Inger Marie Moen Reiten - Coach - DNCF sertifisert coach, Helsecoach

Inger Marie Moen Reiten

Coach - DNCF sertifisert coach, Helsecoach

Videosamtale

3 referanser

DENNE PROFILEN ER IKKE AKTIV PÅ GOMENTOR LENGER

Jeg er en profesjonell samtalepartner og støttespiller som hjelper mennesker til å få det livet de virkelig ønsker seg. Inger Marie Moen Reiten - Coach - DNCF sertifisert coach, Helsecoach

Beskrivelse

Ønsker du vekst og utvikling?

Er du klar for en forandring og trenger hjelp til å få det til?

  • Ønsker du et bedre liv?
  • Lurer du på om du er utbrent, eller bare sliten?
  • Kanskje du har en adferd som hindrer deg?
  • Ønsker du en ny retning i karrieren eller livet, og trenger hjelp til å finne veien?

Jeg hjelper travle hverdagsmennesker, medarbeidere og ledere og med å finne balansen i livet, og gode måter å lede seg selv på og leve sammen med de de har rundt seg. Innen arbeidslivet har jeg spesialisert meg på utbrenthet, både å forebygge og å komme tilbake etter sykefravær.

Rundt om er det mange hardtarbeidende og dyktige mennesker, men som allikevel ikke føler at de holder helt mål. Økt bevissthet er da ofte nøkkelen. I prosessene bruker jeg praktiske og fremtidsrettet tilnærminger, for å skape god progresjon.

Om meg

Jeg har en grunnleggende interesse og tro på menneskers iboende kraft og muligheter. Mitt engasjement dreier seg om å se etter og anerkjenne det ekte og genuine hos mennesker, slik at flere føler seg fri og kan velge sin vei i livet.

Før jeg i 2005 startet som coach i egen virksomhet, jobbet jeg blant annet med ledelse innenfor salg og markedsføring, og som kommunikasjonsrådgiver for ledere og bedrifter. I løpet av tiden jeg har arbeidet som coach har jeg også utdannet meg til Lightning Process instruktør i London og Mindfullness trener i Oslo.

I bunnen er jeg sivilmarkedsfører med spesialisering i Leadership and Human Behavior, og har en MBA fra Handelhøyskolen BI i Oslo.

Referanser

Celine 18 år - "For meg var kurset med Inger Marie et stort vendepunkt. Som mange andre jenter og gutter på min alder handlet hverdagen om å prestere. Alt jeg måtte gjøre og alt jeg måtte få til gjorde at jeg konstant stresset, og alt jeg ikke rakk stresset meg enda mer. Jeg forstod etter hvert at kroppen begynte å si stopp. Jeg klarte ikke lenger henge med i sosiale settinger, hodet var alltid en aktivitet foran. Å stå opp på morgenen og vanlige gjøremål ble plutselig vanskelig. Fraværet fra skolen økte, å evnen min til å prestere på noe som helst ble redusert. I en alder av 16 tok jeg meg selv i å stadig fortelle meg at jeg var sliten. Ikke sliten som etter en treningsøkt, men rett og slett sliten. Jeg lette lenge etter fysiske grunner til smertene mine. Hodet og magen var verst, men jeg ville ikke akseptere at det var det psykiske som belastet og ga utslag i fysiske smerter. Jeg hadde jo ikke tid til å roe ned, det var ingen ting jeg kunne prioritere bort. Etter flere legebesøk var jeg til slutt i kontakt med legen som fikk meg til å innse at dette kanskje handlet om psykisk stress over lang tid. Han henviste meg til Inger Marie og jeg endte opp med å være så heldig å få delta på kurs. I starten var jeg skeptisk, etter så lenge leting etter en fysisk feil var jeg den eneste som var overbevist om at dette ikke var noe psykisk og stressrelatert. Så feil kan man ta. For meg ble det største vendepunktet å akseptere at man ikke kan være på topp alltid, noen ganger er ikke alt like lett som man skulle ønske at det var. I tillegg ble aksept av at døgnet ikke har mer enn 24 timer, viktig. Med teknikker jeg lærte på kurset fikk jeg et nytt syn på hvordan jeg tenkte og hvordan jeg taklet en hverdag med mye gjøremål. Også i idretten og i forbindelse med å prestere i konkurranser ble disse teknikkene viktig. I dag, ett år etter, vil jeg si at jeg gjør mer enn den gangen jeg møtte Inger Marie for første gang, men overskuddet og gleden ved tingene jeg gjør er en helt annen. Hodet er der kroppen er og fokuset på mine tankemønstre er tilstede både ubevisst og bevisst. Faktisk spør jeg meg selv ofte om hvordan mine jevnaldrende takler hverdagen uten de verktøyene jeg har. Metoden vi lærte handler ikke om å komme over en psykisk lidelse eller sykdom, det handler ikke om at du må gå på en psykisk smell eller utmattelse. Det handler om å gjøre de tingene du vil gjøre med fokuset på riktig sted og dermed nyte hverdagene og utrette de små og store tingene du ønsker."  Les mer  Les mindre

Adm.dir 43 år - "Gjennom gode og fokuserte samtaler over tid (2010 - 2011) har Inger Marie lært meg verktøy for å håndtere utfordringer spesielt mht flink-pike-kompleks og å finne balanse mellom jobb og fritid. Teknikkene er like enkle som de er kraftfulle, og Inger Marie har videreført disse med engasjement og et oppriktig ønske om effekt og suksess. Inger Marie er en god samtalepartner; rolig, sympatisk og tillitsvekkende. Hennes teknikker har gitt meg både mot og evne til å stoppe opp, lene meg tilbake og skape rom for refleksjon i hverdagen – både på jobb og hjemme."  Les mer  Les mindre

Helene 24 år - "Ved å leve med usikkerhet og sykdom i lengre perioder, er det lett å føle seg maktesløs. Min hverdag var i over 2,5 år preget av utmattelse, usikkerhet og frustrasjon, før jeg deltok på kurs for 15 måneder siden. På kurset jobbet Inger Marie og jeg sammen om å avdekke og bevisstgjøre meg selv på hvordan jeg forholdt meg til min hverdag og mine tankemønstre. Videre fikk jeg lære noen konkrete verktøy, som i dag har resultert i at jeg er helt frisk. Denne bedringen har jeg selv måttet sørge for og arbeide mot, og har kommet gradvis siden jeg deltok på kurset. I tillegg til å være symptomfri, har jeg også fått en dypere forståelse for min personlighet og min måte å se verden på. I dag frykter jeg ikke tilbakeslag. Jeg har lært verktøyene jeg trenger for å takle det som måtte komme min vei."  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.