Sonny Hæggernes

Familieterapeut, Parterapeut, Familieveileder, Terapeut

Nyborg

4 referanser

Personlig fremmøte

Parsamtale/parterapi 545 kr. Avtal tid

Hjelpe dere til å både forstå hvordan dere kommuniserer og hva som skal til for å endre det. Hvordan dere få en bedre forståelse hvorfor kommunikasjonmønsteret er slik som det er, vil øke sjansen mye i endringsarbeidet. 

Gruppesamtale 3.000 kr. Avtal tid

Ofte her jeg foreldreveiledning for flere for foreldrepar. Kan spare en del penger på dette. Veileder foreldre i utviklingsstøtte.Fokus er på regulering av følelser og reguleringssystem. Hvordan man som foreldre kan lykkes i større grad å bidra til å gi barnet erfaringer med å bli regulert som senere blir byggesteiner på deres reguleringssystem. Husk, det fines ikke perfekte foreldre, men god nok foreldre.

Foreldreveiledning 545 kr. Avtal tid

Det er svært frustrerende når barn ikke "oppfører" seg slik vi vil. Skal en endre på barns adferd/oppførsel, er det avhengig av endring i måte å forstår adferd og forstå at følelser styrer adferd. 

Ringeavtale 545 kr. Avtal tid

Har du dårlig tid kan Samtale på telefon/skype være en løsning. 


Individuell terapi 545 kr. Avtal tid

Chat (1 uke) 450 kr. Avtal tid

Ubegrenset chat på dag/kvelds tid

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

  • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
  • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
  • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
  • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
  • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
  • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
  • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
  • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Angst, depresjon, stress-mestring, foreldreveiledning, adferdsvansker, kommunikasjonsteori Sonny Hæggernes - Familieterapeut, Parterapeut, Familieveileder, Terapeut

Beskrivelse

Par-terapi

Er samlivet blitt vanskelig? Blir det ofte konflikter av bagateller? Det blir ofte en oppgjør om fordeling av skyld, eller hvem som har rett eller gjør mest. Slik mønster havner mange par i. Det handler ofte om et kommunikasjons-mønster som er blitt fastlåst.  Kommunikasjon er enkel i teorien men ofte vanskelig i praksis. Grunnen til at det kan bli vanskelige i praksis handler blant annet om følelser. For noen par er det ofte den del sår og arr etter et langt samliv som må repareres før en klarer å komme seg videre. Endringsarbeid kan ta tid, men det trenger ikke å ta lang tid før en ser signaler på at det det en bedring og at bunnivået er høyere. Ikke utsett det lengre, ta grep og begynne prosessen nå. Book en time hos meg slik at vi kan sette i gang. 


Individuell terapi: 

Er det mye stress i livet ditt, opplever du mye angst? Er du havnet inn i en negativ mønster som er vanskelig å komme ut av?  Livet er fult med opp og nedturer og vi har gjennom våre erfaringer lært oss å håndtere dem på godt eller vondt. Dine strategier på å håndtere motstand og vanskeligheter har enten sluttet å fungerer, eller aldri helt fungert skikkelig? Er det blitt så mørk at livet er tungt å leve? Det er en vei ut av dette på.

steg 1: Først og fremst så er ikke noe av dette din feil.

steg 2: Aksept for at livet er blitt slik det er blitt

steg 3: Tro på at med tiden så kan vi endre på detFamilieterapi; Oppdragelse og foreldreveiledning:

Å være foreldre er ikke alltid lett. Barn kan skape mye stress og frustrasjon i oss, og ikke minst mye bekymringer. Oppfører barnet seg ikke slik du vil? Lurer du på om de er noe galt med barnet ditt, eller har du begynt å tvile på dine foreldreegenskaper? Når viser en vanskelig eller krevende adferd kaller vi det for; kommunikasjon. Det er noe han/hun prøver å signaliserer med sin adferd; Adferd er kommunikasjon. Jeg kan sammen med dere hjelpe dere i å forstå hva adferden barnet viser er et uttrykk for. Barn ønsker i bunn og grunn å være snille og klare å oppføre seg på sitt beste. Når de ikke mestrer dette handler det mer om at de får det ikke til.  Mange foreldre går ofte i fellen i å forenkle barns adferd ved å legge intensjoner i adferden som ikke er der. Feks: "Han gjør det bare for å få vilje sin"/ "Hun manipulerer" m.m.

I samarbeid med dere kan vi sammen lære oss å forstå barnet sitt uttrykk,  og ikke minst møte barnet på måte som vil øke barnets selvbild og motstandsdyktighet. 

Mine erfaringer: Jobbet med familie og foreldreveiledning i 12 år, Mastergrad i par og familieterapi.  

Referanser

Hilde (35) og Frank (36) - "Takk for mange gode samtaler og refleksjoner. Vi satt veldig pris på samtalene som vi har hatt, og vi opplever bedre samarbeid og samhold. Vi har nå en hverdag hvor vi unngår de store konfliktene. Vi har en hektisk hverdag, men til tross for en ny og utfordrende hverdag har vi klart å løse utfordringene samme og spilt på lag med god hjelp av de teknikkene og verktøyene du har gitt oss. Vi opplevde at vi begge ble hørt og forstått, men at du også åpnet opp for at vi skal klare å forstå og møte hverandre på en bedre måte. "  Les mer  Les mindre

Familiemamma 38 år.  - "Du hjalp oss igjennom en vanskelig periode, der barnet vårt gruet seg for å gå på skolen. Vi opplevde deg genuin interessert og engasjert, og fikk raskt tillit til deg. Du veiledet og støttet oss til endring i hvordan vi håndterer våre og barnets følelser omkring dette. Vi gir deg våre alle beste anbefalinger. "  Les mer  Les mindre

Ung kvinne  - "Opplevde deg som ekstremt skarp og imøtekommende, med et stort engasjement for å hjelpe. Leste behovene til kunden eksepsjonelt, og brukte mye tid på å sette seg inn i min situasjon. Det opplevdes som trygt og tillitsvekkende å ha deg som terapeut. "  Les mer  Les mindre

Ung kvinne  - "Jeg er kjempe glad for at vi har hatt de samtalene og enda bedre er det at det var akkurat deg som var i andre enden av røret. Jeg har for første gang delt mye som har vært veldig tungt for meg å bære i mange år. men nå sitter igjen med en lettet følelse fordi jeg for første gang ble forstått og hørt. Å Snakke om hva jeg føler og tenker har aldri vært min greie. men når samtalene gikk så ble det så naturlig, fordi jeg klarte å reflektere når du stilte spørsmål slik du gjorde. Tusen takk til deg som hjalp meg til å prate om det jeg ikke ville prate om. Idag er jeg en lettet person med mindre bekymringer. "  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.