Ingelin Jorselje - Coach, Gestaltterapeut, Psykoterapeut

Ingelin Jorselje

Coach, Gestaltterapeut, Psykoterapeut

6 referanser

DENNE PROFILEN ER IKKE AKTIV PÅ GOMENTOR LENGER

Stress og angst-problematikk. Jobbsituasjon. Par og familie. Samtaler på video og ved fysisk møte. Ingelin Jorselje - Coach, Gestaltterapeut, Psykoterapeut

Beskrivelse

Er det noe i livet som sliter på deg og din livskvalitet? Trenger du noen å snakke med om det, og hjelp til å finne ut av det?


Da er du velkommen til meg på Det Gule Huset i Moss, ved oppmøte eller på video.


De fleste av oss kommer til et sted i livet hvor alt fra gamle eller vanskelige opplevelser,  livskriser, stress, sorg, problemer i relasjoner, eller konflikter på jobb gjør at det blir for mye å håndtere alene.


Kropp og sinn sier ofte ifra om at du ikke har det så bra: Tankekjør, manglende overskudd og glede, stress, angst i alle former, utmattelse, søvnproblemer og fysiske vondter som hodepine, prikking, spenninger, press i brystet, svimmelhet, nummenhet osv.  

Da kan det hjelpe å få profesjonell støtte og hjelp til å sette ord på alt sammen, sortere tanker og følelser, bearbeide og prosessere det du har opplevd eller opplever, og finne en vei videre som er bra for deg.


Kanskje kan jeg hjelpe deg med det?

Jeg er gestalt terapeut og coach og jobber til daglig med mennesker som strever med alle disse tingene. Jeg møter deg akkurat der du er og som du er, og har en bred innfallsvinkel til hva akkurat du trenger for å få det bedre. Sammen finner vi ut av det.


Hva er gestaltterapi?


«Å gestalte» betyr «Å gi form/mening til». Gestaltterapi er en form for psykoterapi som gjennom samtaler og enkle øvelser gir innhold og mening til de opplevelser, tanker og følelser du bringer med deg inn i terapirommet.

Jeg bidrar til at du her får utforsket din situasjon og får oversikt og innsikt. Et kjennetegn ved gestaltterapi er at den tar hensyn til hele mennesket: Både tanker, følelser og kropp i samspill gir viktig informasjon om det vi trenger å bli klar over for å få ny innsikt og se nye muligheter.

Som terapeut er jeg oppatt av å møte deg akkurat som du er, med alt du har med deg, og skape et trygt rom hvor du kan finne ut av deg selv og din situasjon. Alle følelser er velkomne, -de er budbringere som forteller om noe i oss som trenger å bli sett og møtt. Kanskje noe gammelt og glemt. Gjennom å bli sett og anerkjent som det er, blir det ofte bedre. 

Er dere et par, er min målsetning å legge til rette for at dere kan skape en trygg og felles plattform hvor dere klarer å sette ord på egne behov og lytte til hverandres behov, og finne en måte å møte hverandre på som fungerer for dere.

Gestaltterapeuter har dessverre ikke refusjonsordning hos det offentlige helsesystemet, men til gjengjeld trenger du ingen henvisning fra lege, og vi har som regel kort ventetid. Hos meg kan du få time samme uke, ja kanskje samme dag hvis det haster veldig. Det er bare å ta kontakt.


Hvem er jeg? Jeg er utdannet gestaltterapeut og gestaltcoach ved Norsk Gestalt Institutt Høyskole. Jeg befinner meg ca. midt i livet og har etterhvert lang erfaring i støttende arbeid med mennesker i endring, etter å ha jobbet i flere år som coach med kommunikasjon og motivasjon for personal- og ledergrupper, og som leder i kunstbransjen. Jeg bruker både min yrkeserfaring, min egen livserfaring og min fagkompetanse fra gestaltpsykologi, mindfulness/zenfilosofi, kommunikasjon og konflikthåndtering i mitt arbeid med mennesker. Som medlem av Norsk Gestaltterapeutforening er jeg forpliktet til å følge foreningens etiske retningslinjer, samt å motta regelmessig faglig veiledning. Jeg har full taushetsplikt.


Jeg tar imot mine klienter på video eller i hyggelige terapilokaler på helsehuset Det Gule Huset i Moss, et veletablert sted med mange andre behandlere under samme tak.

Trykker du på i-en bak hver av mine tjenester over, dukker det opp en nærmere beskrivelse av hva det er og hvordan det foregår. NB: Hvis du ønsker en time og bruker booking-funksjonen her på siden, så kan det være at den tiden du etterspør ikke er ledig, da kalenderen her ikke er synkronisert med min egen. Forsikre deg derfor om at jeg har bekreftet tiden med deg før du evt. møter opp på Det Gule Huset. Det raskeste svaret vedr. ledig tid får du ved å kontakte meg direkte via min egen terapeut-facebookside eller på Det Gule Huset i Moss sin nettside.

 

Jeg gleder meg til å høre fra deg!

Referanser

Bente Berge - "Etter første møte med Ingelin var det så mange brikker som falt på plass, og dermed ble det så mye enklere å forstå hvor uro og angst kom fra, og hvordan jeg kunne jobbe med det videre. Hun hjalp meg med å konkretisere det som for meg føltes diffust og uforståelig. Jeg kan på det varmeste anbefale samtaler med henne. "  Les mer  Les mindre

Anikke Jørgensen - "Jeg var usikker, nervøs og stresset. Hun forstod meg, fikk meg til å slappe av, ga meg oppgaver, hun hjalp meg ? Hun var super! ?"  Les mer  Les mindre

Cecilie Bakke Myhra - "Trygghet,tillit,ro, god tid og en behagelig atmosfære. Ingelin er en dyktig coach og terapeut som har hjulpet både meg i enkelt timer og oss i parterapi. Hun har ufarlig gjort alle fordommer om terapi. Og har lært meg /oss gode metoder for videre utvikling- hjemmelekser og oppfølging av disse. Kan varmt anbefale henne? "  Les mer  Les mindre

Trude Kolaas Ciarletta - "Jeg har vært så heldig å få veiledning mang en gang av Ingelin; og er strålende fornøyd hver gang. Hun er sjeldent flink til å hjelpe til med å få ting på plass! Mine varmeste anbefalinger."  Les mer  Les mindre

Pål Hansen, operativ sjef, Flytoget. - ""Avdelingen jeg leder, er en gruppe med sterke individualister som har manglet en arena for kommunikasjon og meningsytringer. Ingelin har bidratt med samlinger for hele avdelingen og var også min Coach/mentor i forbindelse med samlingene. Mye på samlingene gikk utenfor komforsonen. Dette er uvant for de fleste, men Ingelin balanserer dette strålende i sin rolle som Coach og veileder. Veldig bra involvering og engasjement fra alle. Ingelin har en veldig god egenskap med å utøve klokskap, spre ro og harmoni, få mennesker til å føle seg vel, inkludere. For min egen del ble dette vendepunktet i min personlige leder filosofi. Tilbakemeldinger fra mine egne ansatte, er også veldig positive. Veldig nyttig læring og forståelse av hvordan kommunikasjon påvirker positivt og negativt i en avdeling. Er meget positiv til hvordan Ingelin utøver sin rolle som Coach. Struktur, innhold og gjennomføring er i ypperste klasse. Evnen til å ha fokuset på det som er viktig, er en av egenskapene Ingelin behersker glimrende. Ingelin Jorselje som coach og veileder kommer jeg til å anbefale på det sterkeste til alle som ønsker coaching og veiledning." "  Les mer  Les mindre

Siri Larønningen, spesialrådgiver i Kreftregisteret - "Ingelin hjalp meg å forstå hvordan jeg kunne snu ledelse fra lidelse til le-del-se:)"  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.