Ingelin Jorselje - Gestaltterapeut under utdanning, Coach - GoMentor
Ingelin Jorselje - Gestaltterapeut under utdanning, Coach

Ingelin Jorselje

Gestaltterapeut under utdanning, Coach

Moss, Online

3 referanser

Personlig fremmøte

- Akkurat nå: Få 100 kr. i GoMentor-rabatt på første samtale når du booker og betaler online.

Parterapi 800 kr. Avtal tid

Coaching/samtaleveiledning 520 kr. Avtal tid

Individuell terapi ute i skog og mark 420 kr. Avtal tid

Individuell terapi 420 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Da kan du ringe meg på tlf. 69 67 60 55

69 67 60 55

Online-samtale

- Akkurat nå: Få 100 kr. i GoMentor-rabatt på første samtale når du booker og betaler online.

Coaching/samtaleveiledning (GoMentor videosesjon) 520 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Da kan du ringe meg på tlf. 69 67 60 55

69 67 60 55

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

Personlig utvikling, valg, livsendringer, relasjoner, par og familie, samlivsbrudd, stress, konflikt, uro, utbrenthet, livskrise og eksistensielle utfordringer. Ingelin Jorselje - Gestaltterapeut under utdanning, Coach

Beskrivelse

Trenger du noen å snakke med?

-Velkommen til Ingelin Jorselje Terapi og Veiledning.


De fleste av oss kommer til et punkt i livet hvor alt fra uferdige opplevelser, angst, vanskelige valg, livskriser, depresjon, problemer i relasjoner eller konflikter på jobb gjør at det blir litt mye å håndtere alene. Da kan det være godt å få profesjonell støtte og hjelp til å sette ord på alt sammen, rydde opp i tanker og følelser, få oversikt, og finne en vei videre som er bra for deg.

Kanskje kan gestaltterapi hjelpe deg med det?


Hva er gestaltterapi?


«Å gestalte» betyr «Å gi mening til». Gestaltterapi dreier seg om å gi form, innhold og mening til de erfaringer, opplevelser, tanker og følelser som klienten bringer med seg inn i terapirommet.

Gjennom samtaler og enkle øvelser bidrar jeg som terapeut til at klienten oppdager mer av seg selv, får utforsket sin situasjon og får ny innsikt i seg selv og sine valgmuligheter. 


Som terapeut er jeg oppatt av å møte deg akkurat som du er, med alt du har med deg, og skape et trygt rom hvor du kan finne ut av deg selv og din situasjon. Alle følelser er velkomne, -de er budbringere som forteller om noe i oss som trenger å bli sett og møtt. Kanskje noe gammelt og glemt. Gjennom å bli sett som det er, blir det helet. 

Terapien foregår i hyggelige terapilokaler i Moss, eller ute i utvalgte turområder i Moss/Rygge-distriktet. 

 

Hvem er jeg?

Jeg er Gestalt- og Zencoach, og nå gestaltterapistudent i 4. og siste år, med godkjenning for å ta imot klienter.

Jeg har lang erfaring i støttende arbeid med mennesker i endring, etter å ha jobbet i flere år som coach med kommunikasjon og motivasjon for personal- og ledergrupper, og som leder i kunstbransjen.

Jeg er nå terapeut og veileder i Jorselje AS, og gleder meg over at min jobb nå er å være medmenneske og støttespiller.

Som studentmedlem av Norsk Gestaltterapeutforening er jeg forpliktet til å følge foreningens etiske retningslinjer, samt å motta regelmessig faglig veiledning. Jeg har full taushetsplikt.

Jeg gleder meg til å høre fra deg!

Referanser

Trude Kolaas Ciarletta - "Jeg har vært så heldig å få veiledning mang en gang av Ingelin; og er strålende fornøyd hver gang. Hun er sjeldent flink til å hjelpe til med å få ting på plass! Mine varmeste anbefalinger."  Les mer  Les mindre

Pål Hansen, operativ sjef, Flytoget. - ""Avdelingen jeg leder, er en gruppe med sterke individualister som har manglet en arena for kommunikasjon og meningsytringer. Ingelin har bidratt med samlinger for hele avdelingen og var også min Coach/mentor i forbindelse med samlingene. Mye på samlingene gikk utenfor komforsonen. Dette er uvant for de fleste, men Ingelin balanserer dette strålende i sin rolle som Coach og veileder. Veldig bra involvering og engasjement fra alle. Ingelin har en veldig god egenskap med å utøve klokskap, spre ro og harmoni, få mennesker til å føle seg vel, inkludere. For min egen del ble dette vendepunktet i min personlige leder filosofi. Tilbakemeldinger fra mine egne ansatte, er også veldig positive. Veldig nyttig læring og forståelse av hvordan kommunikasjon påvirker positivt og negativt i en avdeling. Er meget positiv til hvordan Ingelin utøver sin rolle som Coach. Struktur, innhold og gjennomføring er i ypperste klasse. Evnen til å ha fokuset på det som er viktig, er en av egenskapene Ingelin behersker glimrende. Ingelin Jorselje som coach og veileder kommer jeg til å anbefale på det sterkeste til alle som ønsker coaching og veiledning." "  Les mer  Les mindre

Siri Larønningen, spesialrådgiver i Kreftregisteret - "Ingelin hjalp meg å forstå hvordan jeg kunne snu ledelse fra lidelse til le-del-se:)"  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.