Sonny Hæggernes - Familieterapeut, Parterapeut, Familieveileder, Terapeut - GoMentor

Sonny Hæggernes

Familieterapeut, Parterapeut, Familieveileder, Terapeut

Nyborg

2 referanser

Personlig fremmøte

Parsamtale/parterapi 575 kr. Avtal tid

Gruppesamtale 3.000 kr. Avtal tid

Ofte her jeg foreldreveiledning for flere for foreldrepar. Kan spare en del penger på dette. Veileder foreldre i utviklingsstøtte.Fokus er på regulering av følelser og reguleringssystem. Hvordan man som foreldre kan lykkes i større grad å bidra til å gi barnet erfaringer med å bli regulert som senere blir byggesteiner på deres reguleringssystem. Husk, det fines ikke perfekte foreldre, men god nok foreldre.

Foreldreveiledning 575 kr. Avtal tid

Ringeavtale 575 kr. Avtal tid

Samtale på telefon.


Individuell terapi 575 kr. Avtal tid

Chat (1 uke) 450 kr. Avtal tid

Ubegrenset chat på dag/kvelds tid

Er du i tvil? Da kan du ringe til kundeservice på tlf. 2396 6247

56 99 90 67

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

samspillvansker, lav selvfølelse, angst, depresjon, stressmestring, foreldreveiledning, følelseregulering Sonny Hæggernes - Familieterapeut, Parterapeut, Familieveileder, Terapeut

Beskrivelse

 • Er livet ikke slik du hadde tenkt deg, og har du ikke hatt det godt over lang tid, og har lyst å endre på dette?
 • Er forholdet ditt ikke slik du/dere ønsker det?
 • Kommunikasjonsproblemer og samspillsvansker eller noe annet dere savner i forholdet?
 • Eller handler dette om dine barn og deg som foreldre?

Uansett, så handler dette i bunn og grunn om ENDRING. 

 

Hvordan jobber jeg

Jeg jobber ut i fra de nyeste funn innenfor nevrovitenskapen.Et av funnene er at hjernen er mer formbar enn hva de trodde før. Fokuset blir hvordan du kan endre mønster og destruktive konstruksjoner om deg selv og hvordan verden er.

 

Med andre ord; det er både håp og store muligheter å endre på nåværende situasjon. En må samtidig akspetere at endringsarbeid er en prosess.

Jeg jobber med hvordan du kan regulere stress,humør og følelser. Hvordan ditt reguleringssytem er har avgjørende effekt på hvordan livet ditt er. Det er avgjørende i hvilke grad vi opplever å leve i harmoni med oss selv.

 

 • Ønsker du mer harmoni i ditt liv, for deg selv, i forholdet ditt eller familielivet ditt?
 • Lever du et liv fult med fortvilelse, håpløshet, nedstemthet og en følelse at det alltid vil bli slik, så ta endelig kontakt med meg, så kan vi starte prosessen til å snu det.

 

Jeg vil jobbe med å bevisstgjøre deg/dere hvordan dere kan bruke de ressursene dere allerede har til å endre dette. Hvordan mestre regulering, og hvorfor dette ikke er bare viktig men helt avgjørende for å mestre livet, på alle livets arene. Jeg vil at du skal føle deg følt og sett, uansett hva du har med deg i bagasjen.

 

FORELDREVEILEDNING:

 • Hvordan gi god utviklingsstøtte?
 • Følelser styrer vår adferd, så hvordan hjelpe ditt barn å regulere følelser, som dermed vil føre til endret adferd/oppførsel. Jeg vil også gå grundig inn i hvorfor dette er av avgjørende karakter, for ditt barns fremtid, både med tanke på det sosiale og skole.

 

 

PARTERAPI:

 • Fokus på endring av måten man kommuniserer på.
 • Få lidenskapen tilbake i forholdet.
 • Hvordan blir verdsett og hvordan verdsette din partner.
 • Veilede på hvordan dere kan endre alt dette gjennom å lytte og validere den andre sine følelser.

 

 

INDIVIDUELLTERAPI:

 • Fokus på hvordan du kan endre din nåværende situasjon, tilstand og måten du ser deg selv på ved å skape endringer som varer.
 • Lære å meditere og hvorfor det kan ha en avgjørende rolle i endringsarbeidet.
 • Lære å ta riktige avgjørelser.
 • Velg riktige venner og hvorfor det er sentralt hvem du omgås med.

 

Du er velkommen til å ta kontakt! 

Referanser

Ung kvinne  - "Opplevde deg som ekstremt skarp og imøtekommende, med et stort engasjement for å hjelpe. Leste behovene til kunden eksepsjonelt, og brukte mye tid på å sette seg inn i min situasjon. Det opplevdes som trygt og tillitsvekkende å ha deg som terapeut. "  Les mer  Les mindre

Ung kvinne  - "Jeg er kjempe glad for at vi har hatt de samtalene og enda bedre er det at det var akkurat deg som var i andre enden av røret. Jeg har for første gang delt mye som har vært veldig tungt for meg å bære i mange år. men nå sitter igjen med en lettet følelse fordi jeg for første gang ble forstått og hørt. Å Snakke om hva jeg føler og tenker har aldri vært min greie. men når samtalene gikk så ble det så naturlig, fordi jeg klarte å reflektere når du stilte spørsmål slik du gjorde. Tusen takk til deg som hjalp meg til å prate om det jeg ikke ville prate om. Idag er jeg en lettet person med mindre bekymringer. "  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer