Katarina Hedèn - Coach - DNCF sertifisert coach, Helsecoach, Stresscoach, Veileder - GoMentor

Katarina Hedèn

Coach - DNCF sertifisert coach, Helsecoach, Stresscoach, Veileder

Bergenhus

5 referanser

Personlig fremmøte

- Akkurat nå: Få 100 kr. i GoMentor-rabatt på første samtale når du booker og betaler online.

Coaching for privatkunder 850 kr. Avtal tid

Personlig coaching har som mål at du blir på parti med deg selv og setter fokus på ønsket fremtid. Coaching har som grunntanke at det er deg selv som har ressursene og svarene. Utgangspunktet for denne prosessen er å utforske dine følelser og opplevelser. Følelsene er det indre barometer som forteller hvordan du har det og som gir deg mulighet for å gjøre endringer.

Pris oppgitt er eks mva. Jeg er reg. Helsecoach DNCF, dersom coachingen er helserelatert (for eksempel stress) er konsultasjonspris fritatt for mva

Helse Coaching - privat/bedrift 850 kr. Avtal tid

Helsecoaching handler om forståelsen av at helsen blir påvirket av forbindelsen mellom kropp og sinn og at tanker, følelser og overbevisninger kan påvirke vår helse. Helsecoaching kan bidra til å forebygge, lindre eller kurere både fysisk og mental helse, men skal ikke under noen omstendighet erstatte behandling fra andre autoriserte aktører. 

Leder Coaching for bedrifter (minimum 3 ganger) 1 400 kr. Avtal tid

Prosessen har fokus på utøvelse av ledelse. Bevisstgjøring av egen lederrolle, ønsker og behov for å frigjøre og utvikle eget potensial for å bli den gode lederen du ønsker å være. Andre temaer kan være stresshåndtering, vanskelige samtaler/konflikter, mental trening for bedre prestasjoner eller verdi coaching for øke trygghet i egne valg.

Pris oppgitt er eks mva. Online samtaler og kortere tid kan avtales

Karriererådgiving/coaching (pakke med test, oppgaver og support), se info. 6 000 kr. Avtal tid

Dette blir et interaktivt samarbeid der en del av tiden blir brukt mellom samtalene. Pakken består av 5 x 90 minutters "en til en" samtaler, MBTI/JTI test, oppgaver og maler elektronisk og support/forberedelser. For en effektiv prosess kreves det at du gjør en god del på egen hånd, men med mulighet til support/støtte på telefon og mail. Hva vi bruker tiden til blir skreddersydd etter dine behov.  

Nye ledere Coaching for bedrifter (minimum 3 ganger) 1 400 kr. Avtal tid

Nye ledere øker sannsynligheten for å lykkes, ved målrettet coaching rett før, ved oppstart og gjennom det første året i ny lederrolle. Gjennom bevissthet om styrker og utfordringer ved egen personlighetstype øker mulighetene for å bli en god leder vesentlig. Prosessen har også fokus på smarte strategier ved oppstart og hvordan få på plass en struktur i hverdagen som gir balanse i tidsbruk. Verktøy for mental trening skaper trygghet og mindre stress. Bevissthet om andres behov og personligheter gir innsikt i hvordan støtte og utvikle sine medarbeidere best mulig.


Pris oppgitt er eks moms. Inkludert MBTI/JTI test. Online timer eller kortere tidsramme enn 90 min kan avtales. 

Medarbeider Coaching for bedrifter (minimum 3 ganger) 1 400 kr. Avtal tid

Målrettet coaching der leder og medarbeider er tydelig på formål med coaching, kan gi gode resultater. Det kan noen ganger være lettere å være åpen med en ekstern coach når det kommer til egne utfordringer. Dette kan for eksempel handle om mestringsproblemer, grensesetting og kommunikasjonsutfordringer. Som coach ønsker jeg å støtte deg i ditt lederskap samtidig som jeg under alle forhold ivaretar taushetsplikt ovenfor medarbeideren.

Pris oppgitt er eks moms. MBTI/JTI profilanalys inngår i prisen. Kortere tidsramme enn 90 min kan avtales. 


Team Coaching 9 timer 15 000 kr. Avtal tid

Coaching og veiledning tilbys til team og stabsgruppen som trenger å styrke samarbeid og utvikle relasjonskompetanse. Dette gir mulighet til å forbedre effektiviteten og styrke prioritering i forhold til hva som skaper resultater. Gjennom å lage en gruppeprofil (MBTI/JTI) og gjennomføre en skreddersydd spørreundersøkelse får vi et godt utgangspunkt. Det er viktig å tydeliggjøre målet for prosessen starter og avklare tidsbruket. Erfaring viser at det er viktig med å sikre implementering over tid. Målet for oppdraget må stå i forhold til timer brukt. For en helhetlig prosess: Ta kontakt for å få beskrivelse av opplegg og pris. Pris oppgitt er eks moms.   

Er du i tvil? Da kan du ringe meg på tlf. 56 99 90 70

56 99 90 70

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

Min motivasjon er Din suksess! Katarina Hedèn - Coach - DNCF sertifisert coach, Helsecoach, Stresscoach, Veileder

Beskrivelse

MIN MOTIVASJON ER DIN SUKSESS!

Som din Coach er jeg en samtalepartner som lytter aktivt og stiller spørsmål som fører til refleksjon. Her finnes ikke noe rett eller galt. Som Coach er jeg et aktivt medmenneske som tilfører samtalen ulike teknikker og metoder for å skape bevissthet. Fokuset er å skape rom for handling og læring. 

En viktig oppgave som din Coach er å utfodre deg til å finne de riktige målene for deg og inspirere til ut -holdenhet og mot til å gå den veien. Vi jobber fra NÅ til MÅL og "knuser" de barrierer som står i veien. 

      

Stress mestring

En felles nevner for stress er en følelse av mangel på kontroll. Vi kjenner oss fanget uten å se hvordan vi skal komme oss videre. Eksempel på dette kan være tidsklemme, skilsmisse, arbeidsledighet, prestasjoner, relasjoner og konflikter. Det er 100% individuelt hva vi opplever som stress og hvordan vi takler det.  I Mindfulness og Coaching finnes mange metoder for å redusere stress. Å redusere stress krever en del egen innsats og mot, men å investere i dette er det beste du kan gjøre for deg selv og din livskavalfitet.

 

Selvfølelse

Hvem er jeg? Hva vil jeg? Hva er meningen?

Selvtillit handler mye om prestasjoner, hva du klarer å prestere mens selvfølelse handler om hvordan det føles å være deg. Vi trenger selvtillit for å nå målene våre, men uten selvfølelse kan prestasjoner følges av redsel for å mislykkes, selvkritikk, perfeksjonisme og annen stress. For meg handler selvfølelse om å være på lag med seg selv. Å gjøre sitt beste er godt nok. Når vi jobber med å få bedre selvfølelse er det viktig å finne de ubevisste mønstrene som har gitt oss dårlig selvfølelse og finne 

Disse tanker er ofte et tegn på at vi ikke er helt tilstede i eget liv og kan også komme når vi tilsynelatende har «alt». 

Jeg bruker gjerne MBTI/JTI personlighets test, verdi kartlegging og livshjul i starten av disse prosessene. Dette er ikke en måte å få fasit, men fint utgangspunkt for å sammen starte en prosess for å finne ut av dette.

 

Karriere Coaching/Rådgiving

Trenger du en ny jobb? Trives du ikke der du er? 

Den mest effektive prosessen består av en kombinasjon av rådgiving og coaching. Du får verktøy og oppgaver du gjør hjemme på egen hånd, som vi siden går igjennom sammen i timene. Dette er for eksempel personlighetstest, CV, søknad og LinkedIn. Verdikartlegging og øvelser i stressmestring kan også være gode hjemmeoppgaver. 

 

Hvem er jeg? Hva vil jeg? Hva kan jeg?

Coaching er et supplement til praktisk rådgiving. En Coach stiller de riktige spørsmålene som leder til de viktige svarene for deg. Det er DU som har svarene på hva som er viktig og riktig for deg!

Karrierecoaching er en effektiv og målrettet prosess som tydeliggjør hvilke behov og krav du har i forhold til din karriere. Vi utforsker hvilke ressurser og kompetanse du kan bygge videre på og hva som skall til for at du går i retting av målet ditt.

Vi starter med en personlighets test (MBTI/JTI) som blir et utgangspunkt for dine styrker og utfordringer. Den gir også viktig informasjon om når du er i «flytsonen» og hvilke situasjoner som taper deg for energi. Dette er også et ypperlig verktøy til å lære mer om hvordan styrke din kommunikasjon i jobbsøkerprosessen eller i andre sammenheng.

Denne Coachingprosess kan ses som et partnerskap, der målet er å skape en jobb liv som stemmer overens med din livssituasjon og dine verdier. Min jobb er å støtte deg på veien frem til målet men også å ansvarliggjøre deg i forhold til egne mål og handlingsplaner.

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale!

Referanser

Jan-Otto Hovda - "«Katarina har fremstått som en av våre dyktigste elever på vår coachingutdanning. Hun gjennomførte også en vellykket intern eksamen hos oss, og gjorde en ypperlig figur under eksamen for sertifisering i Den Norske CoachForening, en prestasjon som også bidro til å styrke vårt renommé som utdanningsinstitusjon. Hun arbeider profesjonelt, nøye og strukturert og tilegner seg raskt eierskap til de ulike verktøyene og metodene. Hun har en rask oppfattelsesevne. Dette kombinert med metodekompetanse gjør at hun svært raskt fatter hva det dreier seg om og effektivt og effektfullt kan bidra til gode løsninger. Katarina viser stort engasjement. Hun har stor empati for den enkelte, og har samtidig vist at hun kan styre gruppe- og teamprosesser på ypperlig vis. Etter sertifiseringen har Katarina arbeidet som assistent på en del av våre utdanninger, både i Bergen og i Haugesund. Hun blir veldig godt mottatt av våre studenter, som setter stor pris på hennes fagkunnskaper, gode og presise tilbakemeldinger, klare og strukturerte fremstillinger og ikke minst det engasjement og omsorg som hun viser for hver enkelt. På denne måten har hun vært, og er hun, en stor og viktig ressurs for både oss og som mentor for våre studenter. Jeg kan anbefale henne på det varmeste.» "  Les mer  Les mindre

Kine Ananiassen - "Jeg har blitt coachet av Katarina over en lang periode på 1 år. Jeg er under undanning som NLP coach og er i full jobb og har en veldig travel hverdag. Jeg har blitt mye mer bevisst på meg selv og mine handlinger og min væremåte. Jeg har fått frem en ny kraft i meg selv og jeg er blitt tryggere på meg selv. Jeg har hatt personlig utvikling på flere plan i mitt eget liv. Jeg har fått frem en modigere side i meg selv i forhold til det som har vært mitt problem område. Jeg ser situasjoner på en annen måte og jeg tåler og takler vansklige situasjoner anderledes. Katarina er der for meg og leder meg gjennom gode coachingtimer. Og hun hjelper meg til at jeg klarer å se gode sidene i meg og jeg har alltid høy energi når jeg har vært hos henne. Katarina hjelper meg med planene jeg for meg selv i mitt liv hvor jeg har fremdrift på det jeg holder på med. Hun hjelper meg til at jeg finner løsninger for meg selv. Katarina er en varm og bestemt person som jeg kan anbefale til mange. Katarina får meg alltid til å føle meg vell og det gir meg masse positive føleser. Jeg kommer til å fortsette hos Katarina helt til jeg er ferdig med eksamen til våren. Det å gå til henne hjelper meg til å holde fokus på det som er viktig. "  Les mer  Les mindre

Bjarte  - "Personlig lærte jeg mye av Katarina, gjennom samtaler fikk jeg god hjelp til å holde rett fokus. Hun gav meg verktøy og metoder som gjorde hverdagen enklere. For min del gav dette stor gevinst i mine daglige gjøremål. I en stressende hverdag hadde jeg ansvar for å koordinere Tides turbuss drift, som til tider besto av mye krevende kommunikasjon med kunder, driftspersonell og sjåfører. Jeg lærte å håndtere stress uten at det påvirket meg fysisk og psykisk, jeg klarte å holde hode kaldt og i langt større grad ta gode avgjørelser.Gjennom sin kreative tilnærming etablerte hun nye tankesett som gav energi og glede i arbeidet. Katarina har et stort hjerte og brenner tydelig for at menneskene rundt henne skal ha det bra, dette får hun til ved å veilede, motivere og ikke minst lytte aktivt. Jeg kan på det varmeste anbefale Katarina både som Coach». "  Les mer  Les mindre

Margrethe - "Gjennom ulike lederutviklingsprogrammer i min karriere har jeg hatt mulighet til å benytte meg av ulike coachingtjenester. Coach Katarina Hedèn har utvilsomt vært den beste coachen jeg noensinne har samtalet med. Med sin behagelig personlighet, har hun en unik evne til få den coachede selv til å komme til kjernen av en problemstilling eller utfordring. Hun benytter flere teknikker og metoder for å bevisstgjøre for deg som individ, leder og person. Hun arbeider hardt og er meget godt forberedt til hvert møte. Hun er dyktig til å stille de riktige spørsmålene og få deg til å bli nysgjerrig på deg selv; hvilke verdier som styrer din adferd og hvorfor de gjør det. Hun bevisstgjør refleksjoner rundt hvilke valg man har og hva konsekvensene av egen og andres atferd kan bli. Metaforisk har hun fått meg til å se min egen innside utenfra, og tydeliggjøre hvilke muligheter jeg har for å gjøre smartere valg i gitte situasjoner. Helt ærlig; man får en enklere hverdag, med påfyll av energi og motivasjon etter å ha samarbeidet med Katarina. Jeg har utviklet meg mye som menneske og blitt flinkere til å ta smartere valg. Jeg kommer definitivt til å bruke henne igjen. Hun er en unik coach!"  Les mer  Les mindre

Henning - "Katarina har coachet meg over en periode på ca et halvt år hvor jeg har vært arbeidssøkende. I tillegg til at ho har solid faglig ballast og ditto erfaring fra næringslivet er ho en veldig god menneskekjenner og lytter. I løpet av denne tiden har ho blant annet sett og gitt veiledning ut av unødvendig tanke- og handlingsmønster. Vi har og jobbet med å sette navn på/bevisstgjøring av personlighetstrekk, styrker og svakheter. Videre har vi jobbet med sammenhenger som forklarer mye av hvor, når og hvorfor jeg håndterer enkelte typer situasjoner dårlig og andre godt. Basert på dette har vi gått videre med bevisstgjøring av handlingsmønster for oftere komme i flytsoner, og raskere komme ut av negative mønster. Katarina er god til å lage og å følge planer som passer den enkelte, men samtidig fleksibel når temaet krever det. Ho er en god lytter men er også tydelig i tilbakemeldingene. Jeg har hatt stort utbytte av å ha henne som coach. Jeg er nå mye tryggere på hvem jeg er og hvorfor jeg reagerer som jeg gjør. Jeg er nå tryggere og mer bevisst i en del typer situasjoner jeg før var passiv og utrygg, dette til tross for at jeg nå har vært arbeidssøkende i over et år. "  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.