Ingvild Bjerke Høygaard - Gestaltterapeut, Psykoterapeut, Karriererådgiver, Karriereveileder - GoMentor
Ingvild Bjerke Høygaard - Gestaltterapeut, Psykoterapeut, Karriererådgiver, Karriereveileder

Ingvild Bjerke Høygaard

Gestaltterapeut, Psykoterapeut, Karriererådgiver, Karriereveileder

Oslo, Videosamtale

Personlig fremmøte

- Akkurat nå: Få 100 kr. i GoMentor-rabatt på første samtale når du booker og betaler online.

Individuell terapi 800 kr. Avtal tid

Coaching 800 kr. Avtal tid

Parterapi 1.100 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Da kan du ringe meg på tlf. 23 96 08 39

23 96 08 39

Online-samtale

- Akkurat nå: Få 100 kr. i GoMentor-rabatt på første samtale når du booker og betaler online.

Individuell terapi (GoMentor videosesjon) 800 kr. Avtal tid

Coaching (GoMentor videosesjon) 800 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Da kan du ringe meg på tlf. 23 96 08 39

23 96 08 39

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

Føler du at du står fast i karrieren din? Kanskje du er nær ved å bli utbrent? Er du i en jobb du mistrives i og ønsker endring? Få støtte i prosessen. Ingvild Bjerke Høygaard - Gestaltterapeut, Psykoterapeut, Karriererådgiver, Karriereveileder

Beskrivelse

  • Er du lei av jobbsituasjonen din? 
  • Veldig klar for å bytte jobb - men vet ikke helt hvordan du skal få det til?
  • Kanskje du ønsker deg over i en HELT ANNEN KARRIERE?
  • Kanskje du er nær utbrenthet, av å være i en jobb som tapper deg og ikke lenger er rett for deg?


Jeg vil gjerne hjelpe deg med å få til endringene du trenger i arbeidslivet ditt. Ingenting er umulig, hvis du vil det nok. Det er ofte mye lettere å gjennomføre endringene når du har støtte i prosessen, det utgjør en helt avgjørende forskjell når det gjelder oddsene for å lykkes.


Jeg er gestaltterapeut MNGF med lang erfaring fra egen praksis. Jeg har også jobbet mange år som karriereveileder i arbeids- og inkluderingsbransjen på oppdrag fra NAV, og jeg har hjulpet mange ut i jobb og nye karrierer. Både fra egen praksis og fra arbeids- og inkluderingsbransjen har jeg lang erfaring med å hjelpe mennesker med å gjennomføre endringer i karrieren.


Jeg har også gjennomført flere store karriereendringer selv.


Jeg brenner for å hjelpe deg til å finne den karrieren og den jobben du VIRKELIG trives med. Livet er for kort til å ha det dårlig i en jobb du mistrives i. Ta grep nå!


Gestaltterapi kan passe for deg hvis du sliter med:

-Behov for å finne en ny vei i arbeidslivet

-Behov for å skifte jobb

-Behov for å gjøre større endringer i karrieren

-Lettere depresjon

-Utbrenthet

-Stress-problematikk

-Relasjonelle problemer: familie, venner, kollegaer m.m.

-Problemer i parforholdet

-Kjærlighetssorg 

-Ulike livsutfordringer


Min tilnærming 

Jeg er gestaltterapeut MNGF, det vil si at jeg er godkjent gestaltterapeut hos Norsk Gestaltterapeut Forening. Jeg har drevet praksis siden 2013 og har bred erfaring med å støtte mennesker i livsutfordringer, i prosessen med å få det mer som man ønsker i livet. Jeg har også jobbet med mange klienter som er nær en utbrenthet og trenger å roe ned, lære å koble mer av og få energien tilbake.


Som gestaltterapeut har jeg en 4-årig utdannelse fra Norsk Gestaltinstitutt Høyskole, med høye krav til praksis og personlig utvikling under utdannelsen. Gestaltterapi fokuserer på å hjelpe deg til å finne DINE svar, bare du vet hva som er rett for deg, hva akkurat du drømmer om.


Jeg har også en mastergrad i litteraturvitenskap og er utdannet journalist, og jeg har tidligere jobbet mange år i media. Jeg har gjennomført flere større karriereendringer i egen karriere og har dermed førstehånds erfaring fra prosessen.


Jeg er en tilstedeværende og støttende terapeut, og jeg er opptatt av å hjelpe deg med å aktivere din indre «fighter», sånn at du kan få til de endringene du ønsker deg. For det er absolutt mulig.


I terapirommet

Klienter gir tilbakemelding om at de har opplevd endring i livene sine etter at de har begynt hos meg. Mange har fått kontakt med det de egentlig ønsker å drive med i arbeidslivet, og har gjennomført karriereendringer.


Latteren og humoren sitter gjerne løst i terapirommet i mine timer.


I gestaltterapi kan vi bruke kreative metoder som tegning, å spille ut situasjoner/relasjoner, bruk av bilder, symboler og metaforer, arbeid med drømmer, fantasireiser m.m. Vi jobber også med avspenning og å øke bevissthet på kroppslige fornemmelser, følelser og tanker. Av og til er det nødvendig å "lande", før du får tak i hva du egentlig vil.

  

Kontakt meg gjerne for en uforpliktende samtale! Velkommen!

;

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer