunkt i livshjulet ditt. Et livshjul er en fin måte å få oversikt over livsområder på, og som gir oss klarhet på en visuell måte. Hvor skal du hen, og hvordan skal du komme deg dit?

 

DNCF

Jeg er sertifisert Coach fra Den Norske Coachforening, som er et kvalitetsstempel jeg er stolt av å bære. Foreningen har utviklet en bransjestandard og et miljø for profesjonell og målrettet coaching, som har bidratt til å øke kvaliteten på coachbransjen. DNCF gjør det lettere for deg som kunde å velge riktig coach. 

Jeg er også Registrert Helsecoach DNCF

 

Facebook

Du finner meg på Facebook ved å søke opp «mmlinnjohannessen»  eller søke opp  «Moving Mountains - Coaching» Lik siden min, og du får fortløpende tilgang til alle innlegg og oppdateringer jeg legger ut. 

 

Referanser

Marianne - "Linn coacher med en trygghet, tilstedeværelse og er veldig profesjonell. Hun viser omsorg og skaper tillit. Anbefaler Linn på det varmeste ❤️"  Les mer  Les mindre

Anita - "WOW! Jeg har fått et bedre liv, og har kvitt frykter og begrensede overbevisninger. Takk!! Jeg vil anbefale Linn på det sterkeste til alle som trenger hjelp og støtte til endring i livet. "  Les mer  Les mindre

May - "Linn er en varm og tilstedeværende coach,som ser deg og utfordrer deg på en herlig måte. Anbefales på det varmeste ❤️"  Les mer  Les mindre

Mette - "Linn er en positiv og målrettet coach om setter kunden i fokus. Jeg kan anbefale henne på det varmeste."  Les mer  Les mindre

Trude - "Linn vil garantert berøre deg og bistå deg på en hjertevarm og effektiv måte. Mine varmeste anbefalinger til Linn og hennes firma "Moving Mountains - Coaching""  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer