John Petter Fagerhaug - Psykolog - GoMentor
John Petter Fagerhaug - Psykolog

John Petter Fagerhaug

Psykolog

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

John Petter Fagerhaug - Psykolog

Beskrivelse

Velkommen til veien videre!

Jeg driver Fagerhaug Solutions AS hvor jeg utvikler og leverer løsniger som virker for folk flest. Jeg er opptatt av å gjøre løsningene enkle, folkelige og funksjonelle slik at alle kan bruke dem.

Som praktisk psykolog i over 15 år bruker jeg mine erfaringer til å skape konkrete løsninger på de fleste psykologiske problemstillinger, enten du har et problem, ønske eller et mål. Gjennom konkrete samtaler og hjemmeøvelser skaper vi sammen den problemløsningen og utviklingen du ønsker deg uansett hva det gjelder.

Jeg jobber med mennesker i alle situasjoner, enten det er privatpersoner, profesjonelle, grupperinger eller ledere, organisasjoner og media. Vi er alle mennesker - så lenge det er puls så er det håp og muligheter.

Konkrete løsninger

Eksempler på løsningsprogram jeg har utviklet er:

  • Depresjon er en venn, ikke en sykdom som mange tror
  • Utbrenthet er en løsning - ingenting er problemet
  • Stress rikitig - stressmestring i praksis
  • Forandring - fryd eller frykt?
  • Alle kan bli gode ledere

Flere konkrete program er under utvikling.

Fundament

Jeg benytter meg i stor grad av egne modeller og løsninger innenfor psykologien, uten å være bundet av noen faglig retning. Det som virker det virker, formålet er å sammen skape utviklende prosesser som leder fremover mor ønsket mål og retning.

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer