Betty Tandberg - Psykoterapeut, Gestaltterapeut, Parterapeut, Coach

Betty Tandberg

Psykoterapeut, Gestaltterapeut, Parterapeut, Coach

Videosamtale

9 referanser

Videosamtaler

SelvPraten! Lær deg å styre tankene dine (Gratis online kurs) (GoMentor videosesjon) 0 kr. Avtal tid


Er du «drittlei» av tankesurr og drømmer om å få et liv du virkelig lengter etter? 

Ønsker du å lære hemmelighetene bak det å leve et godt og balansert liv på dine premisser, et liv hvor DU er sjefen og ikke tankene dine? 

Da bør du bli med på dette GRATIS KURSET hvor du steg for steg kan lære om hvordan du kan ta kontroll over tankene dine og leve i nuet, istedenfor å gruble over hva som har skjedd, og bekymre deg for hva som kommer. 


Online individuell-terapi. (GoMentor videosesjon) 837 kr. Avtal tid

Individuell time 60 min.

Jeg er privatpraktiserende og har derfor ingen refusjonsordning fra det offentlige. Det betyr at du må dekke hele beløpet selv.

 

 Individuell time 90 min. (GoMentor videosesjon) 1.390 kr. Avtal tid

Individuell time 90 min

Jeg er privatpraktiserende og har derfor ingen refusjonsordning fra det offentlige. Det betyr at du må dekke hele beløpet selv.

 


Parterapi 90 min (GoMentor videosesjon) 1.497 kr. Avtal tid

Parterapi time 90 min

Jeg er privatpraktiserende og har derfor ingen refusjonsordning fra det offentlige. Det betyr at du må dekke hele beløpet selv.

 

Parterapi / Samlivsterapi

•Utfordringer eller krise i parforholdet?

•Har kommunikasjonen stoppet opp eller låst seg?

•Er gleden, nærheten eller intimiteten i forholdet uteblitt?

•Trenger dere ny inspirasjon og blåse nytt liv i forholdet?

•Eller kanskje trenger dere profesjonell hjelp til en verdig avslutning?Mange tenker på parterapi som noe som først og fremst gjelder kjærlighetspar, men parterapi kan også brukes på andre parrelasjoner der det er behov for "rydde" litt. Er dere flere enn to, kan familieterapi være det dere er på utkikk etter.Alle parforhold kan ikke reddes, men nesten alle parforhold fortjener en sjanse til å utvikle seg.


Lokalet i Akerhus:

Strømsveien 58 

2010 Strømmen

3.etasje. 

Online individuell-terapi. Studentpris, Trygdet & arbeidsledig - Pensjonist (GoMentor videosesjon) 750 kr. Avtal tid

Online individuell time 60 min.

Jeg er privatpraktiserende og har derfor ingen refusjonsordning fra det offentlige. Det betyr at du må dekke hele beløpet selv.

 

 

6 timers pakke. Individuellsamtale (GoMentor videosesjon) 4.937 kr. Avtal tid

Til de om tenker langsiktig og ønsker å bestille 6 timer pakke med en gang. 

Jeg er privatpraktiserende og har derfor ingen refusjonsordning fra det offentlige. Det betyr at du må dekke hele beløpet selv.

12 timers pakke. Individuell samtale (GoMentor videosesjon) 9.450 kr. Avtal tid

Til deg om tenker langsiktig og ønsker å bestille 12 timer pakke med en gang. (du sparer 1200,-)

 

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Ingen problemer er helt like! hos meg får du /dere hjelp til hva som er vanskelig og krevende akkurat nå. Du får støtte til å mestre dine utfordringer. Betty Tandberg - Psykoterapeut, Gestaltterapeut, Parterapeut, Coach

Beskrivelse

 • Har du utfordringer i deg selv eller med andre eller står du overfor vanskelige valg?
 • Opplever du redusert livsglede og ønsker selvutvikling?
 • Sliter med lav selvfølelse eller føler deg nedstemt og trist?
 • Har vanskelige relasjoner hjemme eller på jobb?
 • Sosiale utfordringer når det gjelder barnet ditt eller kommunikasjonsvansker med tenåringen?

(Jeg tilbyr kun online samtaler grunnet Korona situasjonen nå)


Det er helt vanlig å streve i korte eller lange perioder i livet! Alle kan ha en dårlig dag, men det er når det blir mange av disse hvor du opplever at dette går utover deg selv, din selvfølelse, dine grenser, familie eller jobb at det er klokt å søke hjelp.

Terapi og veiledning hjelper deg til å ha bevegelse i hva som er stagnert, hjelper deg å se mulighetene i deg og valgene dine til å komme videre i livet å ha en lettere hverdag. Jeg kan hjelpe deg til å finne ut hva du trenger og ha behov for, du får støtte til å mestre dine utfordringer og begrensninger.

Les mer på min nett side: ww.gestalt.one

Min tilnærming

Jeg har personlig erfaring med angst, ved å stå fast å ikke vite, miste gnisten og glede i hverdagen. Stå mellom to eller flere viktig valg i livet. Gestaltterapiens mål er å gi støtte til selvstøtte, slik at hver og en av oss, kan se sine egne muligheter, begrensninger og potensialet, og min tilnærming handler om akkurat dette, jeg kan gi deg støtte til selvstøtte basert på min kunnskap og min erfaring i livet - jeg kommer ikke til å gi deg råd, men heller støtter deg til å finne egne svar og indre kraft - “ DU er mer enn du tror du er” Målet er å utvikle dine evner til å øke oppmerksomheten i deg og rundt deg, for større selvinnsikt vil gjør deg bedre i stand til å ta VALG som er gode og hensiktsmessig for deg - og slippe på det “gamle kreativtilpasning” og det uhensiktsmessige som begrenser deg og ikke lenger støtter deg - jeg vil STØTTE deg slik at du finner veien, men du må gå den selv.


Individualterapi

Alle kan komme ut for situasjoner i livet som vi ikke klarer å håndtere alene. Individualterapi skjer hovedsakelig gjennom samtale. Det er alltid du som klient som definerer hva du har behov for å fokusere på i terapien. Min jobb som terapeut er både å støtte deg og å utfordre deg. Sammen kan vi finne ut hva som stopper deg i din utvikling, lære deg å ta nye og bedre valg og få et mer levende liv. Kanskje må noe også aksepteres? Det er mye i livet som ikke kan forandres. Utfordringen er hvordan du lever med det.

Barn og ungdommer 

Jeg har mange års erfaring med barn og unge. Jeg tilbyr veiledning og støtte for barn fra 11 år og ungdommer. Sliter ditt barn med sosiale utfordringer for eksempel på skolen eller andre steder, eller om det er kommunikasjonsvansker mellom deg og ditt barn, kan jeg hjelpe med det som er vanskelig for deg eller dere akkurat nå. Jeg har også mye erfaring med barn og depresjon og har hjulpet mange med å kunne håndtere det.


GRUPPETERAPI

I gruppeterapi møtes 6 – 8 personer over tid sammen med terapeuten for å lære og oppdage sammen. Fordelen med gruppeterapi er at en får tilbakemeldinger på seg selv, felleskap, tilhørighet og støtte fra de andre i gruppen.

Parterapi/Samlivsterapi

Utfordringer eller krise i parforholdet? Har kommunikasjonen stoppet opp eller låst seg? Er gleden, nærheten eller intimiteten i forholdet uteblitt? Trenger dere ny inspirasjon og blåse nytt liv i forholdet? Eller kanskje trenger dere profesjonell hjelp til en verdig avslutning?

Mange tenker på parterapi som noe som først og fremst gjelder kjærlighetspar, men parterapi kan også brukes på andre parrelasjoner der det er behov for "rydde" litt. Er dere flere enn to, kan familieterapi være det dere er på utkikk etter. Alle parforhold kan ikke reddes, men nesten alle parforhold fortjener en sjanse til å utvikle seg.

Lær deg å styre tankene dine!

Ønsker du å lære hemmelighetene bak det å leve et godt og balansert liv på dine premisser, et liv hvor DU er sjefen og ikke tankene dine? Da bør du bli med på dette GRATIS KURSET hvor du steg for steg kan lære om hvordan du kan ta kontroll over tankene dine og leve i nuet, istedenfor å gruble over hva som har skjedd, og bekymre deg for hva som kommer.

Ta kontakt så får du tilsendt påmeldings side helt gratis.


I kurset vil du lære om: 

 • Grunnleggende SelvPraten prinsipper: Hva SelvPraten er. Hvordan tankene dine påvirker resultatene dine og former hvem du er.  
 • 4 konkrete, fundamentale trinn for endring – for å få kontroll over din selvprat og øke din bevissthet til et høyere nivå.  
 • Med to trinn kan du nå endre din personlige virkelighet dvs. den som skaper virkeligheten i livet ditt - og endrer hva som ligger dypere i ditt ubevisste sinn.     
 • Hva som stopper deg fra å nå målet ditt etter flere forsøk- Her får du større forståelse for hva som stopper deg fra å endre deg etter flere forsøk.    
 • Du får nøkkelen til din personlige kraft, for å få det livet du vil ha. Du kommer også til å lære om hemmeligheten bak hver endring i livet – og hva som utgjør forskjellen mellom oss mennesker.    
 • 4 konkrete trinn - oppskriften på maksimal suksess. Du skal lære hvordan du kan ta konsekvente tak for å skape resultater.

Ta kontakt så får du tilsendt påmeldings side helt gratis.

Les mer på min nett side: ww.gestalt.one

Om meg:

Jeg er 42 år, gift og har to barn, jeg er medmenneske, ildsjel, visjonær og drømmer om å gjøre verden til et bedre sted, jeg er gestaltterapeut MNGF og er ferdig udannet i fireårige terapiutdanning ved Norsk Gestaltinstitutt høyskole, jeg er også veileder og kursholder. Jeg har god erfaring med hypnoseterapi og mindfullnes. Jeg er også NLP Practitioner og mentaltrener. Jeg er grûnder av SelvPraten "online kursing"  sted for mental vekst & læring. 

Tidligere utdanning fra universitet (jus), utdanning innen regnskap og økonomi, samt arbeidserfaring fra bl.a veiledning, salg og markedsføring, ledelse og administrasjon. Jeg har mange års erfaring som miljøterapeut i institusjoner og rehabiliteringstilbud til barn/ungdom - voksne døve / autister med ulike funksjonshemninger, psykiske og kognitive vansker, og andre med behov for særlig tilrettelagte tiltak, og til eldre og demensomsorg.

Har jobbet på offentlig psykiatri i avdeling spesialpsykiatri som er en del av Divisjon for psykisk helsevern ved Akershus universitetssykehus som har behandling for pasienter med bl.a alvorlig sinnslidelse i kombinasjon med vedvarende utfordringer knyttet til vold og utagering.


Jeg er NLP Practitioner (NLP står for Nevro Lingvistisk Programmering og er læren om hvordan mennesket og hjernen fungerer). Jeg er også interessert i Yoga, meditasjon og det spirituelle.

Les mer på min nett side: ww.gestalt.one


Referanser

Marit 18 år - ""Betty forstår meg og mine utfordringer og begrensninger uten å måtte forklare så mye, fikk hjelp til angst og til hvordan jeg kan sortere tankene mine. Jeg anbefaler virkelig Betty - terapi funker!"  Les mer  Les mindre

Claire 12 år - ""Jeg har slitt med depresjon to ganger, og Betty har hjulpet meg hele tiden. Hun behandler deg som et menneske og ikke en sykdom. Hun tar samtalene på alvor, men hun gjør dem morsomme. Jeg har også slitt med angst og frykt, og Betty fikser det himla bra. Jeg anbefaler Betty som din terapeut, og du vil ikke angre!""  Les mer  Les mindre

Småbarnsmor 41 år  - "Gjennom terapi, utfordret og støttet Betty meg til å ta grep om min hverdag, som småbarnsmamma kan jeg opplever en del utfordringer hjemme og noe som påvirker også min jobb. Samtalene med henne har gitt meg større tiltro til at alle svarene ligger i meg selv, og veiledet meg til å bruke ulike teknikker for å få tilgang til og stole på og lytte til min indre stemme og ta de valgene som er viktig for meg. NÅ har jeg bedre forståelse for mine følelser og handlinger, jeg forstår bedre mine behov og hvordan jeg setter de i fokus. jeg opplever Betty som en varm og empatisk terapeut som fikk frem det beste i meg. Takk Betty! "  Les mer  Les mindre

Sykepleier, 38 år - "Betty har hjulpet meg gjennom en overgangsfase i min jobb situasjon som jeg møtte. Jeg fikk større innsikt og perspektiv i hvor problemet ligger noe som jeg ikke hadde sett før. Takket være dette har nå arbeidssituasjonen min forandret seg til det bedre. Jeg er nå mer i forkant av problemer som måtte dukke opp enn det jeg var tidligere og dette hjelper meg veldig til å takle hverdagsstress som jeg møter. Anbefaler terapi og Betty, det hjelper! "  Les mer  Les mindre

Student 19 år  - " "Jeg har fått ryddet opp i forholdet til min mor. Jeg har blitt kjent med noen sider i meg som jeg vist ikke jeg hadde, har det bedre med meg selv og kjenner meg mindre sliten nå etter å ha gått i terapi."  Les mer  Les mindre

Torill 54 år - " "Jeg har slitt mye med dårlig selvbilde, aggresjon, utmattelse og følelse av håpløshet.Trengte virkelig noen som kunne hjelpe meg med å rydde opp i kaoset jeg følte. Etter noen samtaler har jeg begynt å kjenne på humøret og energien tilbake i hverdagen. Nå har begynt å tenke løsning enn å ha fokus på problemet. Anbefaler virkelig Betty på det sterkeste! " "  Les mer  Les mindre

Anonym 52 år - " "Tusen takk for en flott, inspirerende, innholdsrik, oppklarende samtaler, du har fått meg til å se mine valg og muligheter i meg selv og sammen med andre både hjemme med familie og jobbmessig. Anbefales varmt for alle. "  Les mer  Les mindre

Mann 42 år - ""Betty er ærlig, direkte og stiller gode spørsmål. Hun har fått meg bevisst mine valg og indre ressurser og hva jeg egentlig ønsker med fremtiden. Hun er tålmodig og imøtekommende og møter deg med respekt. Hun som viser ekte engasjement i det hun gjør. Ta kontakt - det er jeg glad jeg gjorde!" "  Les mer  Les mindre

Siri 38 år - ""Betty er en dyktig terapeut som har evner til å få frem ulike egenskaper i personer, og få trygghet og selvtillit tilbake. Samtalene har vært preget av positivitet og humør, samtidig som målet med samtalen har kommet tydelig frem. Jeg anbefaler Betty som din terapeut!" "  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.