Line Fleischer Idsøe - Gestaltterapeut, Psykoterapeut - GoMentor
Line Fleischer Idsøe - Gestaltterapeut, Psykoterapeut

Line Fleischer Idsøe

Gestaltterapeut, Psykoterapeut

Oslo, Frogner Oslo, Videosamtale

5 referanser

Personlig fremmøte

Samtaleterapi 800 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Da kan du ringe til kundeservice på tlf. 2396 6246

23 96 36 62

Videosamtaler

Online samtale (GoMentor videosesjon) 400 kr. Avtal tid

Online samtale (GoMentor videosesjon) 800 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Da kan du ringe til kundeservice på tlf. 2396 6246

23 96 36 62

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Om du ønsker deg bedre flyt og balanse i livet kan du starte med å gi deg tid. Jeg hjelper deg med å sortere og tydeliggjøre det du har på hjertet. Line Fleischer Idsøe - Gestaltterapeut, Psykoterapeut

Beskrivelse

Gi deg tid - og få mer ut av livet!

Livene vi lever handler ofte om krav utenfra og innenfra til effektivitet, vellykkethet og den gode balansen i forhold til arbeid/studier, fritid, økonomi, familie, venner, kosthold, hvile, søvn, trening etc.

Om du kjenner på dette presset og kanskje utilstrekkeligheten, da er mitt beste råd; start med å sette av tid til deg selv! Stopp opp og kjenn på pusten din. Hva trenger du, hva føler du og hva vil du gjøre akkurat nå? Dette kan sette i gang noen positive sirkler der du tar vare på deg selv og blir mer raus i møte deg selv og andre. Noe som igjen vil berike ditt og andres liv. Jeg vil gjerne være en god støttespiller på denne veien. Kanskje sliter du med noe av følgende utfordringer: 


 • Lav selvfølelse og selvtillit
 • Angst og uro
 • Stress og utbrenthet
 • Selvkritikk og perfeksjonisme
 • Søvnproblemer
 • Depresjon
 • Ensomhet
 • Sorg eller tap


Dette er utfordringer jeg har hjulpet mange klienter med og som jeg kan relatere til eget liv. I møte med meg kan du senke skuldrene og ta deg tid til å fortelle. Jeg vil hjelpe deg med å sortere ut og tydeliggjøre det du har på hjertet. Jeg holder til på Bygdøy og på Frogner.


Om meg og min bakgrunn:

 • Er 44 år, gift og har to jenter. Vi bor på Bygdøy hvor jeg har egen praksis.
 • Har jobbet som gestaltterapeut siden jeg ble utdannet i 2009. I tillegg har jeg lang erfaring fra arbeid med mennesker i arbeidsrettede tiltak og fra arbeid i HR– avdeling ved et sykehus.
 • Har holdt en rekke workshops de siste 10 årene i samarbeid med en sangpedagog hvor vi har hatt fokus på personlig vekst gjennom sang, pust og tilstedeværelse. Vi setter opp nye kurs våren 2020. 
 • Utdanning:
 • Sertifisering innen mediyoga stress og utbrenthet
 • 4- årig gestaltterapeut utdanning 
 • Cand. mag i psykologi og sosiologi ved UiO 
 • Master i sosial- og organisasjonspsykologi fra London School of Economics (LSE).


Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale. Jeg ser fram til å møte deg!

Referanser

Mitra - "Jeg trengte en jeg kunne føle meg trygg hos. Line ble en slik person. Hun var alltid der for meg når jeg trengte henne mest. Hun er en god coach som fikk meg til å mestre stadig flere situasjoner i arbeidslivet."  Les mer  Les mindre

Tina - "Line var min veileder og coach i nesten 2,5 år. Jeg opplevde henne som veldig støttende, åpensinnet og empatisk. Jeg satte også stor pris på hennes evne og vilje til å forstå komplekse, vanskelige og ustandard problemstillinger - noe de aller fleste etter min erfaring ikke klarer. Noe som imponerte meg underveis var hennes evne til å finne muligheter der jeg selv ikke så noen og til å snu dårlige situasjoner/ utgangspunkt til noe positivt som det gikk an å bygge videre på. Line var en god og klok støtte for meg i en ekstremt vanskelig situasjon og tid, og omstendighetene til tross klarte hun å vise meg mine ressurser."  Les mer  Les mindre

Skaiste - "Den største delen av livet vokste jeg opp uten familie, jobbet, kontinuerlig gikk på skolen for å bli en ok innvandrer i Norge, flink dame og ansatt. Det kom en tid hvor jeg ble nødt til å gi plass til selve meg, for jeg taklet ikke en del utfordringer. Line var flink til å gripe inn på de ømme stedene som jeg ikke visste fantes. Gradvis opplevde jeg mindre smerte og mer ro i livet mitt. "  Les mer  Les mindre

Weslley - "Line har bidratt svært positivt i mitt liv. Jeg opplevde å bli sett, forstått og motivert til mine mål. Hun har en behagelig væremåte som får andre til slappe av og føle seg trygge."  Les mer  Les mindre

Jannicke - "Jeg traff Line i en periode da jeg følte meg overveldet av spørsmål som gjorde meg usikker og urolig. Gjennom både karriereveiledning og terapi hjalp hun meg med å sortere spørsmålene mine, å kartlegge mulighetene mine og å kjenne etter mine behov og verdier. Hun lærte meg noen fraser som jeg husker godt nå i ettertid og som jeg tar frem fra tid til annen. Line er en rolig og behagelig person å være rundt som varmt vier deg sin oppmerksomhet og som jeg anbefaler videre som terapeut og sparringspartner når spørsmålene tårner seg opp.» "  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer