May Lockert - Coach, Helsecoach

May Lockert

Coach, Helsecoach

3 referanser

DENNE PROFILEN ER IKKE AKTIV PÅ GOMENTOR LENGER

May Lockert - Coach, Helsecoach

Beskrivelse

DENNE PROFILEN ER IKKE AKTIV LENGER, VENNLIGST KONTAKT GOMENTOR SUPPORT FOR VIDERE VEILEDNING

 

 

Jeg har spesialisert meg til å jobbe med voksne kvinner og menn. Coaching hos meg er fokusert på å forstå hva du er verdt slik at du kan leve ditt liv med god selvtillit, selvfølelse, stil, tro på deg selv, smil, latter og trygghet!

Vi møtes over nettet så du kan sitte hvor som helst under våre timer sammen.

 

Kanskje kjenner du deg igjen i dette?

  • Kanskje du føler at du har mistet deg selv en plass på veien, i en stadig voksende liste av gjøremål
  • Du har tanker som tar all plass i topplokket
  • Bekymringer som gjør at du føler du drukner og har lite overskudd
  • Du sliter med helsa
  • Du føler deg ikke god nok
  • Du ønsker å bli kvitt stress og uro

 

Min tilnærming

Jeg jobber med voksne mennesker som sliter med negative tanker, med lite energi og overskudd, til og   finne tilbake tilbake til den barnlige livsgleden og ta tilbake din hverdagslykke
Kunder hos meg får svært spesifikk skritt-for- skritt coaching, med fokus på akkurat det de behøver for å endre tankemønster og bygge opp indre styrke.
Resultatet er at mine kunder blir tryggere på seg selv, får mer av den gode energien og overskuddet tilbake i hverdagen og har en sunn og god selvfølelse som bærer med seg mye positivt i deres liv. Du lærer mer og får raskere resultater enn om du skulle gått gjennom prosessen på egenhånd.
Prøv en time hos meg for å se hva vi kan få til, og hva jeg kan hjelpe deg med fremover!
 
Om meg
Mitt livsoppdrag er å inspirere kvinner og menn til å endre deres tanker og få øynene opp for livet igjen! Jeg er ærlig, hjelpsom, erfaringsrik og full av positiv energi, som kan hjelpe deg med å finne tilbake til den barnlige livsgleden og ta tilbake din hverdagslykke!

Jeg har en unik, ærlig og inspirerende måte å vise deg hvordan du skal endre dine drømmer til realitet, få dine ønsker ut i dagliglivet, fra det øyeblikket du åpner øynene på morgenen til hodet ditt legger seg på hodeputa på kveldene.

Jeg er her for å hjelpe deg med å forstå hva du er verdt slik at du kan leve ditt liv med god selvtillit, selvfølelse, stil, tro på deg selv, smil, latter og trygghet!

For jeg tror sterkt på at ethvert menneske kan få et bedre forhold til sin kropp, sitt sinn og sjel og leve det livet det er ment til å leve!

Referanser

Heidi - "At May Kristin er en positiv energisol, det hadde jeg jo skjønt. Respekten hun viser for klientene, medmenneskeligheten hun har er enorm. Min erfaring fra timene jeg har hatt er kjemepegode! May Kristin fikk med sine spørsmål, og verktøyene hun ga meg - igang en kjempeprosess i meg. Som løsnet mye, satte igang underbevisstheten på et positivt og aktivt plan. Jeg vet at det er jeg som må gjøre endringene i mitt liv - men timene med May Kristin ga meg guts, klarhet og vilje til å starte endringene. "  Les mer  Les mindre

Sissel - "Jeg vil anbefale May Kristin fordi hun er meget dyktig og møter kunden i sine utfordringer. Og jeg likte godt det at jeg kan maile deg imellom timene våre om jeg har behov for det, du svarer alltid."  Les mer  Les mindre

Mariann - "Når jeg begynte hos May Kristin følte jeg mye som ble til negative tanker om meg selv og andre. Jeg gikk med skyldfølelse og hadde hele tiden dårlig samvittighet. Det jeg har oppnådd med gode teknikker jeg har fått er å tenke positivt, si min mening, noe som var en stor frykt hos meg. Nå stiller jeg opp for meg selv og er rett og slett en glad og positiv person, takket være coachen min May Kristin. Jeg har fått flere tilbakemeldinger på at jeg har forandret meg, jeg ser annerledes ut, det er gøy! "  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.