Ingelin Jorselje - Gestaltterapeut under utdanning, Coach

Ingelin Jorselje

Gestaltterapeut under utdanning, Coach

Larkollen, Online

Personlig fremmøte

- Akkurat nå: Få 100 kr. i GoMentor-rabatt på første samtale når du booker og betaler online.

Coaching/samtaleveiledning 700 kr. Avtal tid

Individuell terapi ute i skog og mark 500 kr. Avtal tid

Individuell terapi 500 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Da kan du ringe meg på tlf. 69 67 60 55

69 67 60 55

Online-samtale

- Akkurat nå: Få 100 kr. i GoMentor-rabatt på første samtale når du booker og betaler online.

Coaching/samtaleveiledning (GoMentor videosesjon) 700 kr. Avtal tid

Individuel samtale (GoMentor videosesjon) 500 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Da kan du ringe meg på tlf. 69 67 60 55

69 67 60 55

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

Personlig utvikling, valg, livsendringer, relasjoner, par og familie, samlivsbrudd, stress, konflikt, uro, utbrenthet, livskrise og eksistensielle utfordringer. Ingelin Jorselje - Gestaltterapeut under utdanning, Coach

Beskrivelse

 Hvordan har du det egentlig?

  • Står du fast i noe og trenger hjelp til å komme videre?
  • Strever du med relasjonene til familie, kolleger eller venner? 
  • Ønsker du å finne en måte å leve livet ditt på som fungerer for DEG?

Da kan det kanskje være på tide med terapi eller samtaleveiledning?

Det kan være godt å få snakke uforstyrret ut om hvordan man egentlig har det, og få profesjonell støtte og hjelp til å komme videre.

Vær velkommen til å kontakte meg for en gratis og uforpliktende prat om hvordan du har det og hva du trenger hjelp til, og hva slags terapiforløp som kan passe for deg.

Det viktigste er at du kan komme akkurat som du er, med alt du har enten du er kvinne eller mann, et par, en ungdom eller en leder. Målet er aldri å fikse deg (du er nemlig bra som du er), men å skape et trygt rom hvor du kan få være og bli den du er.

Vi møtes i hyggelige terapilokaler i Oslo, Moss eller Fredrikstad (fra januar 2018), eller ute i skog og mark. 

 

Hva er gestaltterapi og hvordan foregår det?

Gestaltterapi hører til i psykoterapien og er en samtalebasert terapiform. En gestaltterapeut har minimum 4 års høyskoleutdannelse ved Norsk Gestalt Institutt Høyskole.

"Gestalt" betyr å gi form til noe, og terapien dreier seg om å gi form, innhold og mening til vanskelige erfaringer, opplevelser og situasjoner som klienten tar med seg inn i terapirommet.

Gestaltterapien hjelper deg å godkjenne og verdsette deg selv som du er. Både terapi og Coaching foregår i form av samtale og enkle øvelser mellom deg som klient og meg som terapeut, med fokus på oppmerksom tilstedeværelse på dine følelser, sanser, tanker, verdier og behov. Når du får støtte til å se og møte deg selv som du er, vil du også lettere se dine ressurser og muligheter, og ta valg som stemmer bedre med hva du trenger og hva du vil.  

Som terapeut heier jeg på deg, for jeg vet at du er din viktigste ressurs og vet selv ditt beste!

 

Hvem er jeg?

Jeg er Gestalt- og Zen Coach, og ferdig utdannet gestaltterapeut våren 2018. Jeg er 45 år og har etterhvert lang erfaring i arbeid med mennesker gjennom ulike yrker og roller som leder, coach, konsulent og kollega, i helsevesenet, kultursektoren og næringslivet. Jeg er gift og er mor til tre voksne barn, og stemor til to små bonusbarn. Sammen med mannen min driver jeg et firma som tilbyr veiledning, terapi og opplæring til private og til næringslivet.

Som studentmedlem av Norsk Gestaltterapeutforening er jeg forpliktet til å følge foreningens etiske retningslinjer, samt å motta regelmessig faglig veiledning. Jeg har full taushetsplikt. 

 

Jeg gleder meg til å møte deg!

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.