Bente T. Barane - Coach - DNCF sertifisert coach, Helsecoach, Veileder, Coach

Bente T. Barane

Coach - DNCF sertifisert coach, Helsecoach, Veileder, Coach

Haugesund, Online

5 referanser

Personlig fremmøte

- Akkurat nå: Få 100 kr. i GoMentor-rabatt på første samtale når du booker og betaler online.

Helsecoaching (unntatt mva) 700 kr. Avtal tid

Helsecoaching: coaching som forebygger eller lindrer fysiske og /eller psykiske helseutfordringer.

Coaching - privat (inkludert mva) 850 kr. Avtal tid

Coaching - bedrift (inkludert mva) 1 250 kr. Avtal tid

Ungdomscoaching 13 -18 år (unntatt mva) 600 kr. Avtal tid

Ungdomscoaching er helsecoaching for ungdom. Forebygger og lindrer  fysiske,  psykiske og mentale helseutfordringer i ungdomstiden.

Parcoaching 1 000 kr. Avtal tid

Coaching for parforholdet, begge deltar. Kommer under helsecoaching da coachingen støtter opp under en sterkere psykisk helse i det som kan være en belastende livssituasjon, og er derfor unntatt mva.

Coaching - rabattpakke 5 timer 3 250 kr. Avtal tid

Coaching - rabattpakke 10 timer 6 200 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Da kan du ringe meg på tlf. 52 97 20 89

Online-samtale

- Akkurat nå: Få 100 kr. i GoMentor-rabatt på første samtale når du booker og betaler online.

Helsecoaching (unntatt mva) 700 kr. Avtal tid

Coaching - privat (inkludert mva) 850 kr. Avtal tid

Coaching - bedrift (inkludert mva) 950 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Da kan du ringe meg på tlf. 52 97 20 89

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

Beskrivelse

Hva trenger du?

Vil du bli tryggere, mer grensesettende og stå sterkere i deg selv?  Trenger du å mestre en utfordrende situasjon i familie, omgangskrets,eller på jobb? Vil du bli bedre til å kommunisere og samarbeide bedre med andre?
Eller kanskje er du leder og trenger en sparringspartner å kaste ball med, slik at du kan trives bedre i lederrollen, og bli en tydelig, motiverende og trygg leder?


Om meg

Jeg er DNCF-sertifisert Coach, registrert Helsecoach og NLP Master. Jeg er sykepleier og har lang erfaring fra lederstillinger i Helsevesenet, og har mye erfaring i møte med mennesker i ulike livsfaser og med ulike utfordringer. 
Jeg jobber som karriereveileder for mennesker i omstilling i et tøft arbeidsmarked og er kursholder og foredragsholder for "Barnas Plattform" for foreldre og fagpersoner som jobber med barn, i enkle, mentale teknikker for å øke barns selvfølelse, selvtillit og indre trygghet.

Jeg hjelper mennesker til å få det bedre med seg selv og med omgivelsene sine, så de kan trives bedre i livet sitt. Gjennom å jobbe målbevisst med å utvikle selvinnsikt, selvfølelse, perspektiv og indre styrke blir din evne til å justere og handle i tråd med det som er hensiktsmessig for deg mye sterkere. Dette øker din evne til god indre dialog, kommunikasjon og samhandling med andre, og livskvalitet og mestringsfølelse øker. 
Det er mye som kan endre seg, selv med små justeringer. Det er ikke alltid så mye som skal til.


Personlig coaching

Utfordringer av ulik art oppstår og må håndteres gjennom hele livet - gamle mønstre gjentar seg eller nye utfordringer oppstår. Coaching hos meg kan hjelpe deg videre.

Helsecoaching og Livsveiledning -  coaching som forebygger eller lindrer fysiske og psykiske helseutfordringer.
Mange lever med angst, lav selvfølelse, depresjon, sosial tilbaketrekking, redsel for ikke å være god nok, eller føler seg ikke sett eller hørt. Noen ganger skjer det ting i livet som utløser behov for endring og omstilling og du må mestre en endret livssituasjon, livskrise eller sykdom og trenger hjelp til å håndtere dette mentalt.

Motivasjon / Mental trening - Definere mål og delmål etter SMART(E)-strategi, for å lage din egen individuelle plan.
Vi finner din drivkraft/ "din motor" og dine reelle hindringer, for å kunne skape nye strategier og en handlingsplan for din fremdrift.

Livsstilscoaching - veiledning, coaching og støtte til livsstilsendring, med mål om varige endringer. Det kan være omlegging av kostholdet, mer aktivitet, vektnedgang, stressmestring, slutte å røyke mm.

Skole, jobb og karriere - Bidra til å finne utdanningen eller jobben som passer for deg. Kanskje er du ung og skal ta valget for første gang - eller du er nødt til å endre jobbretning på grunn av helsesituasjon eller nedbemanning på arbeidsplassen. Jeg hjelper deg å bli bedre kjent med dine sterke og mindre sterke sider, din motivasjon, dine verdier og interesser, for å tydeliggjøre for deg hvilke valg i yrkeslivet som passer for deg og legge en plan for veien videre.

Samlivscoaching / Parcoaching - "Hvordan ønsker jeg / vi at det skal være, og hva er jeg villig til å gjøre?"  
For par som ønsker å utvikle og styrke sitt parforhold, få hjelp til å sortere i tanker og følelser for å finne ut om de vil fortsette forholdet sammen - eller som ønsker støtte til å avslutte forholdet på en god måte.

Ungdomscoaching - For ungdom som er villig til å jobbe med seg selv. Ungdomstiden kan være krevende, med tøffe utfordringer rundt kommunikasjon, selvfølelse, selvtillit, press fra skole og omgivelser, destruktive tankemønstre mm. Dette kan gi seg negative utslag i endringer i adferd på skole, hjemme i familien og i vennskapsforhold.
Coaching kan gi økt selvinnsikt, bedre selvfølelse, økt mestring og motivasjon, og slik styrke den mentale helsen for å forebygge helseutfordringer hos ungdom.

Foreldrecoaching - For foreldre / familier som vil styrke foreldrerollen, eller som trenger en upartisk støtteperson å snakke med om utfordrende situasjoner med barnet / ungdommen


Bedriftsfokusert coaching:

Ledercoaching -  For ledere som  har god nytte av en nøytral "sparringspartner" utenfor organisasjonen. En å kaste ball med, finne drivkraft, kreativitet og styrke, slik at du kan trives bedre i lederrollen, kommunisere bedre og bli en tydeligere leder. Sette mål og planer for fremdrift. Gjerne utvikle og styrke et mer coachende lederskap.

Medarbeidercoaching - Et tilbud til bedrifter som ønsker noen "utenfra" til å bidra til at ansatte trives bedre i jobben sin. Individuelle samtaler med den enkelte ansatte til å finne motivasjon, drivkraft og jobbglede. Det kan også være aktuelt å avklare muligheter og alternativer i en utfordrende jobbsituasjon, og evt. finne justeringer og gode løsninger for den enkelte ansatte, i samarbeid med ledelsen.

Teamcoching  - Det kan være aktuelt med teamcoaching for å styrke motivasjon, teamfølelse, samhold og trivsel i teamet. Dette kan forebygge, forbedre eller reparere konflikter og dårlig arbeidsmiljø. Kun etter forespørsel og oftest i forbindelse med medarbeidercoaching.

Referanser

Ungdom - Kvinne 18 år  - "Er fornøyd med at jeg er blitt mer oppmerksom på tankene mine og hvordan de påvirker meg i positiv eller negativ retning. Nå kan jeg kan endre dem til det bedre. Det viktigste jeg har fått ut av coachingen er at jeg hele tiden har laget scenarier i hodet som ikke nødvendigvis er realistiske, og nå vil jeg aktivt prøve å heller lage gode og realistiske scenarier. "  Les mer  Les mindre

Ungdom - Mann 22 år  - "For meg opplevdes coachingen som ett friskt pust i livet mitt og ga meg ny motivasjon! Før jeg begynte hadde jeg ingen anelse på hva jeg selv ville gjøre med livet mitt, og nå føler jeg at ting har blitt lagt godt til rette for meg på veien videre mot å nå mine mål. Det jeg er mest fornøyd med er måten jeg ble tatt imot, jeg fikk endelig lov til å være meg selv uten å bli forhåndsdømt. Måten jeg tenker på og ikke minst holdningene er blitt en helt annen. Før valgte jeg ofte den ''letteste veien'' med mye risiko involvert. Det er nå først etter coachingen jeg har fått en helt annen oppfatning av hvordan livet burde føles og ikke minst burde være. Skal jeg trekke frem det beste, var det å kjenne meg velkommen og ikke dømt. Følte jeg kunne være ærlig og ikke legge skjul på ting. "  Les mer  Les mindre

Mellomleder - Kvinne 33 år  - "Jeg er fornøyd med at Bente har hjulpet meg til å kartlegge mine behov og mål. Jeg er blitt mer bevisst på grunnverdier og vinkler tankegangen inn på et mer positivt spor. Bente har gitt meg gode teknikker for å nå målet. Jeg kommer til å ta med meg gledesfølelsen ved å kjenne på mestring og å bli møtt med gjensidig respekt og å bli sett. "  Les mer  Les mindre

Kvinne 31 år - utdrag fra brev fra kunde, gjengitt med tillatelse: - "TUSEN TAKK for dei verktøya du har lært meg å bruke! Livet mitt er snudd. Den eine metoden eg har lært av deg har eg brukt i fleire ulike situasjonar, og det er nesten sjokkerande korleis den løyser opp! Av og til er det som å få ein på tryne, ein aha-opplevelse. SÅ ser eg korleis eg kan snu på det. Nå har eg erfart fleire gonger at eg har MAKT te å rydde opp i situasjonar og relasjonar, berre med å bli bevisst på kva signaler eg sjølv gir ut. Den bevisstgjeringa har åpna opp for ett nytt liv! Livet er blitt så mykje lettare. Føler det nesten som om det er NÅ livet starter. Den mentale utviklinga eg har hatt etter nokre timar på ditt kontor, er enorm! Så eg kan aldri få takka deg nok, Bente. Du har verkeleg gjort ein forskjell i mitt liv. Ps! Eg har begynt å jobbe igjen, fulltid!"  Les mer  Les mindre

Hildegunn Lindaas - Einingsleiar pleie- og omsorg, Sveio Kommune - "Eg har hatt individuell coaching på 10 timar hos Bente Barane over en periode på 6 månadar. Eg er svært fornøyd med hennes metodebruk og analyse i samtalene. Det var ei ryddig og trygg ramme i samtalene og hun tilpasset coachingen etter mitt behov. Eg brukar aktivt de metodene eg lærte i min arbeidsdag og ser stor nytteverdi av det. Som leiar av ei stor eining var det viktig å finna ein nøytral arena for å reflektera over min arbeidshverdag. Det ga meg eit viktig pusterom og påfyll å ha coaching i ei tid med høgt tempo og mange krevjande utfordringar. Eg anbefaler varmt hennar vidare som coach til mine kollegaer."  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.