Christer Norman - H.E.A.L terapeut - GoMentor
Christer Norman - H.E.A.L terapeut

Christer Norman

H.E.A.L terapeut

Undrumsdal, Videosamtale , GoMentor 24/7

Personlig fremmøte

https://www.ctnbalance.com/ 1.200 kr. Avtal tid

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 199 kr. /uke Registrer

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 279 kr. /uke Registrer

Skriv ubegrenset med meg når du har tid og lyst og få svar alle hverdager (man.-fre.).

GoMentor 24/7 Live 449 kr. /uke Registrer

Skriv ubegrenset med meg når du har tid og lyst og få svar alle hverdager (man.-fred.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller livechat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 379 kr. /uke Registrer

Hold videosamtaler med meg når du har tid og lyst, alle hverdager (man-fre). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

  • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
  • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
  • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
  • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
  • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
  • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
  • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
  • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Utdannet Paco (energiarbeider/healer) for Einar Tyholdt i Inkaskolen mellom 2015-2017. Praktisert energibalanserende healinger via klinikk med ca 300 behandlinger siden 2017, samt guidede me Christer Norman - H.E.A.L terapeut

Beskrivelse

Komplementær Tradisjonell Behandlingsform

Det har i århundrer rådet en misforståelse rundt temaet "energi og materie" om at det er organisk materie alene som avgir et energifelt. Ny vitenskaplig fakta har per idag en krystallklar kartlegging på dette, noe som urbefolkningen har vært visst om i årtusener, men som ikke bliit forvaltet som det skal. Den nyeste forskningen viser, og som igjen er logisk, at det er ikke materien alene som sender ut et energifelt, men at det heller er et usynlig energifelt, det som kalles det kvantefysiske felt,som skaper materiens hologram, og som gir ifra seg denne energien. Dette er selvfølgelig målbart. Svaret gir seg da selv; kan man endre et energifelt, så kan du også endre strukturen i organisk materie.Den organiske materien har oppstått ifra akkurat dette energifeltet, og det er akkurat det som skjer. Dette er metoden og prinsippet som utallige mennesker gjenom alle tider på vår vakre planet har klart å helbrede seg selv med utviklede teknikker for dette. Det er på tide å ta til oss fundamental kunnskap, forståelse og metoder for det som er opprinnelig og helt naturlig, løfte dette frem i lyset og dele denne kunnskapen og forståelsen mellom oss, de metoder og teknikker som støtter vårt fysiske legeme, våre følser og tanker samt sjelen vår, og med det største ansvar for det. Vi kan heller ikke lenger overse det, se bort ifra eller bortforklare det som "mirakler" men tilnærme oss kunnskapen om det, og det gjenom reine teknikker. Heldigvis foreligger det pr idag krystallklare vitenskaplige fakta på mange av disse områdene. Mye av dette er godt kjent av mennesket helt ifra tidenes begynnelse. Kroppen vår er en vidunderlig selvregulerende mekanisme. Vår jobb er og støtte og spille på lag med den og ikke undertrykke eller motarbeide den "Until you make the unconscious conscious, it will direct your life and you will call it fate." ― C.G. Jung

Behandlings former

- Selvreguleringsteknikker og behandlinger for å balansere hjerte & hjerne til lik kvalitet som i sin tur setter igang mengder av helbredende prosesser i kroppen. - Persontilpasset - Inka-energi; balanserende healing med oppfølging - Guidede meditasjoner med teknikker - Workshops - For privat- & bedriftsmarkedet, skoler, idretts- organisasjoner etc - Kostholds- og livsstilsendringer med før og etter resultat ved blodtester

Mine tjenester Energibalanserende Healing Illuminasjonsprosessen (Lysprosessen) som vi lert er en av de grunleggende healing teknikker jeg bruker, det er flere forskjellige. Dette er en teknikk som har blitt praktisert i mer enn 5000 år (kanskje 10000 år) som er et kraftfullt redskap for personlig forandring på det mentale, emosjonelle og det fysiske plan. Forløsende og energi balanserende for videre og komme til forsterking Testbaserte resulat Helseforebyggende helt reine naturlige & sertifiserte produkter for øket mentalt velvære, søvn, prestasjon, frisk mage & tarm etc Blodtest (Dried Blood Spot – DBS) for analyse av fettsyrebalanse som sendes in for analyse av VITAS AS Produkter som retter opp i u-balansen i fettsyrer, forholdet mellom omega 3 & 6 forebyggende av kroniske infeksjoner bland annet. Den blod testen og produkter kan du bestille HER

Om meg

Utdannet Paco (energiarbeider/healer) for Einar Tyholdt i Inkaskolen mellom 2015-2017. Praktisert energibalanserende healinger via klinikk med ca 300 behandlinger siden 2017, samt guidede meditasjoner i grupp med meditasjons teknikker. Har deltatt på progressiv workshop for Dr Joe Dispenza i London 2016 samt et kurs med samme mann i Amsterdam i

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.