Helene Bakke - Psykoterapeut - GoMentor
Helene Bakke - Psykoterapeut

Helene Bakke

Psykoterapeut

3 referanser

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

Trenger du nye perspektiver på en livshendelse? Tar imot deg på kveldstid :) velkommen Helene Bakke - Psykoterapeut

Beskrivelse


For deg som trenger individuell terapi / monodrama

Som terapeut kommer det mennesker til meg som trenger et nytt perspektiv på opplevelser som angst, sorg, mobbing og seksuelle overgrep, samt utbrenthet. Jeg lytter til deg og sammen finner vi veien videre. Temaet ditt blir belyst og du har nå muligheten til å finne nye veier ut av situasjonen. Jeg har stor tro på menneskets egen skaperkraft, og tar i bruk kreative veier for nye muligheter. 

 

Temaene kan utspille seg i hverdagen som beskrevet her:

 • Lite energi og mye sliten i hverdagen
 • Blir handlingslammet i møte med andre
 • Sier bare JA og opplever at du ikke har noe valg til å si NEI
 • Vondt i kroppen (verking i ledd, vondt i hode, nakke, skulder osv)
 • Angst (høydeskrekk, sosialangst, panikkangst osv)
 • Du har dårlig selvtillit
 • Påtar deg all skyld om noe går galt
 • Føler seg utenfor felleskapet/forskjellige grupper
 • En følelse av å være annerledes
 • Kommer ofte i konflikter
 • Samarbidproblemer

For deg som trenger parterapi / par-time

I møte med dere vil jeg lytte til begges versjon av historiene. Vi har alle rett til å ha vår egen oppfatning av situasjonen. 
Jeg vil gi dere muligheten til å kunne lytte til hverandre på en ny måte og kunne lære en kommunikasjonsform som vertøy i hverdagen.

 

Dette er for dere som ønsker å løfte samlivet på en nytt nivå og ønsker å jobbe med temaene under:

 • Piff opp samlivet
 • Hvordan finne løsninger uten å krangle?
 • Ønsker du å komme ut av et stivnet mønster?
 • Hvordan se/forstå seg selv og partneren bedre?
 • Lær en teknikk for å bedre å forstå deg selv og din partner
 • Hvordan få vennskapet, samholdet og kjærligheten til å blomstre?

 

For deg som trenger jobb veiledning/coaching

Er du lykkelig på jobb? 

Du fortjener å ha en jobb du kan trives i, og kjenne på gleden av å gjøre en god jobb. Du kjenner at disse oppgavene er noe av det du liker å gjøre. Du kjenner at du mestrer jobben din. Er du en av dem som liker faste rutine oppgaver eller vil du utforske og utvikle nye områder. Er du på vei fra medarbeider rollen til leder rollen.  Er du en som liker å jobbe i team eller alene.

Ønsker svar på noen av disse spørsmålene:

 • hvordan trives du med arbeidsoppgavene dine?
 • hvilket forhold har du til sjefen?
 • hvordan er kollegene dine?
 • hvordan opplever du samarbeidet på jobben?
 • hvordan ønsker du at drømme jobben din skal være?
 • hvordan finne balansen mellom jobb og familie?

Om du ønsker en endring i din nåværende jobb, bytte jobb eller er arbeidsledig, vil dette være noe for deg. Du må være innstilt på at det er en del refleksjon underveis og at vi bygger videre på dette neste gang vi møtes. Du vil kunne trene på nye muligheter i en gammel situasjon, bli bevisst på dine blokkeringer, forløse dem og snu arbeids hverdagen til glede og vekst.

Litt om meg:

Jeg er psykoterapeut innen psykodrama og tar imot mennesker som trenger individuell terapi, parterapi, og jobbveiledning. I møte med deg er jeg opptatt av å skape trygghet og tillit, og å hente frem kjærlighetens helbredende kraft. Jeg er opptatt av å ta i bruk kreativiteten og spontaniteten.
Jeg er utdannet psykodrama terapeut fra Norsk Psykodrama-Akademi, en 8-års deltidsutdannelse, hvor jeg var ferdig i 2010. Sammen med en kollega har jeg holdt psyodramagrupper på et senter mot incest, tatt i mot klienter på kveldstid for individauell terapi og veiledning. I over 25 år har jeg jobbet som regnskapssjef i et konsern og kjenner til arbeidslivets utfordringer.

I dag bor jeg i Hyggen, Røyken sammen med min mann gjennom 20 år og våre to hunder. Vi har to barn som studerer på hver sin kant. Ellers trives jeg med å gå tur i skog og mark, og fotografiapperatet er med som en følges venn ;) det er min form for meditasjon.

 Velkomment til å ta kontakt :) Helene

 

Referanser

Anna Sigridsdatter Heen, Styreleder NFP Norsk Forbund for psykoterapi - ""Som styreleder har jeg over ett par år samarbeidet med Helene i Norsk Forbund for Psykoterapi (NFP) hun representerer Psykodramaforeningen i Norge (PIN). I NFP-styret bidrar Helene til gangs! Til tross for at hun er travelt opptatt, tar hun på seg store oppgaver på dette fellesskapets vegne, og utfører dem til alles store tilfredstillelse. Helene leverer alltid! Hun er pålitelig, ansvarsfull og meget dyktig. Blant annet har ut vært hovedansvarlig for arbeidet med å klargjort og lansert vår medlemsdatabase finnterapeut.no. Dessuten er Helene både lett og behagelig å samarbeide med. Hun er åpen, kreativ, løsningsorientert og saklig. Jeg kan anbefale Helene på det varmeste!" "  Les mer  Les mindre

Sonja - "“Helene is an exellent organizer and administrator. She is also a competent and committed therapist. She is positiv and serviceminded, and someone you can depend”. "  Les mer  Les mindre

Vigdis - "«Helene Bakke er en varm og følsom psykodramaregissør som leder deg trygt ned i sjelens irreganger, der du kan «reparere» gamle sår, før hun fører deg trygt tilbake slik at du har blitt et visere menneske». "  Les mer  Les mindre

Blogginnlegg fra denne mentoren

Vis alle

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer