Bente T. Barane - Coach - DNCF sertifisert coach, Helsecoach, Veileder, Coach - GoMentor
Bente T. Barane - Coach - DNCF sertifisert coach, Helsecoach, Veileder, Coach

Bente T. Barane

Coach - DNCF sertifisert coach, Helsecoach, Veileder, Coach

Haugesund, Videosamtale

8 referanser

Personlig fremmøte

- Akkurat nå: Få 100 kr. i GoMentor-rabatt på første samtale når du booker og betaler online.

Helsecoaching (unntatt mva) 750 kr. Avtal tid

Helsecoaching er coaching som forebygger eller lindrer fysiske og /eller psykiske helseutfordringer.

Coaching - privat (inkludert mva) 950 kr. Avtal tid

Coaching - bedrift (eks. mva) 900 kr. Avtal tid

Parcoaching 1 200 kr. Avtal tid

Coaching for parforholdet, time for time, begge deltar.
Parcoaching hjelper dere å finne veien videre og støtter opp under en sterkere psykisk helse i det som er en belastende livssituasjon.

Er du i tvil? Da kan du ringe meg på tlf. 52 97 20 89

52 97 20 89

Online-samtale

- Akkurat nå: Få 100 kr. i GoMentor-rabatt på første samtale når du booker og betaler online.

Helsecoaching (unntatt mva) (GoMentor videosesjon) 750 kr. Avtal tid

Coaching - privat (inkludert mva) (GoMentor videosesjon) 950 kr. Avtal tid

Coaching - bedrift (eks. mva) (GoMentor videosesjon) 900 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Da kan du ringe meg på tlf. 52 97 20 89

52 97 20 89

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

DNCF-sertifisert Coach, Helsecoach, NLP Master og Sykepleier. Lederstillinger i helse / omstilling. Kurs- og foredragsholder. Autentisk, ærlig og trygg. Bente T. Barane - Coach - DNCF sertifisert coach, Helsecoach, Veileder, Coach

Beskrivelse

  • Vil du bli tryggere, mer grensesettende og stå sterkere i deg selv?
  • Vil du øke livskvaliteten din?
  • Trenger du å mestre en utfordrende situasjon i familie, omgangskrets, eller på jobb?
  • Vil du bli bedre til å kommunisere og samarbeide med andre?
  • Lever du med lav selvfølelse?
  • Ønsker dere som par å stykre parforholdet deres?
  • Er du leder og trenger en sparringspartner å kaste ball med, slik at du kan trives bedre i lederrollen, og bli en mer tydelig, motiverende og trygg leder?
  • Ønsker du omlegging av kosthold, økt aktivitetsnivå, eller vektnedgang?

 

Personlig coaching

Utfordringer av ulik art oppstår og må håndteres gjennom hele livet - gamle mønstre gjentar seg eller nye utfordringer oppstår. Coaching hos meg kan hjelpe deg videre når du står fast.

Helsecoaching -  Alle typer helsefremmende coaching som forebygger eller lindrer fysiske og psykiske helseutfordringer, og bidrar til å forløse handlekraft, styrke og motivasjon til å ta tak i det som hindrer/stopper deg.

Livsveiledning - Mange lever med lav selvfølelse, nedstemthet, sosial tilbaketrekking, frykt for ikke å være god nok, eller føler seg ikke sett eller hørt. Noen ganger skjer det ting i livet som utløser behov for endring og omstilling og du må mestre en endret livssituasjon, livskrise eller sykdom og trenger hjelp til å håndtere dette mentalt.

Livsstilscoaching - veiledning, coaching og støtte til livsstilsendring, med mål om varige endringer i livskvalitet. 
Det kan være omlegging av kosthold, økt aktivitetsnivå, vektnedgang, stressmestring, sykdomsforebyggende faktorer, tilpasning til kronisk sykdom mm.

Motivasjon - Vi definerer mål og delmål for å lage din egen individuelle plan. Vi finner drivkraften din - "din motor", dine styrker og dine reelle hindringer, for å kunne skape nye strategier og handlingsplan for din fremdrift.

Samlivscoaching / Parcoaching - "Hvordan ønsker jeg /vi at det skal være, og hva er jeg villig til å gjøre?"  
For par som ønsker å utvikle og styrke sitt parforhold, få hjelp til å sortere i tanker og følelser for å finne ut om de vil fortsette forholdet sammen - eller som ønsker støtte til å avslutte forholdet på en god måte.

Ungdomscoaching - For ungdom som er villig til å jobbe med seg selv. Ungdomstiden kan være krevende, med tøffe utfordringer rundt kommunikasjon, selvfølelse, selvtillit, press fra skole og omgivelser, destruktive tankemønstre mm. Dette kan gi seg negative utslag i endringer i adferd på skole, hjemme i familien og i vennskapsforhold. 
Coaching kan gi økt selvinnsikt, bedre selvfølelse, økt mestring og motivasjon, og slik styrke den mentale helsen for å forebygge helseutfordringer hos ungdom. 

 

 

Bedriftsfokusert coaching

Ledercoaching -  For ledere som har god nytte av en nøytral "sparringspartner" utenfor organisasjonen. En å kaste ball med, finne drivkraft, kreativitet og styrke, slik at du kan trives bedre i lederrollen, kommunisere bedre og bli en tydeligere leder. Sette mål og planer for fremdrift. Gjerne utvikle og styrke et mer coachende lederskap.

Medarbeidercoaching - Et tilbud til bedrifter som ønsker noen "utenfra" til å bidra til at ansatte trives bedre i jobben sin. Individuelle samtaler med den enkelte ansatte til å finne motivasjon, drivkraft og jobbglede. Det kan også være aktuelt å avklare muligheter og alternativer i en utfordrende jobbsituasjon, og evt. finne justeringer og gode løsninger for den enkelte ansatte, i samarbeid med ledelsen.

Teamcoching - Det kan være aktuelt med teamcoaching for å styrke motivasjon, teamfølelse, samhold og trivsel i teamet. Dette kan forebygge, forbedre eller reparere konflikter og dårlig arbeidsmiljø. Kun etter forespørsel og oftest i forbindelse med medarbeidercoaching.

 

 

Om meg

Jeg er DNCF-sertifisert Coach, registrert Helsecoach og NLP Master. Jeg er sykepleier og har lang erfaring fra lederstillinger i Helsevesenet, og har mye erfaring i møte med mennesker i ulike livsfaser og med ulike utfordringer.Jeg har også bakgrunn som karriereveileder for mennesker i omstilling og som kursholder og foredragsholder for "Barnas Plattform" i enkle, mentale teknikker for gjennom de voksne å øke barns selvfølelse, selvtillit og indre trygghet. Jeg tilbyr foredrag innen personlig vekst, innen HMS med fokus på psykososialt arbeidsmiljø og mental helse i et coachingperspektiv.

 

Jeg bistår mennesker til å få det bedre med seg selv og med omgivelsene sine, så de kan trives bedre i livet sitt. Gjennom å jobbe målbevisst med å utvikle selvinnsikt, selvfølelse, perspektiv og indre styrke blir din evne til å justere og handle i tråd med det som er bra og hensiktsmessig for deg, sterkere. Dette øker din evne til mestring og trivsel, god samhandling med andre, og livskvaliteten øker.Det er mye som kan endre seg, selv med små justeringer. Det er ikke alltid så mye som skal til.

 

Jeg tilbyr kartleggingssamtale gjennom gratis forsamtale.

Gleder meg til å høre fra deg!

Referanser

Brit Iren Vormestrand - "Til Bente: "Du har stor innsikt på mange områder, du er forståelsesfull, du utfordre meg, ser meg og gir meg verktøyet eg trenger for videre endring. Du er positiv og blid. Jeg vil varmt anbefale deg til andre!""  Les mer  Les mindre

Foreldre til jente, 16 år. Anonym. - "Vår datter på 16 år har hatt ungdomscoaching hos Bente i ca 6 mnd. med gode resultater. Coachingen tilpasses til hver enkelt, om man sliter med dårlig selvbilde, selvtillit eller ønsker å nå mål innen for idrett, utdanning etc. Vi foreldre har også hatt et par samtaler. De opplevdes som svært nyttige. Bente er ei fantastisk dame, med mye omsorg. Hun oppleves som tillitsfull og er veldig lett å prate med. Hun er alltid tilgjengelig, og man kan sende henne en melding også utenom kontortid. Bente er ikke belærende, hun setter bare ting i perspektiv som gjør at man blir mer bevisst på tanker og valg man tar. Vi gir Bente våre beste anbefalinger!"  Les mer  Les mindre

Haukur & Gudrun - "Vi er et par på 27 og 24 år. Vi hadde en del kommunikasjonsvansker i forholdet og slet med det en god stund før vi prøvde parcoaching. Det forandret alt! Å få snakke med en nøytral coach / veileder har hjulpet oss gjennom vanskene og hun klarte å sette lys på vinkler som vi aldri hadde tenkt på. Det gjorde rett og slett mirakler. Med samtaler og flotte parøvelser med Bente, føler vi oss nærmere og på en måte forelsket på nytt!"  Les mer  Les mindre

Ungdom - Kvinne 18 år  - "Er fornøyd med at jeg er blitt mer oppmerksom på tankene mine og hvordan de påvirker meg i positiv eller negativ retning. Nå kan jeg kan endre dem til det bedre. Det viktigste jeg har fått ut av coachingen er at jeg hele tiden har laget scenarier i hodet som ikke nødvendigvis er realistiske, og nå vil jeg aktivt prøve å heller lage gode og realistiske scenarier. "  Les mer  Les mindre

Ungdom - Mann 22 år  - "For meg opplevdes coachingen som ett friskt pust i livet mitt og ga meg ny motivasjon! Før jeg begynte hadde jeg ingen anelse på hva jeg selv ville gjøre med livet mitt, og nå føler jeg at ting har blitt lagt godt til rette for meg på veien videre mot å nå mine mål. Det jeg er mest fornøyd med er måten jeg ble tatt imot, jeg fikk endelig lov til å være meg selv uten å bli forhåndsdømt. Måten jeg tenker på og ikke minst holdningene er blitt en helt annen. Før valgte jeg ofte den ''letteste veien'' med mye risiko involvert. Det er nå først etter coachingen jeg har fått en helt annen oppfatning av hvordan livet burde føles og ikke minst burde være. Skal jeg trekke frem det beste, var det å kjenne meg velkommen og ikke dømt. Følte jeg kunne være ærlig og ikke legge skjul på ting. "  Les mer  Les mindre

Mellomleder - Kvinne 33 år  - "Jeg er fornøyd med at Bente har hjulpet meg til å kartlegge mine behov og mål. Jeg er blitt mer bevisst på grunnverdier og vinkler tankegangen inn på et mer positivt spor. Bente har gitt meg gode teknikker for å nå målet. Jeg kommer til å ta med meg gledesfølelsen ved å kjenne på mestring og å bli møtt med gjensidig respekt og å bli sett. "  Les mer  Les mindre

Kvinne 31 år - utdrag fra brev fra kunde, gjengitt med tillatelse: - "TUSEN TAKK for dei verktøya du har lært meg å bruke! Livet mitt er snudd. Den eine metoden eg har lært av deg har eg brukt i fleire ulike situasjonar, og det er nesten sjokkerande korleis den løyser opp! Av og til er det som å få ein på tryne, ein aha-opplevelse. SÅ ser eg korleis eg kan snu på det. Nå har eg erfart fleire gonger at eg har MAKT te å rydde opp i situasjonar og relasjonar, berre med å bli bevisst på kva signaler eg sjølv gir ut. Den bevisstgjeringa har åpna opp for ett nytt liv! Livet er blitt så mykje lettare. Føler det nesten som om det er NÅ livet starter. Den mentale utviklinga eg har hatt etter nokre timar på ditt kontor, er enorm! Så eg kan aldri få takka deg nok, Bente. Du har verkeleg gjort ein forskjell i mitt liv. Ps! Eg har begynt å jobbe igjen, fulltid!"  Les mer  Les mindre

Hildegunn Lindaas - Einingsleiar pleie- og omsorg, Sveio Kommune - "Eg har hatt individuell coaching på 10 timar hos Bente Barane over en periode på 6 månadar. Eg er svært fornøyd med hennes metodebruk og analyse i samtalene. Det var ei ryddig og trygg ramme i samtalene og hun tilpasset coachingen etter mitt behov. Eg brukar aktivt de metodene eg lærte i min arbeidsdag og ser stor nytteverdi av det. Som leiar av ei stor eining var det viktig å finna ein nøytral arena for å reflektera over min arbeidshverdag. Det ga meg eit viktig pusterom og påfyll å ha coaching i ei tid med høgt tempo og mange krevjande utfordringar. Eg anbefaler varmt hennar vidare som coach til mine kollegaer."  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.