Ingvild Bjerke Høygaard - Gestaltterapeut, Psykoterapeut, Karriererådgiver, Karriereveileder - GoMentor
Ingvild Bjerke Høygaard - Gestaltterapeut, Psykoterapeut, Karriererådgiver, Karriereveileder

Ingvild Bjerke Høygaard

Gestaltterapeut, Psykoterapeut, Karriererådgiver, Karriereveileder

Ullern, Videosamtale

Personlig fremmøte

Gestaltterapi 800 kr. Avtal tid

Karriere-coaching 800 kr. Avtal tid

Karriere-coaching for deg som mistrives i jobbsituasjonen og trenger hjelp til å finne en løsning. Også for deg som ønsker deg en annen karriere og vil utforske dette.

Gestaltterapi - utfordringer i jobb og karriere 800 kr. Avtal tid

Gestaltterapi for deg som mistrives i jobbsituasjonen og trenger hjelp til å finne en løsning. Også for deg som ønsker deg en annen karriere og vil utforske dette.

Er du i tvil? Da kan du ringe til kundeservice på tlf. 2396 6247

23 96 08 39

Videosamtaler

Karriere-coaching (GoMentor videosesjon) 800 kr. Avtal tid

Coaching ved stress/utbrenthet (GoMentor videosesjon) 800 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Da kan du ringe til kundeservice på tlf. 2396 6247

23 96 08 39

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Mistrives du i jobben din? Føler du at du står fast? Vet du hva du egentlig vil jobbe med? Ingvild Bjerke Høygaard - Gestaltterapeut, Psykoterapeut, Karriererådgiver, Karriereveileder

Beskrivelse

 • Mistrives du i jobben din?
 • Trives du dårlig i miljøet?
 • Føler du deg oversett eller ikke verdsatt?
 • Har du en vanskelig sjef?
 • Lite inspirert av arbeidsoppgavene?
 • Kanskje du ønsker deg en annen karriere?


Står du fast?

Det er frustrerende å være i en jobbsituasjon du mistrives i. Det preger gjerne hele livet ditt.


Det er ofte vanskelig å finne ut hva du skal gjøre. Det er mye som står på spill. Økonomi, framtiden din i arbeidslivet, hva som vil være lurt å gjøre, og så videre. Mange blir gående lenge i en jobb de ikke trives i.

Å ha noen å snakke med og få hjelp til å se mulighetene, kan være akkurat det du trenger.

 

Lang erfaring

Jeg er gestaltterapeut MNGF med egen praksis siden 2013. Jeg har lang erfaring innen arbeid med utfordringer i jobb og karriere.

I tillegg til å ha jobbet mye med tematikken i egen praksis, har jeg vært karriereveileder i arbeids- og inkluderingsbransjen i mange år. Jeg har bistått mange ut i nye jobber.


Jeg vil gjerne hjelpe deg å finne en løsning i situasjonen du står i. Hjelpe deg å finne ut hva du egentlig vil, hva som føles rett for deg.


Det er mulig!

Det ER mulig å finne en jobbsituasjon du har det veldig bra i. Om det så innebærer å gjøre endringer i jobben du har per i dag eller å finne noe annet internt i bedriften, eller om det innebærer å bytte jobb - eller å bytte til en helt annen karriere.


Gestaltterapi egner seg svært godt ved karriere-endringer. Metoden lar deg bli godt kjent med hva du ønsker videre. Styrken til gestaltterapi er at du kan oppleve endring i dybden.


Jeg heier på deg!

Som gestaltterapeut MNGF har jeg 4-årig utdannelse fra Norsk Gestaltinstitutt Høyskole, med høye krav til praksis og høye fagkrav. Jeg har også en mastergrad i litteraturvitenskap og er utdannet journalist. Jeg har tidligere jobbet mange år både i media og i arbeids- og inkluderingsbransjen.


Jeg er godkjent gestaltterapeut hos Norsk Gestaltterapeut Forening (NGF). Jeg praktiserer i tråd med foreningens faglige og etiske standarder, og jeg får jevnlig faglig oppdatering. Jeg har taushetsplikt.


Velkommen til meg i karrierecoaching og gestaltterapi.

Livet er for kort til å være i en jobb du mistrives i!

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer