Maud Ekholm - Terapeut, Kroppsterapeut, Coach

Maud Ekholm

Terapeut, Kroppsterapeut, Coach

KOLSÅS , Videosamtale , GoMentor 24/7

4 referanser

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 796 kr. /mnd. Registrer

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 1.116 kr. /mnd. Registrer

Skriv ubegrenset med meg når du har tid og lyst og få svar alle hverdager (man.-fre.).

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

  • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
  • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
  • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
  • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
  • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
  • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
  • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
  • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Maud Ekholm - Terapeut, Kroppsterapeut, Coach

Beskrivelse

"Most people have a high way to upset and a dirt road to happiness!"

Anthony Robbins.

 

Hva er det du søker?

Hva fikk deg til å åpne denne siden i dag og søke blant coacher?

Bli der, der du er nå. Her er et bra sted å starte reisen din.

I nåtiden. Uansett hva det er, bare la det være så, en liten stund!

 

Inviterer du meg inn i livet ditt? Er det der "reisen" din vil begynne, her og nå.

Vi starter hvor du er og sammen vil vi søke veien framover.

Kanskje rister du på hodet nå og sier "Men jeg vet ikke hvor veien er". Det er greit.

I motsetning til hva du har lært deg så kan det være en fordel. La oss finne ut av det, sammen.

 

Hva kan du forvente deg?

For meg er samarbeidet mellom klienten og coachen ikke så særlig mer eller annerledes enn å lære noen å sykle.

Du er den som skal sykle, sykkelen er din. Du har helt sikkert tanker om hvor du er, og hvor du har vært i verden, din verden . Jeg er bare den som holder bak på sykkelen, støttespilleren, til da du finner balansen (igjen) eller til da du har funnet retningen.

Høres det for enkelt ut? Kanskje. Men jeg tror på det enkle, på hverdagen og nåtiden.

Det er som sitatet "The more difficult a problem is, the more important it becomes to use the simplest words and sentences possible"(Susan Blackmore)

 

Derfor får du ikke "forklaringer" eller "ord" om hva jeg gjør her, ingen ferdige opplegg eller noen "ferdiglagd vei".

Vi gjør dette sammen, vi samarbeider, vi skreddersyr, vi finner de riktige verktøyene og så setter vi dem i arbeid.

Du velger en medreisende for et stykke av turen din når du velger en coach, når du velger meg.

Min kombinerte og samlede "verktøyskasse" står til din disposisjon, og vi henter det/de som har den største, og beste effekten på deg. Tailor made, just for you!

 

Hvordan vet du at jeg er den riktige coachen for deg?

Det kan du ikke! Men du kan minimere sjansene ved å lese tekstene mine og tenke over - liker du det jeg skriver? Føles det bra? Se videon, bestill et gratis møte(15 min) og still spørsmålene dine direkte til meg.

 

På denne måten blir vi litt kjent med hverandre og ser om energiene våre møtes. Det er viktig at det føles riktig for deg.

Under vår første session vil jeg også snakke med deg om en potensiell tidsramme basert på din historie, livssituasjon og hva du ønsker å oppnå.

Husk, dette er din reise!

 

Forskjellige veier mot samme mål:

Du kan også velge hvordan du har lyst å kommunisere med meg.

Vil du skrive og motta svar? Mange velger det da det gir tid til å reflektere over tekten og svaret fra meg. Men også muligheten til å følge tråden bakover.

Ønsker du å snakke over nettet? Ta med PCen, finn et privat sted og ha en coaching-session, og så vips, ut i hverdagen med deg, igjen.

Ønsker du å møte ansikt til ansikt? Kanskje du snakker best når du kan ta en kaffe eller gå en tur. Valgene er mange.

Ta en kikk i prislisten og finner du ikke det du søker, send en mail og spørr.

Du kan også velge å kombinere de forskjellige alternativene så det passer deg.

 

Litt om informasjon om meg:

 

Min reise begynte virkelig i 1987, japp, jeg er så gammel. ;-)

Dette var året moren min døde etter en langsiktig sykdom, og jeg ble igjen med følelsen -- at det må finnes noe mer enn det hun, og vi ble tilbudt.

Livet mitt utformet seg i en kjapp, skiftende og bråkete røre av egen terapi, søk i spirituelle kretser men også i klinisk medisin/psykologi.

Jeg havnet i en utdannelse hvor folk, samtale og individualitet sto i sentrum, hver behandling ble skreddersydd slik så det passet individet. Denne utdannelsen var basert i Holland, og jeg var klar i 1997.

 

I årene etter åpnet jeg en klinikk i Karlstad, Sverige, og slik har jeg hatt min egen virksomhet i over tjue år.

Jeg har også vært en partner, administrativ leder og lærer på den Svenske skolen av Klassik homeopati i ti år, parallelt med min egen klinikk.

Så urtemedisin, homeopati, essensielle oljer, helsekost og lignende er noe jeg kan veldigt godt.

 

Grunnleggende medisin og kunnskap om allopatisk medisin er nødvendig for å forstå mennesket som helhet og kan faktisk være veldig nyttig selv i coaching sammenheng.

En bachelor i akupunktur på Norges Helsehøyskole har gitt meg innsikt og kunnskap i medisinen fra øst. Å blande Øst og Vest fungerer godt, gir en balanse, innsikt og kunnskap som jeg kan dele.

Psykologi ved universitetet og det fantastiske systemet Aura-Soma har gitt meg ekstra verktøy for mitt daglige arbeid.

 

Jeg har hold kurs i meditasjon, selvutvikling, fargeopplæring og mye mer, i omtrent ti år og disse kurserne ble født av kundenes behov for å lære mer. Personlig har jeg også fått mye erfaring og ny kunnskap gjennom disse kursene. Erfaring og utveksling gjør oss rike.

 

Vise klienter stiller vanligvis spørsmålet: Hvilke boller spiser bakerens barn?

Det vil si, hvilke verktøy bruker jeg for meg selv? Det varierer.

Men det som kommer tilbake hver dag er meditasjon, skrive "journal", fysisk bevegelse og glede.

Det sistnevnte, glede, blir viktigere for meg for hver dag som går -

Hvor finner jeg min egen glede?


Har du lest så langt, så er du nysgjerrig. Hopp, og prøv! La oss starte din reise.

Velkommen!

Referanser

M.V. Karlstad, Sverige - "En av de första gångerna jag mötte på Maud var genom en kurs i personlig och spirituell utveckling, där jag fick möjlighet att möta på flera olika verktyg som Maud arbetar med. Sedan den dagen i 2007 har Maud alltid varit den som har stöttat mig i mina val eller icke val genom åren med hjälp av homeopati, och annan spirituell vägledning. Det är en ynnest att ha den här förmånen till personlig coach som har koll på mina energier i mångt och mycket. Vilket gör att behandlingarna och samtalen alltid går in och hjälper snabbt och pricksäkert. Maud är en varm, glad och personlig coach som har hjärtat på rätt ställe i alla lägen! "  Les mer  Les mindre

Carina. J. Göteborg, Sverige. - "Maud har varit och kommer alltid att vara en viktig stöttepelare och livscoach i mitt liv. Om det är något som händer som jag inte kan släppa eller inte själv finner lösningen på så finns hon alltid vid min sida. Hon ger mig inga direkta svar utan verktyg i rätt riktning så jag själv hittar svaren. Maud har hjälpt mig att utvecklas, hitta och tro på mig själv. Jag har bl.a förstått att det spelar ingen roll vart eller hur man bor för tryggheten ligger inte där utan inne i mig, min själ, mitt hjärta. Jag rekommenderar verkligen alla, alla att söka upp henne och ta del av hennes enorma generositet, kunskap, livserfarenhet, förståelse, kärlek och hennes starka vilja att hjälpa andra att komma in på rätt väg genom livet.♥️"  Les mer  Les mindre

Christina G. Karlstad, Sverige - ""Med stort kunnande och allsidighet samt ett stort hjärta,fick hon mig att se möjligheter där det tog stopp för mig. En riktig ögonöppnare! Hennes målande sätt att beskriva och förklara fascinerar. Rekommenderar henne med värme! "  Les mer  Les mindre

Helena S, Karlstad, Sverige - "Alla kan vi behöva en coach och periodvis i livet extra mycket. Så var det för mig för ett antal år sedan då jag drabbades av en hälsokris. Lyckligtvis kom jag efter rekommendationer i kontakt med Maud och började gå till henne för coaching. Redan vid första mötet med Maud kände jag hennes förmåga att skapa trygghet, hennes värme, människokännedom, kompetens och engagemang. Jag kände mig verkligen sedd, trygg och förstådd hos Maud. En av Mauds bästa egenskaper som coach är att hon ser mina styrkor och min potential. Hon tror och har trott på mig samt visat vägen när jag själv tvivlat. Det har lett till att jag numera med Mauds stöd, uppmuntran och coaching även själv kan se och använda mig av mina styrkor samt se min potential. Det har varit och är en spännande och lärorik resa som jag gav mig in på med Maud som coach, hennes kompetens, stöd och vishet under resan har varit ovärderlig. Hon har gett mig verktyg för att hantera de svårigheter och motgångar en hälsokris för med sig. Det har även lett till så mycket mer än jag kunde drömma om när vi startade, en allt djupare förståelse för mig själv och livet. Idag står jag stärkt och har de verktyg som jag fått genom Maud, så min resa framåt kan fortsätta i glädje och tillförsikt. Jag kan varmt rekommendera Maud som coach. " "  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.