Sonny Hæggernes

Familieterapeut, Parterapeut, Familieveileder, Terapeut

Nyborg , GoMentor 24/7

5 referanser

Personlig fremmøte

Parsamtale/parterapi 545 kr. Avtal tid

Hjelpe dere til å både forstå hvordan dere kommuniserer og hva som skal til for å endre det. Hvordan dere få en bedre forståelse hvorfor kommunikasjonmønsteret er slik som det er, vil øke sjansen mye i endringsarbeidet. 

Gruppesamtale 3.000 kr. Avtal tid

Ofte her jeg foreldreveiledning for flere for foreldrepar. Kan spare en del penger på dette. Veileder foreldre i utviklingsstøtte.Fokus er på regulering av følelser og reguleringssystem. Hvordan man som foreldre kan lykkes i større grad å bidra til å gi barnet erfaringer med å bli regulert som senere blir byggesteiner på deres reguleringssystem. Husk, det fines ikke perfekte foreldre, men god nok foreldre.

Foreldreveiledning 545 kr. Avtal tid

Det er svært frustrerende når barn ikke "oppfører" seg slik vi vil. Skal en endre på barns adferd/oppførsel, er det avhengig av endring i måte å forstår adferd og forstå at følelser styrer adferd. 

Ringeavtale 545 kr. Avtal tid

Har du dårlig tid kan Samtale på telefon/skype være en løsning. 


Individuell terapi 545 kr. Avtal tid

Chat (1 uke) 450 kr. Avtal tid

Ubegrenset chat på dag/kvelds tid

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 796 kr. /mnd. Registrer

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 1.116 kr. /mnd. Registrer

Skriv ubegrenset med meg når du har tid og lyst og få svar alle hverdager (man.-fre.).

GoMentor 24/7 Live 1.796 kr. /mnd. Registrer

Skriv ubegrenset med meg når du har tid og lyst og få svar alle hverdager (man.-fred.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller livechat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 1.516 kr. /mnd. Registrer

Hold videosamtaler med meg når du har tid og lyst, alle hverdager (man-fre). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

  • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
  • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
  • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
  • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
  • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
  • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
  • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
  • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Jeg har mastergrad i par og familieterapi og har erfaring 20 års erfaring i psykiatrien.Både med familier, barn, voksne og par. Sonny Hæggernes - Familieterapeut, Parterapeut, Familieveileder, Terapeut

Beskrivelse

Individuell terapi:

Er det mye stress i livet ditt eller opplever du mye angst? Er du havnet inn i en negativ mønster som er vanskelig å komme ut av?

Livet er fult med opp og nedturer og vi har gjennom våre erfaringer lært oss å håndtere dem på godt eller vondt. Dine strategier på å håndtere motstand og vanskeligheter har enten sluttet å fungerer, eller aldri helt fungert skikkelig? Er det blitt så mørk at livet er tungt å leve? Det finest en vei ut av dette, selv om du ikke ser det akkurat nå. Tanker og følelser henger sammen, men noen ganer kan tankene våre være vår verste fiender eller beste venn. Det kan være vanskelig å skille nyttige eller unyttige tanker. Måten vi tenker på er tillært og kan endres på. Sammen kan vi finne en måte å bli bevisst på dette, og starte på endringsprosessen. 


Par-terapi

Er samlivet blitt vanskelig? Blir det ofte konflikter av bagateller? Det blir ofte en oppgjør om fordeling av skyld, eller hvem som har rett eller gjør mest. Slik mønster havner mange par i. Det handler ofte om et kommunikasjons-mønster som er blitt fastlåst.  Kommunikasjon er enkel i teorien men ofte vanskelig i praksis. Grunnen til at det kan bli vanskelige i praksis handler blant annet om følelser. For noen par er det ofte den del sår og arr etter et langt samliv som må repareres før en klarer å komme seg videre. Endringsarbeid kan ta tid, men det trenger ikke å ta lang tid før en ser signaler på at det det en bedring og at bunnivået er høyere. Ikke utsett det lengre, ta grep og begynne prosessen nå.  

Referanser

Familiemamma 38 år - " år. Du hjalp oss igjennom en vanskelig periode, der barnet vårt gruet seg for å gå på skolen. Vi opplevde deg genuin interessert og engasjert, og fikk raskt tillit til deg. Du veiledet og støttet oss til endring i hvordan vi håndterer våre og barnets følelser omkring dette. Vi gir deg våre alle beste anbefalinger."  Les mer  Les mindre

Hilde (35) og Frank (36) - "Takk for mange gode samtaler og refleksjoner. Vi satt veldig pris på samtalene som vi har hatt, og vi opplever bedre samarbeid og samhold. Vi har nå en hverdag hvor vi unngår de store konfliktene. Vi har en hektisk hverdag, men til tross for en ny og utfordrende hverdag har vi klart å løse utfordringene samme og spilt på lag med god hjelp av de teknikkene og verktøyene du har gitt oss. Vi opplevde at vi begge ble hørt og forstått, men at du også åpnet opp for at vi skal klare å forstå og møte hverandre på en bedre måte. "  Les mer  Les mindre

Familiemamma 32 år - "Jeg var rådvill i forhold til en familie situasjon. Jeg fikk kontakt med Sonny via gomentor. Jeg kjenner nå på kontrollen i eget liv, mindre stress og sitter nå med mye bedre forståelse både om meg selv, rollen som partner og tryggere i rollen som små barns mor. Alle skulle hatt en Sonny i livet sitt, han hjelper deg på riktig vei ved å se dine behov og yter det lille ekstra for deg som person. "  Les mer  Les mindre

Ung kvinne  - "Opplevde deg som ekstremt skarp og imøtekommende, med et stort engasjement for å hjelpe. Leste behovene til kunden eksepsjonelt, og brukte mye tid på å sette seg inn i min situasjon. Det opplevdes som trygt og tillitsvekkende å ha deg som terapeut. "  Les mer  Les mindre

Ung kvinne  - "Jeg er kjempe glad for at vi har hatt de samtalene og enda bedre er det at det var akkurat deg som var i andre enden av røret. Jeg har for første gang delt mye som har vært veldig tungt for meg å bære i mange år. men nå sitter igjen med en lettet følelse fordi jeg for første gang ble forstått og hørt. Å Snakke om hva jeg føler og tenker har aldri vært min greie. men når samtalene gikk så ble det så naturlig, fordi jeg klarte å reflektere når du stilte spørsmål slik du gjorde. Tusen takk til deg som hjalp meg til å prate om det jeg ikke ville prate om. Idag er jeg en lettet person med mindre bekymringer. "  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.