Katarina Hedèn - Coach - DNCF sertifisert coach, Helsecoach, Stresscoach, Veileder

Katarina Hedèn

Coach - DNCF sertifisert coach, Helsecoach, Stresscoach, Veileder

7 referanser

DENNE PROFILEN ER IKKE AKTIV PÅ GOMENTOR LENGER

Min motivasjon er Din suksess! Katarina Hedèn - Coach - DNCF sertifisert coach, Helsecoach, Stresscoach, Veileder

Beskrivelse

DENNE PROFILEN ER IKKE AKTIV LENGER, KONTAKT GJERNE GOMENTOR SUPPORT FOR VIDERE VEILEDNING!

MIN MOTIVASJON ER DIN SUKSESS!

Mitt mål er å gjennom en god prosess veilede deg mot å bli trygg i deg selv og vite mer om HVORDAN du kan komme mer på plass i ditt liv. God selvfølelse og ro/balanse er ferskvare og krever innsats over tid, mitt håp er at dette blir en endring som varer og inspirerer til å fortsette "jobben" på egen hånd. 

 

NLP Coaching 

Kjenner du deg igjen? 

  • Jeg har en sterk uro og klarer ikke å være tilstede i livet mitt.
  • Jeg føler meg trist, men viser det sjeldent.
  • Jeg har mistet selvfølelsen, kan jeg finne den igjen?
  • Jeg kjenner meg kun verdifull når prestasjonene mine blir anerkjent.

 

Vil du bli kvitt negative overbevisninger, tanker, følelser og negative mønster som hindrer deg?Jeg jobber med ulike verktøy for å øke bevisstheten og få satt tingene i perspektiv. Når ubevisste mønster blir bevisste mister de grepet og kan også behandles.  

 

Når du lærer å se ting mer klart, anerkjenne deg selv og dine følelser, vil du lettere takle utfordringene du møter der ute. 

 

Bevisstgjøring er det første trinnet i alle endringsprosesser.

Hva trigger i gang den negative følelsen? Hvilke symptomer får du da? Hva er årsaken til dette? Hva ønsker du å ha istedenfor? Hvilke indre og ytre resurser trenger du å tilføre? Hva er effekten av en endring? Dette er eksempler på spørsmål jeg bruker for å øke bevisstheten rundt din utfordring. Prøv gjerne på deg selv!

Svarene hjelper deg til å få en strukturert prosess, oversikt og indre ro. Min erfaring er at de fleste trenger å oppnå balanse, og deretter søke handlingsalternativ som få ting til å falle på plass. Refleksjon og bevisstgjøring setter ting i perspektiv, som igjen kan være forløsende i seg selv.

 

Når roen og bevisstheten er på plass begynner arbeidet med å overvinne de barrierer du trenger å overvinne for å nå dine mål.  Målet med behandlingen er du skal bli bevisst hva som er riktig for deg NÅ, hva som kan løfte deg opp og fremover mot dine mål. Metodene som brukes skaper blant annet klarhet i verdier, begrensende overbevisninger og gamle mønster. Samtidig er det også viktig å skape motivasjon, energi og pågangs mot. 

Jeg vil veilede deg innover og er overbevist om at Du har alt det du trenger av svar og resurser i deg. 

 

Det skjer ikke noe i teorien, det kreves endring i handling! Mellom hver sesjon blir det lagt opp til oppgaver og utførelse av nye handlinger. Det vil si at det kreves en egeninnsats fra deg. Refleksjon av nye erfaringer er en viktig del av coachingen. Det fordrer både tid, innsats og mot for å få til å endre seg, men det er vel verdt.

Du vet at du har hatt positiv utvikling når din indre verden lever i harmoni med dine handlinger. Du lever i tråd med hva som er viktig for deg og du kan være "ekte". Min erfaring er at NLP coaching skaper positive endringer på kort tid. Det er et samspill der det er viktig at du gjør den jobben som trengs med å integrere din nye bevissthet og læring mellom hver sesjon.   

 

Stress mestring

Har du en følelse av mangel på kontroll? Kjenner du deg fanget uten å se hvordan du skal komme deg videre? Eksempel på dette kan være tidsklemme, skilsmisse, arbeidsledighet, prestasjoner, relasjoner og konflikter. Det er 100% individuelt hva vi opplever som stress og hvordan vi takler det.  I Mindfulness og Coaching finnes mange metoder for å redusere din stress. Å redusere stress krever en del egen innsats og mot, men å investere i dette er det beste du kan gjøre for deg selv og din livskvalitet.  

 

Karriere Coaching/Rådgiving

  • Trenger du en ny jobb?
  • Trives du ikke der du er?
  • Konflikt på jobben? 

Den mest effektive prosessen for deg består av en kombinasjon av rådgiving og coaching.

Du får verktøy og oppgaver du gjør hjemme på egen hånd, som vi siden går igjennom sammen i timene. Dette er for eksempel personlighetstest, CV, søknad og LinkedIn. Verdikartlegging og øvelser i stressmestring kan også være gode hjemmeoppgaver. 

 

Hvem er jeg? Hva vil jeg? Hva kan jeg?

Dette er spørsmål som er viktige for deg å jobbe med i karriere prosesser. Svarene gjør deg bedre rustet til å gå videre å finne de riktige målene og handlingene. Coaching er et supplement til praktisk rådgiving. Som coach stiller jeg deg de riktige spørsmålene som leder til de viktige svarene for deg. Det er DU som har svarene på hva som er viktig og riktig for deg!Karrierecoaching er en effektiv og målrettet prosess som tydeliggjør hvilke behov og krav du har i forhold til din karriere. Vi utforsker sammen hvilke ressurser og kompetanse du kan bygge videre på og hva som skall til for at du går i retting av målet ditt.

 

Vi starter ofte med en personlighets test (MBTI/JTI) som blir et utgangspunkt for dine styrker og utfordringer. Den gir også viktig informasjon om når du er i «flytsonen» og hvilke situasjoner som taper deg for energi. Dette er også et ypperlig verktøy til å lære mer om hvordan styrke din kommunikasjon i jobbsøkerprosessen eller i andre sammenheng.For å gjøre deg tryggere i forskjellige situasjoner jobber vi også med mental trening og tilstands styring.

 

Dette kan være med på å hjelpe deg å bli mer robust i utfordrende situasjoner. En coachingprosess kan ses som et partnerskap, der målet er å skape en jobb liv som stemmer overens med din livssituasjon og dine verdier. Min jobb er å støtte deg på veien frem til målet men også å ansvarliggjøre deg i forhold til egne mål og handlingsplaner.

 

Invester i deg selv!

Prøv en uforpliktende gratis førstesamtale. Da kan du kjenne på om det føles riktig for deg å gå videre. Gleder meg til å møte deg!

Referanser

Margrethe, (Leder Coaching) - "Gjennom ulike lederutviklingsprogrammer i min karriere har jeg hatt mulighet til å benytte meg av ulike coachingtjenester. Coach Katarina Hedèn har utvilsomt vært den beste coachen jeg noensinne har samtalet med. Med sin behagelig personlighet, har hun en unik evne til få den coachede selv til å komme til kjernen av en problemstilling eller utfordring. Hun benytter flere teknikker og metoder for å bevisstgjøre for deg som individ, leder og person. Hun arbeider hardt og er meget godt forberedt til hvert møte. Hun er dyktig til å stille de riktige spørsmålene og få deg til å bli nysgjerrig på deg selv; hvilke verdier som styrer din adferd og hvorfor de gjør det. Hun bevisstgjør refleksjoner rundt hvilke valg man har og hva konsekvensene av egen og andres atferd kan bli. Metaforisk har hun fått meg til å se min egen innside utenfra, og tydeliggjøre hvilke muligheter jeg har for å gjøre smartere valg i gitte situasjoner. Helt ærlig; man får en enklere hverdag, med påfyll av energi og motivasjon etter å ha samarbeidet med Katarina. Jeg har utviklet meg mye som menneske og blitt flinkere til å ta smartere valg. Jeg kommer definitivt til å bruke henne igjen. Hun er en unik coach!" "  Les mer  Les mindre

Espen Gabrielsen, partner Nordcap AS - "Som del av min sluttpakke fra TV 2 var jeg så heldig å få Katarina som min rådgiver, mentor og coach. Katarina er svært kunnskapsrik, har høy integritett og har en egen evne til å få sine klienter til å åpne opp og erkjenne sine styrker og svakheter. Hun er tøff, tydelig og direkte i stilen, men er særdeles motiverende å jobbe sammen med. Katarina er en god menneske kjenner og flink til å sette ord på det som for meg var ubevist reaksjonsmønster. Man vokser som person og får både energi og økt trygghet etter timer hos Katarina. Jeg kan gi Katarina mine beste anbefalinger."  Les mer  Les mindre

Vivian Lunde, Senior Manager PWC - "Jeg bruker Katarina som rådgiver, mentor og coach og kan anbefale henne på det varmeste. I tillegg til hennes faglige dyktighet setter jeg stor pris på hennes personlige egenskaper som integritet, klokskap, raushet og et brennende engasjement. Hun jobber strukturert men er samtidig tilpasningsdyktig. Hun er tydelig og gir av seg selv. For meg har det også vært verdifullt at hun har solid erfaring fra næringslivet. "  Les mer  Les mindre

Jan-Otto Hovda - "«Katarina har fremstått som en av våre dyktigste elever på vår coachingutdanning. Hun gjennomførte også en vellykket intern eksamen hos oss, og gjorde en ypperlig figur under eksamen for sertifisering i Den Norske CoachForening, en prestasjon som også bidro til å styrke vårt renommé som utdanningsinstitusjon. Hun arbeider profesjonelt, nøye og strukturert og tilegner seg raskt eierskap til de ulike verktøyene og metodene. Hun har en rask oppfattelsesevne. Dette kombinert med metodekompetanse gjør at hun svært raskt fatter hva det dreier seg om og effektivt og effektfullt kan bidra til gode løsninger. Katarina viser stort engasjement. Hun har stor empati for den enkelte, og har samtidig vist at hun kan styre gruppe- og teamprosesser på ypperlig vis. Etter sertifiseringen har Katarina arbeidet som assistent på en del av våre utdanninger, både i Bergen og i Haugesund. Hun blir veldig godt mottatt av våre studenter, som setter stor pris på hennes fagkunnskaper, gode og presise tilbakemeldinger, klare og strukturerte fremstillinger og ikke minst det engasjement og omsorg som hun viser for hver enkelt. På denne måten har hun vært, og er hun, en stor og viktig ressurs for både oss og som mentor for våre studenter. Jeg kan anbefale henne på det varmeste.» "  Les mer  Les mindre

Kine Ananiassen - "Jeg har blitt coachet av Katarina over en lang periode på 1 år. Jeg er under undanning som NLP coach og er i full jobb og har en veldig travel hverdag. Jeg har blitt mye mer bevisst på meg selv og mine handlinger og min væremåte. Jeg har fått frem en ny kraft i meg selv og jeg er blitt tryggere på meg selv. Jeg har hatt personlig utvikling på flere plan i mitt eget liv. Jeg har fått frem en modigere side i meg selv i forhold til det som har vært mitt problem område. Jeg ser situasjoner på en annen måte og jeg tåler og takler vansklige situasjoner anderledes. Katarina er der for meg og leder meg gjennom gode coachingtimer. Og hun hjelper meg til at jeg klarer å se gode sidene i meg og jeg har alltid høy energi når jeg har vært hos henne. Katarina hjelper meg med planene jeg for meg selv i mitt liv hvor jeg har fremdrift på det jeg holder på med. Hun hjelper meg til at jeg finner løsninger for meg selv. Katarina er en varm og bestemt person som jeg kan anbefale til mange. Katarina får meg alltid til å føle meg vell og det gir meg masse positive føleser. Jeg kommer til å fortsette hos Katarina helt til jeg er ferdig med eksamen til våren. Det å gå til henne hjelper meg til å holde fokus på det som er viktig. "  Les mer  Les mindre

Bjarte  - "Personlig lærte jeg mye av Katarina, gjennom samtaler fikk jeg god hjelp til å holde rett fokus. Hun gav meg verktøy og metoder som gjorde hverdagen enklere. For min del gav dette stor gevinst i mine daglige gjøremål. I en stressende hverdag hadde jeg ansvar for å koordinere Tides turbuss drift, som til tider besto av mye krevende kommunikasjon med kunder, driftspersonell og sjåfører. Jeg lærte å håndtere stress uten at det påvirket meg fysisk og psykisk, jeg klarte å holde hode kaldt og i langt større grad ta gode avgjørelser.Gjennom sin kreative tilnærming etablerte hun nye tankesett som gav energi og glede i arbeidet. Katarina har et stort hjerte og brenner tydelig for at menneskene rundt henne skal ha det bra, dette får hun til ved å veilede, motivere og ikke minst lytte aktivt. Jeg kan på det varmeste anbefale Katarina både som Coach». "  Les mer  Les mindre

Henning - "Katarina har coachet meg over en periode på ca et halvt år hvor jeg har vært arbeidssøkende. I tillegg til at ho har solid faglig ballast og ditto erfaring fra næringslivet er ho en veldig god menneskekjenner og lytter. I løpet av denne tiden har ho blant annet sett og gitt veiledning ut av unødvendig tanke- og handlingsmønster. Vi har og jobbet med å sette navn på/bevisstgjøring av personlighetstrekk, styrker og svakheter. Videre har vi jobbet med sammenhenger som forklarer mye av hvor, når og hvorfor jeg håndterer enkelte typer situasjoner dårlig og andre godt. Basert på dette har vi gått videre med bevisstgjøring av handlingsmønster for oftere komme i flytsoner, og raskere komme ut av negative mønster. Katarina er god til å lage og å følge planer som passer den enkelte, men samtidig fleksibel når temaet krever det. Ho er en god lytter men er også tydelig i tilbakemeldingene. Jeg har hatt stort utbytte av å ha henne som coach. Jeg er nå mye tryggere på hvem jeg er og hvorfor jeg reagerer som jeg gjør. Jeg er nå tryggere og mer bevisst i en del typer situasjoner jeg før var passiv og utrygg, dette til tross for at jeg nå har vært arbeidssøkende i over et år. "  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.