Therese Sand - Psykoterapeut

Therese Sand

Psykoterapeut

Vestre Aker, Oslo , GoMentor 24/7

Personlig fremmøte

studenter/elever og trygdede 500 kr. Avtal tid

Par- og familieterapi 750 kr. Avtal tid

Enkeltklienter 700 kr. Avtal tid

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 796 kr. /mnd. Registrer

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 1.116 kr. /mnd. Registrer

Skriv ubegrenset med meg når du har tid og lyst og få svar alle hverdager (man.-fre.).

GoMentor 24/7 Live 1.796 kr. /mnd. Registrer

Skriv ubegrenset med meg når du har tid og lyst og få svar alle hverdager (man.-fred.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller livechat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 1.516 kr. /mnd. Registrer

Hold videosamtaler med meg når du har tid og lyst, alle hverdager (man-fre). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

  • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
  • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
  • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
  • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
  • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
  • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
  • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
  • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

‘EVERYTHING WE HEAR IS AN OPINION, NOT A FACT. EVERYTHING WE SEE IS A PERSPECTIVE, NOT THE TRUTH.’ Marcus Aurelius Therese Sand - Psykoterapeut

Beskrivelse

Eikenøtten

Psykologen James Hillman anvender Aristoteles sin ”eikenøtteori” på det moderne mennesket og sier at akkurat som essensen av det store, flotte eiketreet allerede er til stede i eikenøtten, så bærer hvert menneske: ”… på noe unikt som ber om å bli levd ut, og som allerede er til stede før det kan leves ut.” (James Hillman: Sjelens kode).

Men for å kunne gjøre det, trengs det ofte mot. For å kunne leve mer slik du ønsker med deg selv og menneskene rundt deg, er du nødt til å våge å se på det som hindrer deg i å gjøre det, og du må våge å ta nye roller.

Psykodramaterapi kan hjelpe deg med det. 

Psykodrama 

er utviklet av psykiateren J.L. Moreno og er en metode for veiledning, selvutvikling og terapi der vi som ledere i gruppeterapi eller i enkelterapi (monodrama) hjelper deg å se på temaer fra ditt liv. Det er mulig å arbeide med hendelser fra fortid og nåtid eller å prøve ut roller for framtiden ved at de visualiseres og bearbeides på en scene. I par- og familieterapi kan vi hjelpe dere med å bearbeide  og løse konflikter. I gruppeterapi hjelper deltagerne hverandre i den terapeutiiske  prosessen ved å spille roller. I enkeltterapi (monodrama) arbeider vi med tomme stoler og lederen kan gå inn i roller. Som deltager trenger du ingen forkunnskaper. Du bestemmer selv hva du vil dele med meg eller andre i en gruppe og når.

Min bakgrunn

Jeg er cand. polit. med pedagogikk, spesialpedagogikk og psykologi i fagkretsen. Medlem i PIN Psykodramaforeningen i Norge og i NFP Norsk forbund for psykoterapi, medlem i EAP European Association for Psychotherapy. Jeg har jobbet mange år i lærerutdanningen på Høyskolen i Oslo, bl.a. mye med veiledning. De siste 17 årene har jeg arbeidet med psykodrama i selvutviklingsgrupper, med enkeltklienter, par og familier, med livsveiledning/coaching og med psykoterapi.
Jeg har også undervist og veiledet studenter i psykodramametoden på Morenoinstituttet i Oslo.

Språk Jeg er opprinnelig sveitsisk og ved siden av norsk snakker jeg flytende tysk, engelsk og fransk, noe italiensk.

Taushetsplikt

Jeg er bundet av taushetsplikt og du er, som alle i gruppen, bundet av en taushetsavtale i forhold til det som skjer i grupper, når det gjelder andre enn deg selv. Det vil si at du kan fortelle så mye du vil om egne opplevelser, men ikke nevne andres navn eller viderefortelle om andres arbeid i gruppen.

Mitt terapisted 'Eikenøtten' ligger i Oslo Vest, lett tilgjengelig med bane eller bil, gratis parkering på gårdsplassen.

PRISER for 90 min. sesjoner: Enkeltklienter 700.-   Par/familier 750.-  Studenter/elever 500.- Trygdede 500.-

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.