Sonny Hæggernes - Familieterapeut, Parterapeut, Familieveileder, Terapeut - GoMentor

Sonny Hæggernes

Familieterapeut, Parterapeut, Familieveileder, Terapeut

Nyborg

3 referanser

Personlig fremmøte

Parsamtale/parterapi 575 kr. Avtal tid

Gruppesamtale 3.000 kr. Avtal tid

Ofte her jeg foreldreveiledning for flere for foreldrepar. Kan spare en del penger på dette. Veileder foreldre i utviklingsstøtte.Fokus er på regulering av følelser og reguleringssystem. Hvordan man som foreldre kan lykkes i større grad å bidra til å gi barnet erfaringer med å bli regulert som senere blir byggesteiner på deres reguleringssystem. Husk, det fines ikke perfekte foreldre, men god nok foreldre.

Foreldreveiledning 575 kr. Avtal tid

Ringeavtale 575 kr. Avtal tid

Samtale på telefon.


Individuell terapi 575 kr. Avtal tid

Chat (1 uke) 450 kr. Avtal tid

Ubegrenset chat på dag/kvelds tid

Er du i tvil? Ring til kundeservice på 2396 6247

56 99 90 67

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

  • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
  • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
  • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
  • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
  • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
  • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
  • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
  • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

samspillvansker, lav selvfølelse, angst, depresjon, stressmestring, foreldreveiledning, følelseregulering Sonny Hæggernes - Familieterapeut, Parterapeut, Familieveileder, Terapeut

Beskrivelse

Livet

Livet er ikke alltid lett. Opplever du mye stress, uro, engstelse? Føler du deg ensom, og ikke har noe å prate med? Noen som virkelig lytter?

Nyeste Forskning viser at relasjon til din terapeut er avgjørende om terapien virker, ikke metoden. Følelsen av at noen er der og lytter til deg, og ikke minst bryr seg er av stor betydning for om terapien skal fungere. Ofte venter man til det er gått for langt, til man ikke klarer mere, før en tar kontakt. En ønsker å klare det selv. For en sunn og mental helse er vi ofte avhengig av andre, helt i fra fødselen av. Livet skal ikke bare overleves, det skal også nytes og føle på harmoni. Det er fult ut mulig. Ved fokus på mestring av emosjoner og følelser vil en gradvis oppleve livsmestring og ta små steg mot et liv som inneholder mer harmoni og glede. 


Individuell terapi

Min jobb er først å fremst å få deg til å føle deg følt, føle deg sett og forstått. Jeg ønsker også å gi deg verktøy for å mestre stressregulering og emosjonsregulering. Hvordan du kan koble tanker og følelser gjennom refleksjon. Våge å kjenne etter på hva det er som foregår på innsiden, og hvordan du kan bli flinkere til å håndtere det. Stressregulere og regulere følelser er en ferdighet en lærer seg. Det er dette vi vil jobbe med. Handler det om lav selvfølelse, er du engstelig og har kjent på angst? Er du nedstemt og vært det lenge?  Noen ganger er det nok at en bare føler at noen er det, og jeg ønsker at du skal oppleve en noen bryr seg. Det er gjennom refleksjon at en kan utvikle seg og endre seg. 


Parterapi

Når en lever sammen med en annen hender det noen ganger at en kommer inn i et negativt samspill mønster som er vanskelig å komme ut av. Min jobb her er å bevisstgjøre på hva er det som skjer. Peke på måten dere kommuniserer på, bli bevisst på deres kommunikasjonsmønster. Hvorfor reagere du slik i enkelte situasjoner, og hva får han/ hun deg til å føle? Jeg ønsker å bevisstgjøre dere på hvordan dere kan komme ut av den fastlåste situasjonen. Det er svært viktig at en føler seg verdsatt i et forhold. Ofte ender en opp med å ta hverandre for gitt. Jeg vil foksuere på kunsten å være med tilstedet, og være der mer for hverandre både i de små ogs store øyeblikkene. Gjennom dette er målet å øke nærheten, initmitet og livskvaliteten. 


Foreldreveiledning

Våre barn er noe av det mest verdifulle vi har. Vi ønsker de skal klare seg i livet. Er du bekymret for ditt barn? Min oppfatning er at alle skulle ha fått kurs i hva som er avgjørende og viktig når en skal veilede sine barn fra barndom, ungdom og inn i det voksnes liv. viktigheten av å hjelpe dem i å mestre følelsesregulering, i å ta riktige valg og ende opp med et liv som inneholder harmoni og glede. Det høres kanskje litt for "halleluja" aktig ut, men det er fult ut mulig. Jeg vil bevisstgjøre dere på hva dere må gjøre for å oppnå dette. Hvordan dere eventulet kan snu en negativ trend. Hvordan dere kan hjelpe barnet i å mestre stress, i å regulerer følelser og ikke minst hvordan dere kan hjelpe barnet til å reflektere. Nyeste forskning viser at gjennom å gi barnet anerkjennelse, aksept og tålerer barne når følelsene blir for store og intense bygger sterkere barn. En bygger regulerings-system gjennom å erfare å bli regulert av viktige  andre. Hvorfor er det viktig å ha et godt reguleringssystem? Da vil en i større grad ha tilgang til fornuften sin, tar valg basert på fornuft og ikke følelse. En vil i større grad lykkes med relasjoner, i større grad lykkes akademisk, og ikke minst i større grad ha et liv med mer harmoni. Er det ikke dette vi vil våre barn skal oppleve? 


Tenåringer

Dette er en tøff tid for mange, og ikke minst foreldre. " Min foreldre ble helt umulig da jeg kom i puberteten".  Slik opplever nok tenåringer det, og foreldre opplever det motsatte. "Terrenget" til barnet endret seg, og vi må stadig vekk bytte kart for å navigere og forstå hva som foregår og hvordan vi må møte barna/tenåringen på. Ofte bruker en gamle kart på tenåringene. Noen tenåringer har behvo for å prate med andre enn foreldre. Det er godt å noen bare kan lytte uten å måtte "oppdra". Noen ganger kan det være hensiktmessig å ha familiesamtaler slik at alle kan tune seg inn på samme frekvens og få en felles forståelse på hva det er som skjer. 

Det er krevende i dag for tenåringen, mye har endret seg på kort tid. Mye press på sosiale medier som er med til å påvirke vår mentale helse. jeg ønsker å hjelpe til med å ikke la seg påvirke. Man ønsker bare å tilhøre, være som alle andre. Det triste er at alle er unike, og burde få lov til det. Å styrke tenåringen er viktig i dagens samfunn, hvordan de kan føle seg trygge på seg selv. Bli selvstendig. Alle trenger i perioder i livet sitt en mentor som kan støtte og guide. Som er bevisst på hva det er som bidrar til å endre ens tankesett. hvordan skal jeg slutte å tenke nedsettende ting om meg selv? Er jeg ikke god nok, flink nok, fin nok? Det er mye press. Ved å endre sitt tankesett kan en lettere se sine ressurser. At en er god nok, flink nok, pen nok. Referanser

Familiemamma 38 år.  - "Du hjalp oss igjennom en vanskelig periode, der barnet vårt gruet seg for å gå på skolen. Vi opplevde deg genuin interessert og engasjert, og fikk raskt tillit til deg. Du veiledet og støttet oss til endring i hvordan vi håndterer våre og barnets følelser omkring dette. Vi gir deg våre alle beste anbefalinger. "  Les mer  Les mindre

Ung kvinne  - "Opplevde deg som ekstremt skarp og imøtekommende, med et stort engasjement for å hjelpe. Leste behovene til kunden eksepsjonelt, og brukte mye tid på å sette seg inn i min situasjon. Det opplevdes som trygt og tillitsvekkende å ha deg som terapeut. "  Les mer  Les mindre

Ung kvinne  - "Jeg er kjempe glad for at vi har hatt de samtalene og enda bedre er det at det var akkurat deg som var i andre enden av røret. Jeg har for første gang delt mye som har vært veldig tungt for meg å bære i mange år. men nå sitter igjen med en lettet følelse fordi jeg for første gang ble forstått og hørt. Å Snakke om hva jeg føler og tenker har aldri vært min greie. men når samtalene gikk så ble det så naturlig, fordi jeg klarte å reflektere når du stilte spørsmål slik du gjorde. Tusen takk til deg som hjalp meg til å prate om det jeg ikke ville prate om. Idag er jeg en lettet person med mindre bekymringer. "  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer