Anne Turid Øvernes - Gestaltterapeut, Kognitiv terapeut, Parterapeut, Psykoterapeut, Stresscoach, Gestaltcoach - GoMentor
Anne Turid Øvernes - Gestaltterapeut, Kognitiv terapeut, Parterapeut, Psykoterapeut, Stresscoach, Gestaltcoach

Anne Turid Øvernes

Gestaltterapeut, Kognitiv terapeut, Parterapeut, Psykoterapeut, Stresscoach, Gestaltcoach

3 referanser

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

Gestaltterapi, Psykosyntese, Mindfulness, Kognitiv terapi, Psykiatrisk sykepleie. Terapiformen er ikke det avgjørende. Viktigst er terapeut / klientforholdet ! Anne Turid Øvernes - Gestaltterapeut, Kognitiv terapeut, Parterapeut, Psykoterapeut, Stresscoach, Gestaltcoach

Beskrivelse

DENNE PROFILEN ER IKKE AKTIV LENGER, VENNLIGST KONTAKT GOMENTOR FOR VIDERE VEILEDNING!

 

Jeg tar ikke imot klienter fra juni 2018 og ut året.

 

Hva kan jeg som Gestaltterapeut / Psykoterapaut gjøre for deg?

Jeg utdannet meg til Gestaltterapeut for mer en 20 år siden og var dermed den første i Rogaland som tok denne utdannelsen. Siden har jeg stadig tatt videreutdannelser og kurser både innenfor grunnutdannelsen min og andre terapiformer for å styrke min kompetanse som psykoterapeut. Psykosyntese, Kognitiv terapi og Mindfulness er noe av dette. Som grunnutdanning er jeg Psykiatrisk sykepleier.

Min lange erfaring som terapeut har dermed gjort at jeg har arbeidet med det meste vi mennesker er i befatning med. Jeg kan likevel ikke gjøre jobben for deg. Derimot kan du kanskje få redskaper til å hjelpe deg selv og kunne leve slik du egentlig ønsker å leve.

I terapirommet kan du både gråte, le og uttrykke alle dine følelser, tanker og behov. Jeg har full taushethetsplikt. Du kan søke meg ut fra fokus på deg alene, som par,i gruppe eller deg i arbeidslivet.

 

Individualterapi

 Kanskje du kjenner deg:

- stresset, utbrent, søvnløs eller energiløs

- hemmet av bekymringer og angst

- nedstemt, tom, deprimert og leter etter mening.

- ikke forstått, avvist, sveket eller ufri i parforholdet eller andre viktige rundt deg

- i kaos eller krise og finner ingen løsning

- i sorg

- plaget av vondter i kroppen

 

Parterapi

 Kanskje dere opplever at du/ dere:

- har glidd fra hverandre og kjeder dere i hverandres selskap

- du blir ikke hørt og forstått

- er utro

- kommunikasjonen fungerer ikke

- uenigheter om barneoppdragelse, økonomi eller dere gjetar de samme kranglene til stadighet.

- vil redde forholdet eller oppløse det og få en best mulig avskjed

 

Coaching

Kanskje merker du at du i arbeidslivet :

- ikke får det til slik du ønsker

- ikke er bevisst dine potensialer og hvordan du kan realisere deg selv gjennom handling.

- ønsker å utvikle deg og ha mer fokus på dine mål.

har vansker med arbeidskollegaer

- sliter med kommunikasjonen 

 

HVA JEG STÅR FOR SOM TERAPEUT !

" Å ta tilbake fødselsretten ved å bli mer og mer den jeg egentlig er "

For meg handler terapi mest om å bli mer og mer klar over egne følelser, egne behov, hva kroppen sier og observere tankene i øyeblikket.

Når jeg er bevisst denne helheten kan jeg ta valg ut fra meg selv i stedet for handle på automatikk. Jeg kan da ta bevisste valg ut fra hva som er best for meg og i forhold til de andre rundt meg.  

Jeg tror på at veksten hos den enkelte skjer ved å være bevisst i øyeblikket. En prosess som kan starte gjennom erfaring i terapirommet. Jeg tror også terapeut/ klientforholdet er helt avgjørende for denne prosessen. Jeg legger vekt på at du skal oppleve deg møtt, forstått og støttet. Jeg vil også stille deg mange spørsmål for at du skal finne dine egne svar, sortere, se deg selv klarere og bli mer oppmerksomt tilstede i øyeblikket. Kort sagt å få det bedre i livet ditt.

Samtaleformen er viktigst og jeg kan i tillegg bruke ulike øvelser og eksperimenter fra de ulike terapiformene. Dette skjer i et samarbeid med deg / dere .

 

" Oppmerksomt nærvær i øyeblikket er nøkkelen til et bevisst liv "

 

Referanser

Gry - "Gry, 45 år Kjære Anne-Turid, du er en stor inspirasjon! Tusen takk for et fantastisk kurs i Mindfulness! Det var akkurat det jeg trengte. Både den teoretiske og praktiske delen av kurset var svært lærerikt og nyttig for meg. Når jeg nå anvender meditasjon klarer jeg bland annet å «roe» mine kroniske smerter for en stakket stund, jeg «roer» også det høye blodtrykket mitt. Yoga øvelsene har styrket og gjort kroppen min smidigere. Den største forandringen er at jeg nå har en tygg og god indre ro. Jeg har fokus på her og nå! Dette har gitt meg enda bedre relasjoner til de som står meg nærmest. Daglig stress, utålmodighet, savn, sinne og urolige tanker er for det meste byttet ut med nærhet, glede, ro og aksept. Jeg vil på det sterkeste anbefale Anne-Turid sine kurs! "  Les mer  Les mindre

Liv Hetland Hoff - "Eg har vore deltaker i mindfullkurs med Anne Turid som kursholder. Ho er ein veldig god formidler. Kurset har gitt meg eit ekstra redskap i kvardagen som har økt min livskvaliteten med å oppleve meir og roe ned. For første gang ingen følelse av førjulstress. Yoga øvelsene som vi lærte, kjenner eg gjer godt for heile kroppen og brukes mest daglig."  Les mer  Les mindre

Alice - "Etter å ha deltatt på kurs i mindfulness hos Anne Turid Øvernes, bruker jeg nå mindfulness aktivt i hverdagen og merker at det gir overskudd og minsker stress. Anne Turid er dyktig og kunnskapsrik og lærte oss gode og nyttige teknikker for avslapning og endre fokus, og jeg vil absolutt anbefale et kurs hos henne. Etter å ha deltatt på kurs i mindfulness hos Anne Turid Øverland, bruker jeg nå mindfulness aktivt i hverdagen og merker at det gir overskudd og minsker stress. Anne Turid er dyktig og kunnskapsrik og lærte oss gode og nyttige teknikker for avslapning og endre fokus, og jeg vil absolutt anbefale et kurs hos henne. "  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer