Ingvild Bjerke Høygaard - Gestaltterapeut, Psykoterapeut, Karriererådgiver, Karriereveileder - GoMentor
Ingvild Bjerke Høygaard - Gestaltterapeut, Psykoterapeut, Karriererådgiver, Karriereveileder

Ingvild Bjerke Høygaard

Gestaltterapeut, Psykoterapeut, Karriererådgiver, Karriereveileder

Oslo, Videosamtale

Personlig fremmøte

- Akkurat nå: Få 100 kr. i GoMentor-rabatt på første samtale når du booker og betaler online.

Individuell terapi 800 kr. Avtal tid

Coaching 800 kr. Avtal tid

Parterapi 1.100 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Da kan du ringe meg på tlf. 23 96 08 39

23 96 08 39

Online terapi og coaching

- Akkurat nå: Få 100 kr. i GoMentor-rabatt på første samtale når du booker og betaler online.

Individuell terapi (GoMentor videosesjon) 800 kr. Avtal tid

Coaching (GoMentor videosesjon) 800 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Da kan du ringe meg på tlf. 23 96 08 39

23 96 08 39

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

Mistrives du i jobben din? Føler du at du står fast? Vet du hvem du egentlig er i arbeidslivet, og hva du egentlig vil jobbe med? Det kan vi finne ut. Ingvild Bjerke Høygaard - Gestaltterapeut, Psykoterapeut, Karriererådgiver, Karriereveileder

Beskrivelse

  • Er du lei av jobbsituasjonen din og mistrives veldig? 
  • Trenger du å gjøre en endring i jobbsituasjonen?
  • Kanskje du er i feil jobb, en jobb som ikke passer til personligheten din?
  • Er det faktorer i jobbsituasjonen din som stresser deg og tapper deg for energi?
  • Går du og grubler på jobbsituasjonen hele tiden - og har en følelse av å stå fast?
  • Kanskje du er deprimert, sliter med mye stress eller er utmattet og sliten hele tiden?

Jeg vil gjerne hjelpe deg med å få til endringene du trenger i arbeidslivet. Noen ganger er det store endringer som skal til, andre ganger kan små grep utgjøre store forskjeller.

Jeg er gestaltterapeut MNGF med egen praksis siden 2013. Jeg har jobbet mye med karriereendringer, både med klienter i praksisen min og som karriereveileder i arbeids- og inkluderingsbransjen.

Jeg har også selv gjennomført flere, større karriereendringer i mitt eget liv. Jeg har tatt sjansen og "hoppet" fra en fast jobb som ikke lenger var rett for meg, flere ganger.
Jeg visste jeg ville videre og gjøre noe annet, og jeg våget å stole på min egen overbevisning. Selv om det dreide seg om å si opp faste, trygge jobber. Jeg har aldri angret på å ha sagt opp en jobb og kastet meg ut i det ukjente, det har alltid gått like bra som jeg hadde håpet - eller bedre.

Noen å drøfte situasjonen med

Det som er avgjørende, når du føler du mistrives sterkt i jobben din og likevel føler at du "står fast", er å ha noen å snakke med. Noen å drøfte situasjonen med.

Det er store fordeler med at den personen er en terapeut som ikke kjenner deg fra før. For en partner, familiemedlemmer og venner kjenner deg gjerne som den du har pleid å være. Du er mye mer enn det. Med en gestaltterapeut kan du gjenoppdage sider og evner ved deg selv, som du ikke er fullt bevisst at du har.

Først når du kjenner helt tydelig hvem du er og hvilke unike egenskaper du har, først da kan du virkelig kjenne hva du egentlig ønsker å gjøre i arbeidslivet.

Kjenner du ikke deg selv og din personlighet, er sjansen stor for at du havner i feil jobb - igjen.

Hvis du kjenner at det er på tide å ta grep i karrieren din, og begynne å styre mot noe du EGENTLIG har lyst til å jobbe med, så har du en god mulighet til det i gestaltterapi.

Jeg vil gjerne hjelpe deg.

Mer om meg

Jeg er gestaltterapeut MNGF, det vil si at jeg er godkjent gestaltterapeut hos Norsk Gestaltterapeut Forening. Jeg har lang erfaring fra egen praksis, og lang erfaring med å hjelpe mennesker med å bli bedre kjent med sine egne talenter og drømmer. Jeg har også jobbet med mange klienter som er utbrente og sliter med stress-symptomer. De trenger å roe ned og lære å koble bedre av og sette tydeligere grenser.

Jeg er en tilstedeværende og støttende terapeut, og jeg er opptatt av å hjelpe deg med å aktivere din indre «fighter». Latter og humor sitter gjerne løst i terapitimene mine. Det er godt å le litt når livet er utfordrende.

Klienter gir meg tilbakemeldinger om at de opplever positive endringer i livene sine etter at de har begynt hos meg.

Jeg har også jobbet mange år som karriereveileder i arbeids- og inkluderingsbransjen på oppdrag fra NAV, og har hjulpet mange ut i nye jobber og karrierer.

Som gestaltterapeut har jeg en 4-årig utdannelse fra Norsk Gestaltinstitutt Høyskole, med høye krav til praksis og personlig utvikling under utdannelsen. Gestaltterapi fokuserer på å hjelpe deg til å finne DINE svar, for bare du vet hva som er rett for deg.

Jeg har også en mastergrad i litteraturvitenskap og er utdannet journalist, og jeg har tidligere jobbet mange år i media.

Jeg brenner for å hjelpe deg med å finne ut hvem du egentlig er i arbeidslivet. Livet er for kort til å ha det dårlig i en jobb du mistrives i. Ta grep nå! 

Kontakt meg gjerne for en uforpliktende samtale! Velkommen!

;

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer