Therese Sand - Psykoterapeut - GoMentor
Therese Sand - Psykoterapeut

Therese Sand

Psykoterapeut

Vestre Aker, Oslo

Personlig fremmøte

- Akkurat nå: Få 100 kr. i GoMentor-rabatt på første samtale når du booker og betaler online.

Enkeltklienter 800 kr. Avtal tid

Enkeltklienter - studenter og trygdede 600 kr. Avtal tid

Par- og familieterapi 900 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Da kan du ringe til kundeservice på tlf. 2396 6246

23 96 28 10

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

Psykoterapeut og pedagog,14 års erfaring med livsveiledning,selvutvikling og psykoterapi. Jeg kan hjelpe deg med å få det bedre med deg selv og dine omgivelser. Therese Sand - Psykoterapeut

Beskrivelse

Eikenøtten

Psykologen James Hillman anvender Aristoteles sin ”eikenøtteori” på det moderne mennesket og sier at akkurat som essensen av det store, flotte eiketreet allerede er til stede i eikenøtten, så bærer hvert menneske: ”… på noe unikt som ber om å bli levd ut, og som allerede er til stede før det kan leves ut.” (James Hillman: Sjelens kode).

Men for å kunne gjøre det, trengs det ofte mot. For å kunne leve mer slik du ønsker med deg selv og menneskene rundt deg, er du nødt til å våge å se på det som hindrer deg i å gjøre det, og du må våge å ta nye roller.

Psykodrama

Psykodramaterapi kan hjelpe deg med det. Psykodrama er utviklet av psykiateren J.L. Moreno og er en metode for veiledning, selvutvikling og terapi der vi som ledere av gruppen eller monodramaet hjelper deg å se på temaer fra ditt liv. Det er mulig å arbeide med hendelser fra fortid og nåtid eller å prøve ut roller for framtiden ved at de visualiseres og bearbeides på en scene. I gruppeterapi hjelper deltagerne hverandre i denne prosessen ved å spille roller. I enkeltterapi (monodrama) arbeider vi med tomme stoler og lederen kan gå inn i roller.

Som deltager trenger du ingen forkunnskaper. Du bestemmer selv hva du vil dele med meg eller andre i en gruppe og når.

Min bakgrunn

Jeg er cand. polit. med pedagogikk, spesialpedagogikk og psykologi i fagkretsen. Medlem i PIN Psykodramaforeningen i Norge og i NFP Norsk forbund for psykoterapi, medlem i EAP European Association for Psychotherapy. Jeg har jobbet mange år i lærerutdanningen på Høyskolen i Oslo, bl.a. mye med veiledning. De siste 14 årene har jeg arbeidet med psykodrama i selvutviklingsgrupper, med enkeltklienter, par og familier, med livsveiledning/coaching og med psykoterapi.
Jeg har også undervist og veiledet studenter i psykodramametoden på Morenoinstituttet i Oslo.

Språk Jeg er opprinnelig sveitsisk og ved siden av norsk snakker jeg flytende tysk, engelsk og fransk, noe italiensk.


Taushetsplikt

Jeg er bundet av taushetsplikt og du er, som alle i gruppen, bundet av en
taushetsavtale i forhold til det som skjer i grupper, når det gjelder andre enn deg selv. Det vil si at du kan fortelle så mye du vil om egne opplevelser, men ikke nevne andres navn eller viderefortelle om andres arbeid i gruppen.

Mitt terapisted 'Eikenøtten' ligger i Oslo Vest, lett tilgjengelig med bane eller bil, gratis parkering på gårdsplassen.

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer