Magne A. Nes - Psykolog, Psykoterapeut - GoMentor
Magne A. Nes - Psykolog, Psykoterapeut

Magne A. Nes

Psykolog, Psykoterapeut

Bergen, Videosamtale

Personlig fremmøte

Individuell terapi 1.000 kr. Avtal tid

Parterapi 1.000 kr. Avtal tid

Samarbeid med Aleris Avtal tid

GoMentor og Magne Nes har et samarbeid med Aleris. Aleris sine pasienter kan booke sesjon her til forhåndsavtalt pris. KUN FOR PASIENTER FRA ALERIS.

Er du i tvil? Ring til kundeservice på 2396 6247

56 99 90 27

Videosamtaler

Samarbeid med Aleris (GoMentor videosesjon) Avtal tid

GoMentor og Magne Nes har et samarbeid med Aleris. Aleris sine pasienter kan booke sesjon her til forhåndsavtalt pris. KUN FOR PASIENTER FRA ALERIS.

Er du i tvil? Ring til kundeservice på 2396 6247

56 99 90 27

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Magne A. Nes - Psykolog, Psykoterapeut

Beskrivelse

DENNE PROFILEN ER IKKE AKTIV LENGER, VENNLIGST KONTAKT GOMENTOR FOR VIDERE VEILEDNING.


 • Ønsker du å forbedre din livskvalitet, men vet ikke hvordan?
 • Står du fast i et område av livet og klarer ikke å komme deg videre på egen hånd?
 • Opplever du generelle og vedvarende problemer og mønstre, hvor du kanskje ikke helt får tak i hva som kan være årsaken og hvordan du bryter dette mønstret?
 • Føler du at noe i din personlighet forhindrer deg i å få det bedste ut av livet?
 • Har du en generell uro eller misnøye med deg selv eller tilværelsen, som gjør at du føler deg mistilpasset og utenfor.

Ta kontakt i dag - også selvom du er usikker på om dine problemer er alvorlige nok. Venting kan gjøre vondt verre.

Jeg kan også hjelpe deg med:

 • Angst, bekymringer og depresjon - påvirker livskvaliteten din ved å ta fra deg gleden man normalt opplever i dagligdagse hendelser. 
 • Sorg og kjærlighetssorg - kan være en kilde til mye indre smerte.
 • Utroskap og sjalusi - kan være altoppslukende og ta bort fokus fra viktige aspekter av livet.
 • Stress og kommunikasjonsvansker - kan være ødeleggende for selvbildet og livskvaliteten.

Hva går en psykologisk behandling ut på? 

I løpet av din første samtaletime med meg, vil du kunne fortelle om hva som plager deg, holder deg tilbake eller gjør deg nedstemt etc. Deretter vil vi sammen forsøke å avdekke hvor stort omfanget av ditt problem er. Innen timen er over, vil målet være å legge en plan for videre behandling og eventuelt avtale nye timer.

Konsultasjonene avhenger av den problemstillingen du kommer med og hva du ønsker hjelp til. De fleste behandlingsforløp varer fra fem til 15 timer. De fleste konsultasjoner går på å endre dine tanker, følelser, reaksjoner og dine måter å kommunisere på slik at det blir mulig å forholde seg til de problemer du sliter med på mer hensiktsmessige måter.

Min tilnærming.

Min tilnærming består av en kombinasjon av ulike metoder både fra psykodynamisk- og kognitiv terapi. Jeg integrerer metoder fra ulike retninger for å finne frem til det som passer best for den enkelte klient.

De ulike teoretiske og metodiske tilnærminger jeg gjør bruk av, har utgangspunkt i vitenskaplig forskning på hva som mest sannsynlig vil gi god effekt. 

Jeg jobber også med problemløsningsorientert terapi og rådgivning, hvor målet er å hjelpe deg som klient til å finne en løsning som er mulig innenfor en relativ kort tid.

Jeg har spesialkompetanse på å utføre både korttidsterapi og langtidsterapi.

Langtidsterapi

Langtidsterapi egner seg best for mer generelle og vedvarende problemer, hvor du kanskje ikke helt får tak i hva som kan være årsaken.

I langtidsterapi anvendes psykodynamisk psykoterapi som bygger på teorier om årsaken til problemer som befinner seg i menneskets indre og dypere bevissthet.

Resultater for denne formen terapi forutsetter et terapeutisk opplegg som går i dybden med dine personlighetstrekk, hvilke opplevelser som har formet personligheten din og hvordan du inngår i relasjoner med andre mennesker. 

Derfor strekker langtidsterapien seg over et lengre tidsrom (fra minimum et år til flere år).
 

Korttidsterapi

Korttidsterapi er bedst egnet for problemer som er klart avgrenset og hvor det er en formening om årsaken.

I parterapi gjør jeg først og fremst bruk av løsningsfokusert korttidsterapi, der det handler om  å tilrettelegge for at dere som par kan mobilisere egen styrke og erfaring til å skape de mest funksjonelle løsningene.

Om meg

Jeg er utdannet psykolog ved Universitetet i Bergen, og har fordypet meg i klinisk voksenpsykologi og har fire års spesialutdannelse fra Institutt for Psykoterapi, to år ved Institutt for Aktiv Psykoterapi og tre år ved Institutt for Gruppeanalyse.

 • Arbeidet i fem år i Pedagogisk psykologisk rådgivningstjeneste.
 • Psykolog i Spesialisthelsetjenesten, hvor jeg jobbet både på Allmennpsykiatrisk poliklinikk med behandling av angst, depresjon, stress og livskriser.
 • Flere års erfaring fra psykiatrien med alvorlige diagnoser som psykoser og personlighetsforstyrrelser.

 

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer