Ingvild Bjerke Høygaard - Gestaltterapeut, Psykoterapeut, Karriererådgiver, Karriereveileder - GoMentor
Ingvild Bjerke Høygaard - Gestaltterapeut, Psykoterapeut, Karriererådgiver, Karriereveileder

Ingvild Bjerke Høygaard

Gestaltterapeut, Psykoterapeut, Karriererådgiver, Karriereveileder

Ullern, Videosamtale

Personlig fremmøte

Coaching ved stress/utbrenthet 800 kr. Avtal tid

Gestaltterapi ved stress/utbrenthet 800 kr. Avtal tid

Karriere-coaching 800 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Da kan du ringe til kundeservice på tlf. 2396 6246

23 96 08 39

Videosamtaler

Karriere-coaching (GoMentor videosesjon) 800 kr. Avtal tid

Gestaltterapi ved stress/utbrenthet (GoMentor videosesjon) 800 kr. Avtal tid

Coaching ved stress/utbrenthet (GoMentor videosesjon) 800 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Da kan du ringe til kundeservice på tlf. 2396 6246

23 96 08 39

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Mistrives du i jobben din? Føler du at du står fast? Vet du hvem du egentlig er i arbeidslivet, og hva du egentlig vil jobbe med? Det kan vi finne ut. Ingvild Bjerke Høygaard - Gestaltterapeut, Psykoterapeut, Karriererådgiver, Karriereveileder

Beskrivelse

 • Er du lei av jobben din og vil videre? 
 • Tenker og tenker du hele tiden?
 • Sliter du med utmattelse eller plagsomt stress i kroppen?
 • Er du utbrent eller på vei til å bli det?


I feil jobb

Det er forferdelig frustrerende å være i en jobbsituasjon du mistrives i. Det preger hele livet ditt. Jeg har vært der selv, jeg vet hvordan du har det.


Det er ofte vanskelig å finne ut hva du skal gjøre. Mange føler at de står alene og ikke finner noen løsning. Å ha noen å snakke med som har erfaring innen området, og få hjelp til å se mulighetene, kan være akkurat det du trenger. 


Lang erfaring

Jeg er gestaltterapeut MNGF med egen praksis siden 2013. Jeg har lang erfaring innen arbeid med karriereendringer, og jeg har coachet mange på sin vei videre i karrieren. I tillegg til å ha jobbet med dette i egen praksis, har jeg vært karriereveileder i arbeids- og inkluderingsbransjen i mange år, hvor vi jobbet på oppdrag fra NAV. Jeg har hjulpet mange ut i nye jobber.


Jeg vil gjerne hjelpe deg med å finne ut hva du egentlig vil, slik at du kan komme deg videre - til det du egentlig vil jobbe med.


Jeg fokuserer på å finne ut hva du passer best til og vil trives best med, utfra din personlighet. Hva som gir deg energi - og hva som tapper deg.


Hvorfor blir vi så lenge når vi mistrives?

Jeg har også selv gjennomført flere karriere-endringer. Jeg har gått videre fra flere jobber som ikke lenger føltes rett for meg, for å bruke mer av min kompetanse og mine personlige egenskaper. Jeg har erfart at det føles utrolig bra å komme seg videre.


Jeg har også erfart at svært mange blir for lenge i en jobb de virkelig mistrives i. Når de ser tilbake, lurer de på hvorfor de ble der så lenge.


Det er mulig!

Det er mulig å finne deg en jobbsituasjon du får det veldig bra i. Det har jeg erfart selv. Jeg har også sett veldig mange lykkes med å finne en slik jobbsituasjon, som matcher personligheten godt.


Gestaltterapi egner seg svært godt ved karriere-endringer. Jeg fokuserer på kroppslige fornemmelser i arbeidet. Metoden lar deg bli godt kjent med hva du ønsker videre.


Styrken til gestaltterapi er at du kan oppleve endring i dybden, så du slipper flere "omveier", ved å havne i feil jobb igjen.


Hvis du kjenner at du mistrives i jobbsituasjonen, er du velkommen til meg. Jeg vil gjerne hjelpe deg.


Utbrenthet og stress

Jeg jobber også med klienter som er utbrente og sliter med stress-symptomer. Gestaltterapi er godt egnet ved utbrenthet, stress og utmattelse.


I timene fokuserer jeg på å roe ned, hjelpe kroppen å lande, samt finne løsninger på det som tapper deg for energi og stresser deg. Det kan være faktorer på jobb eller i livet ellers. Ofte handler det om å sette deg selv og dine behov høyere, slik at du ikke blir "slukt" av alle krav og hendelser rundt deg.


Ta kontakt om du kjenner deg stresset, utbrent eller utmattet og trenger støtte og råd i situasjonen.


Støtter deg - og heier på deg!

Som gestaltterapeut har jeg en 4-årig utdannelse fra Norsk Gestaltinstitutt Høyskole, med høye krav til praksis. Jeg har også en mastergrad i litteraturvitenskap og er utdannet journalist, og har tidligere jobbet mange år i media, samt mange år i arbeids- og inkluderingsbransjen.


Jeg er gestaltterapeut MNGF, det vil si at jeg er godkjent gestaltterapeut hos Norsk Gestaltterapeut Forening. Jeg har taushetsplikt og er underlagt faglige standarder fra foreningen.


Jeg er en tilstedeværende og støttende terapeut og har fått tilbakemeldinger på at jeg er god på å inspirere og motivere, og at klienter opplever endringer i livene sine.


Jeg vil veldig gjerne støtte deg og heie på deg i din prosess.


Finn deg aldri i å ha det dårlig over tid.

Livet er for kort til det!


Kontakt meg gjerne for en uforpliktende samtale! Velkommen!

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer