Betty Tandberg - Psykoterapeut, Gestaltterapeut, Parterapeut, Coach

Betty Tandberg

Psykoterapeut, Gestaltterapeut, Parterapeut, Coach

Videosamtale

12 referanser

DENNE PROFILEN ER IKKE AKTIV PÅ GOMENTOR LENGER

Betty Tandberg - Psykoterapeut, Gestaltterapeut, Parterapeut, Coach

Beskrivelse

 • Har du utfordringer i deg selv eller med andre eller står du overfor vanskelige valg?
 • Opplever du redusert livsglede og ønsker selvutvikling?
 • Sliter med lav selvfølelse eller føler deg nedstemt og trist?
 • Har vanskelige relasjoner hjemme eller på jobb?
 • Sosiale utfordringer når det gjelder barnet ditt eller kommunikasjonsvansker med tenåringen?

(Jeg tilbyr kun online samtaler grunnet Korona situasjonen nå)


Det er helt vanlig å streve i korte eller lange perioder i livet! Alle kan ha en dårlig dag, men det er når det blir mange av disse hvor du opplever at dette går utover deg selv, din selvfølelse, dine grenser, familie eller jobb at det er klokt å søke hjelp.

Terapi og veiledning hjelper deg til å ha bevegelse i hva som er stagnert, hjelper deg å se mulighetene i deg og valgene dine til å komme videre i livet å ha en lettere hverdag. Jeg kan hjelpe deg til å finne ut hva du trenger og ha behov for, du får støtte til å mestre dine utfordringer og begrensninger.

Les mer på min nett side: ww.gestalt.one

Min tilnærming

Jeg har personlig erfaring med angst, ved å stå fast å ikke vite, miste gnisten og glede i hverdagen. Stå mellom to eller flere viktig valg i livet. Gestaltterapiens mål er å gi støtte til selvstøtte, slik at hver og en av oss, kan se sine egne muligheter, begrensninger og potensialet, og min tilnærming handler om akkurat dette, jeg kan gi deg støtte til selvstøtte basert på min kunnskap og min erfaring i livet - jeg kommer ikke til å gi deg råd, men heller støtter deg til å finne egne svar og indre kraft - “ DU er mer enn du tror du er” Målet er å utvikle dine evner til å øke oppmerksomheten i deg og rundt deg, for større selvinnsikt vil gjør deg bedre i stand til å ta VALG som er gode og hensiktsmessig for deg - og slippe på det “gamle kreativtilpasning” og det uhensiktsmessige som begrenser deg og ikke lenger støtter deg - jeg vil STØTTE deg slik at du finner veien, men du må gå den selv.


Individualterapi

Alle kan komme ut for situasjoner i livet som vi ikke klarer å håndtere alene. Individualterapi skjer hovedsakelig gjennom samtale. Det er alltid du som klient som definerer hva du har behov for å fokusere på i terapien. Min jobb som terapeut er både å støtte deg og å utfordre deg. Sammen kan vi finne ut hva som stopper deg i din utvikling, lære deg å ta nye og bedre valg og få et mer levende liv. Kanskje må noe også aksepteres? Det er mye i livet som ikke kan forandres. Utfordringen er hvordan du lever med det.


GRUPPETERAPI

I gruppeterapi møtes 6 – 8 personer over tid sammen med terapeuten for å lære og oppdage sammen. Fordelen med gruppeterapi er at en får tilbakemeldinger på seg selv, felleskap, tilhørighet og støtte fra de andre i gruppen.

Parterapi/Samlivsterapi

Utfordringer eller krise i parforholdet? Har kommunikasjonen stoppet opp eller låst seg? Er gleden, nærheten eller intimiteten i forholdet uteblitt? Trenger dere ny inspirasjon og blåse nytt liv i forholdet? Eller kanskje trenger dere profesjonell hjelp til en verdig avslutning?

Mange tenker på parterapi som noe som først og fremst gjelder kjærlighetspar, men parterapi kan også brukes på andre parrelasjoner der det er behov for "rydde" litt. Er dere flere enn to, kan familieterapi være det dere er på utkikk etter. Alle parforhold kan ikke reddes, men nesten alle parforhold fortjener en sjanse til å utvikle seg.

Lær deg å styre tankene dine!

Ønsker du å lære hemmelighetene bak det å leve et godt og balansert liv på dine premisser, et liv hvor DU er sjefen og ikke tankene dine? Da bør du bli med på dette GRATIS KURSET hvor du steg for steg kan lære om hvordan du kan ta kontroll over tankene dine og leve i nuet, istedenfor å gruble over hva som har skjedd, og bekymre deg for hva som kommer.

Ta kontakt så får du tilsendt påmeldings side helt gratis.


I kurset vil du lære om: 

 • Grunnleggende SelvPraten prinsipper: Hva SelvPraten er. Hvordan tankene dine påvirker resultatene dine og former hvem du er.  
 • 4 konkrete, fundamentale trinn for endring – for å få kontroll over din selvprat og øke din bevissthet til et høyere nivå.  
 • Med to trinn kan du nå endre din personlige virkelighet dvs. den som skaper virkeligheten i livet ditt - og endrer hva som ligger dypere i ditt ubevisste sinn.     
 • Hva som stopper deg fra å nå målet ditt etter flere forsøk- Her får du større forståelse for hva som stopper deg fra å endre deg etter flere forsøk.    
 • Du får nøkkelen til din personlige kraft, for å få det livet du vil ha. Du kommer også til å lære om hemmeligheten bak hver endring i livet – og hva som utgjør forskjellen mellom oss mennesker.    
 • 4 konkrete trinn - oppskriften på maksimal suksess. Du skal lære hvordan du kan ta konsekvente tak for å skape resultater.

Ta kontakt så får du tilsendt påmeldings side helt gratis.

Les mer på min nett side: ww.gestalt.one

Om meg:

Jeg er 42 år, gift og har to barn, jeg er medmenneske, ildsjel, visjonær og drømmer om å gjøre verden til et bedre sted, jeg er gestaltterapeut MNGF og er ferdig udannet i fireårige terapiutdanning ved Norsk Gestaltinstitutt høyskole, jeg er også veileder og kursholder. Jeg har god erfaring med hypnoseterapi og mindfullnes. Jeg er også NLP Practitioner og mentaltrener. Jeg er grûnder av SelvPraten "online kursing"  sted for mental vekst & læring. 

Tidligere utdanning fra universitet (jus), utdanning innen regnskap og økonomi, samt arbeidserfaring fra bl.a veiledning, salg og markedsføring, ledelse og administrasjon. Jeg har mange års erfaring som miljøterapeut i institusjoner og rehabiliteringstilbud til barn/ungdom - voksne døve / autister med ulike funksjonshemninger, psykiske og kognitive vansker, og andre med behov for særlig tilrettelagte tiltak, og til eldre og demensomsorg.

Har jobbet på offentlig psykiatri i avdeling spesialpsykiatri som er en del av Divisjon for psykisk helsevern ved Akershus universitetssykehus som har behandling for pasienter med bl.a alvorlig sinnslidelse i kombinasjon med vedvarende utfordringer knyttet til vold og utagering.


Jeg er NLP Practitioner (NLP står for Nevro Lingvistisk Programmering og er læren om hvordan mennesket og hjernen fungerer). Jeg er også interessert i Yoga, meditasjon og det spirituelle.

Les mer på min nett side: ww.gestalt.one


Referanser

Siv Winge. Tannlege. 57 år. - "Jeg var i flere omganger påmeldt gruppeterapi som pga Covid stadig ble utsatt. Jeg ønsket gruppeterapi erfaring. I løpet av dette året er jeg blitt oppmerksom på at min tilstedeværelse og måte å kontakte på, er annerledes når samlingene foregår på skjerm. Jeg kjenner på avstand og motstand, erfaringene kjennes ofte «filtrert». Derfor vegret jeg meg for å melde meg på gruppeterapi i dette formatet. Jeg sitter igjen med verdifulle erfaringer om meg selv i møte med andre, nære menneskemøter og læring gjennom resonans i andres delinger. Jeg opplever Betty som en klok , varm og erfaren terapeut/gruppeleder, som mestret formatet slik at det også fungerte for meg. Det kjentes trygt og jeg følte meg sett."  Les mer  Les mindre

Helle. Lærer/gestaltterapi student - "Jeg vil varmt anbefale Spira Gestaltterapi v/ Betty Tandberg. Som student i 4. klasse i gestaltterapi høyskole meldte jeg meg i utgangspunktet på gruppeterapi for å få flere timer med egenterapi. Å bli kjent med Betty og de andre deltakerne i et digitalt møterom, ble mye mer nært og tillitsfullt enn jeg først tenkte var mulig. Å få mulighet til å utforske hvem jeg blir i møte med andre er en berikende og spennende prosess. I tillegg bidro terapeuten og gruppa til faglig påfyll. "  Les mer  Les mindre

Lena B. Johnsen . Tekstforfatter & daglig leder - "Gruppeterapi hos Spira Gestalt-terapi v/ Betty Tandberg. Jeg hadde mitt første møte med gruppeterapi – i en fast gruppe over 12 ganger – hos Spira Gestalt-terapi v/ Betty. Jeg følte meg ivaretatt og trygg i møte med de andre, jeg kunne dele personlige temaer innenfor egne grenser og jeg fikk mye igjen for å lytte til de andre i gruppen. Alt under god veiledning av Betty. "  Les mer  Les mindre

Marit 18 år - ""Betty forstår meg og mine utfordringer og begrensninger uten å måtte forklare så mye, fikk hjelp til angst og til hvordan jeg kan sortere tankene mine. Jeg anbefaler virkelig Betty - terapi funker!"  Les mer  Les mindre

Claire 12 år - ""Jeg har slitt med depresjon to ganger, og Betty har hjulpet meg hele tiden. Hun behandler deg som et menneske og ikke en sykdom. Hun tar samtalene på alvor, men hun gjør dem morsomme. Jeg har også slitt med angst og frykt, og Betty fikser det himla bra. Jeg anbefaler Betty som din terapeut, og du vil ikke angre!""  Les mer  Les mindre

Småbarnsmor 41 år  - "Gjennom terapi, utfordret og støttet Betty meg til å ta grep om min hverdag, som småbarnsmamma kan jeg opplever en del utfordringer hjemme og noe som påvirker også min jobb. Samtalene med henne har gitt meg større tiltro til at alle svarene ligger i meg selv, og veiledet meg til å bruke ulike teknikker for å få tilgang til og stole på og lytte til min indre stemme og ta de valgene som er viktig for meg. NÅ har jeg bedre forståelse for mine følelser og handlinger, jeg forstår bedre mine behov og hvordan jeg setter de i fokus. jeg opplever Betty som en varm og empatisk terapeut som fikk frem det beste i meg. Takk Betty! "  Les mer  Les mindre

Sykepleier, 38 år - "Betty har hjulpet meg gjennom en overgangsfase i min jobb situasjon som jeg møtte. Jeg fikk større innsikt og perspektiv i hvor problemet ligger noe som jeg ikke hadde sett før. Takket være dette har nå arbeidssituasjonen min forandret seg til det bedre. Jeg er nå mer i forkant av problemer som måtte dukke opp enn det jeg var tidligere og dette hjelper meg veldig til å takle hverdagsstress som jeg møter. Anbefaler terapi og Betty, det hjelper! "  Les mer  Les mindre

Student 19 år  - " "Jeg har fått ryddet opp i forholdet til min mor. Jeg har blitt kjent med noen sider i meg som jeg vist ikke jeg hadde, har det bedre med meg selv og kjenner meg mindre sliten nå etter å ha gått i terapi."  Les mer  Les mindre

Torill 54 år - " "Jeg har slitt mye med dårlig selvbilde, aggresjon, utmattelse og følelse av håpløshet.Trengte virkelig noen som kunne hjelpe meg med å rydde opp i kaoset jeg følte. Etter noen samtaler har jeg begynt å kjenne på humøret og energien tilbake i hverdagen. Nå har begynt å tenke løsning enn å ha fokus på problemet. Anbefaler virkelig Betty på det sterkeste! " "  Les mer  Les mindre

Anonym 52 år - " "Tusen takk for en flott, inspirerende, innholdsrik, oppklarende samtaler, du har fått meg til å se mine valg og muligheter i meg selv og sammen med andre både hjemme med familie og jobbmessig. Anbefales varmt for alle. "  Les mer  Les mindre

Mann 42 år - ""Betty er ærlig, direkte og stiller gode spørsmål. Hun har fått meg bevisst mine valg og indre ressurser og hva jeg egentlig ønsker med fremtiden. Hun er tålmodig og imøtekommende og møter deg med respekt. Hun som viser ekte engasjement i det hun gjør. Ta kontakt - det er jeg glad jeg gjorde!" "  Les mer  Les mindre

Siri 38 år - ""Betty er en dyktig terapeut som har evner til å få frem ulike egenskaper i personer, og få trygghet og selvtillit tilbake. Samtalene har vært preget av positivitet og humør, samtidig som målet med samtalen har kommet tydelig frem. Jeg anbefaler Betty som din terapeut!" "  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.