Ingvild Bjerke Høygaard - Gestaltterapeut, Psykoterapeut - GoMentor
Ingvild Bjerke Høygaard - Gestaltterapeut, Psykoterapeut

Ingvild Bjerke Høygaard

Gestaltterapeut, Psykoterapeut

1337, Videosamtale

5 referanser

Personlig fremmøte

Gestaltterapi 1.025 kr. Avtal tid

Videosamtaler

Gestaltterapi over videosamtale (GoMentor videosesjon) 1.025 kr. Avtal tid

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Sliten hele tiden? Er det et ork å komme deg gjennom dagen? Har du en stressende/slitsom situasjon på jobb eller hjemmebane? Ingvild Bjerke Høygaard - Gestaltterapeut, Psykoterapeut

Beskrivelse

Gestaltterapeut MNGF - Kontor på Klinikk Pluss i Sandvika, 200 m fra togstasjonen

Spesialisert innen slitenhet, stress og utbrenthet

- spesialtilpasset behandling for deg som er sliten, stressa eller utbrent


 • Har du søvnproblemer?
 • Sliten hele tiden - men får ikke hvilt og ladet opp ordentlig?
 • Føler du deg "wired, but tired"?


Kanskje du også opplever noen av følgende symptomer:

 • Hjertebank/indre skjelving  ​
 • Hodepine/svimmelhet ​
 • Konsentrasjonsvansker ​
 • Vondt i muskler/ledd ​
 • Sykdomsfølelse i kroppen ​
 • Økt sensitivitet for lyder/bevegelser i omgivelsene ​
 • ​Irritabel/trist/nedstemt/blir lett sint
 • Problemer med mage/tarm ​


Behandling ved stress og slitenhet

Opplever du noen eller flere av symptomene listet opp ovenfor, kan det være at du har vært i en stressende situasjon over tid. Det kan være på jobb eller i privatlivet.


Jeg er gestaltterapeut MNGF med fokus på slitenhet, stress og utbrenthet. Jeg kjører et spesialtilpasset behandlingsopplegg for deg som er sliten, stressa eller utbrent. Jeg er en erfaren gestaltterapeut med praksis siden 2013.


Med bakgrunn også fra medisinske fag, kombinerer jeg kunnskap om det autonome nervesystemet og kroppens ulike stressrespons-typer (fight, flight, freeze) - og gestaltterapeutiske verktøy som avspenningsøvelser og rolig samtale.


Velkommen til meg på Klinikk Pluss i Sandvika.


Referanser

Kvinne, 50-årene - "Hverdagen har føltes slitsom lenge og jeg sliter med søvnen. Det har blitt tydelig for meg at jeg egentlig ønsker å gjøre noe helt annet i arbeidslivet."  Les mer  Les mindre

Mann, 40-årene - "Jeg har fått ny innsikt i meg selv og ser hva som har bidratt til at jeg har blitt utbrent - og hvordan jeg egentlig vil ha det."  Les mer  Les mindre

Kvinne, 30-årene - "Jeg trengte å lære det å lytte mer til kroppen og ikke overkjøre den. Jeg skjønte at jeg har presset meg selv for mye, og til slutt fungerte det ikke lenger."  Les mer  Les mindre

Kvinne 40-årene - "Jeg har blitt bedre på å ta hensyn til helsen min, og på å si nei når jeg trenger å hvile og slappe av."  Les mer  Les mindre

Kvinne, 29 - "Jeg har blitt mye bedre på å lytte til egen kropp, så jeg ikke sliter meg ut."  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.