Helene Bakke - Psykoterapeut, Veileder, Coach - GoMentor
Helene Bakke - Psykoterapeut, Veileder, Coach

Helene Bakke

Psykoterapeut, Veileder, Coach

4 referanser

Personlig fremmøte

Par-time (parterapi) 1.100 kr. Avtal tid

Veiledning til par som trenger å belyse uenigheter, konflikter eller å bedre kommunikasjonen. Jeg vil lytte til begges historie, sammen jobber vi med å få flere perspektiver, og noe nytt kan vokse frem.

Par-terapi for ungdom --->29 år 900 kr. Avtal tid

Veiledning til unge par ---> 29 år som ønsker å få gløden tilbake i forholdet. Jeg vil lytte til begges historie, dere får satt ord på såre følelsene, får nytt perspektiv på situasjonene og noe nytt vil vokse frem.

Jobbveiledning / Coaching 800 kr. Avtal tid

Enten du ønsker en endring i din nåværende jobb, bytte jobb eller er arbeidsledig vil dette noe for deg. Du må være innstilt på at det er endel refleksjon underveis og at vi bygger videre på dette neste gang vi møtes.

Individuell terapi / Coaching 1.100 kr. Avtal tid

Dette er for deg som vil se nærmere på egen historie og hvordan den påvirker deg i hverdagen f.eks samlivet, jobb, venner eller andre relasjoner. Jeg er der for å lytte til din historie, komme med gode spørsmål, sammen fordyper vi oss i konkrete situasjoner både fra nåtid, fortid eller fremtid. Du vil få nye perspektiver på en eller flere situasjoner

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Trenger du nye perspektiver på en livshendelse? Tar imot deg på kveldstid :) velkommen Helene Bakke - Psykoterapeut, Veileder, Coach

Beskrivelse

DENNE PROFILEN ER IKKE AKTIV LENGER, KONTAKT GOMENTOR FOR VIDERE VEILEDNING


Jeg arbeider som terapeut, coach og veileder og tar gjerne en prat med deg på kveldstid.

Trenger du nye perspektiver på situasjoner eller valg i livet ditt?

 • Ønsker du egenutvikling?
 • Er du utbrent?
 • Sliter du med mye indre stress?
 • Står du ovenfor valg situasjoner?
 • Er du inne i en livskrise?
 • Har du mistet jobben?
 • Har dere høyt konfliktnivå i parforholdet?
 • Har du gått på veggen?
 • Har du blitt leder?
 • Ønsker du ny karriere?
 • Sliter med angst og er depresiv
 • Har du følelsen av å ha ´mistet deg selv´


I mitt arbeid har jeg fokus på:

 • Egne ressurser
 • Økt selvtillit og selvfølelse
 • Alle har rett til sin egen versjon av sin historie
 • Rolletrening, nåtid og fremtid


For deg som trenger parterapi / par-time

I møte med dere vil jeg lytte til begges versjon av historiene. Vi har alle rett til å ha vår egen oppfatning av situasjonen. 

Jeg vil gi dere muligheten til å kunne lytte til hverandre på en ny måte og kunne lære en kommunikasjonsform som vertøy i hverdagen.


Litt om meg:

Jeg er psykoterapeut innen psykodrama og tar imot mennesker som trenger individuell terapi, parterapi, og jobbveiledning. I møte med deg er jeg opptatt av å skape trygghet og tillit, og å hente frem kjærlighetens helbredende kraft. Jeg er opptatt av å ta i bruk kreativiteten og spontaniteten. 

Jeg er utdannet psykodrama terapeut fra Norsk Psykodrama-Akademi, en 8-års deltidsutdannelse, hvor jeg var ferdig i 2010. Sammen med en kollega har jeg holdt psyodramagrupper på et senter mot incest, tatt i mot klienter på kveldstid for individauell terapi og veiledning. I over 25 år har jeg jobbet som regnskapssjef i et konsern og kjenner til arbeidslivets utfordringer.


I dag bor jeg i Hyggen, Røyken sammen med min mann gjennom 20 år og våre to hunder. Vi har to barn som studerer på hver sin kant. Ellers trives jeg med å gå tur i skog og mark, og fotografiapperatet er med som en følges venn ;) det er min form for meditasjon.


 Velkomment til å ta kontakt :) Helene


Referanser

Lene, deltager på workshop - ""Jeg satt lenge hjemme i dag og tenkte på om jeg skulle dra eller ikke. Jeg er veldig glad for at jeg dro. For meg var det en kveld som ga meg både mestring, glede og ting jeg vil forsøke å implementere i livet mitt. Jeg synes også det var godt å komme sammen med andre og å oppleve det at det er flere som har mange av de samme utfordringene som jeg har. Tusen takk for en veldig fin kveld❤️" Hilsen Lene, deltager"  Les mer  Les mindre

Anna Sigridsdatter Heen, Styreleder NFP Norsk Forbund for psykoterapi - ""Som styreleder har jeg over ett par år samarbeidet med Helene i Norsk Forbund for Psykoterapi (NFP) hun representerer Psykodramaforeningen i Norge (PIN). I NFP-styret bidrar Helene til gangs! Til tross for at hun er travelt opptatt, tar hun på seg store oppgaver på dette fellesskapets vegne, og utfører dem til alles store tilfredstillelse. Helene leverer alltid! Hun er pålitelig, ansvarsfull og meget dyktig. Blant annet har ut vært hovedansvarlig for arbeidet med å klargjort og lansert vår medlemsdatabase finnterapeut.no. Dessuten er Helene både lett og behagelig å samarbeide med. Hun er åpen, kreativ, løsningsorientert og saklig. Jeg kan anbefale Helene på det varmeste!" "  Les mer  Les mindre

Sonja - "“Helene is an exellent organizer and administrator. She is also a competent and committed therapist. She is positiv and serviceminded, and someone you can depend”. "  Les mer  Les mindre

Vigdis - "«Helene Bakke er en varm og følsom psykodramaregissør som leder deg trygt ned i sjelens irreganger, der du kan «reparere» gamle sår, før hun fører deg trygt tilbake slik at du har blitt et visere menneske». "  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.