Synnøve Bjørke - Gestaltterapeut

Synnøve Bjørke

Gestaltterapeut

1 klientreferans

DENNE PROFILEN ER IKKE AKTIV PÅ GOMENTOR LENGER

Gestaltterapeut og pedagog. Synnøve Bjørke - Gestaltterapeut

Beskrivelse

DENNE PROFILEN ER IKKE AKTIV LENGER, KONTAKT GOMENTOR SUPPORT FOR VIDERE VEILEDNING!


Pedagog og gestaltterapeut

  • Gjør du ofte valg og angrer etterpå?
  • Lurer du på om du kan gjøre ting på en annen måte?
  • Har du utfordringer i foreldrerollen?


Som samtaleterapeut tilbyr jeg mental ryddehjelp slik at du kan bli mer klar over hvilke valg du tar, både bevisste og ubevisste. Gjennom samtale kan vi kartlegge dine mønstre og se hvilke muligheter du har i deg. Som terapeut er jeg en aktiv deltaker i dette arbeidet, og sammen finner vi arbeidsmåter og tema som er riktige for deg. Hos meg vil du oppleve å bli lyttet til, og jeg håper også du vil erfare å få ny innsikt og kanskje også økt livskvalitet.

 

Jeg er utdannet lærer i tillegg til å være gestaltterapeut. Med 17 års erfaring fra skolen har jeg særskilt kompetanse i arbeid med familier, tenåringsproblematikk og foreldreveiledning. I dette arbeidet kan vi fokusere på tema som:

  • grensesetting
  • anerkjennelse av egne og barnets følelser
  • hvordan være en robust forelder og tåle ubehag?
  • samspill i familien


Det kan være utfordrende å være forelder, men jeg erfarer at det kan være enklere når vi kjenner oss selv og har noen gode verktøy å benytte.

 

Velkommen til meg!

 

 

Referanser

Toril Nygreen Grave, kollega - "Synnøve Bjørke er en profesjonell samtaleterapeut. I tillegg til sin gestaltpraksis jobber hun som pedagog i skolen. Gjennom samtaler kan Synnøve bidra til økt innsikt om valgmuligheter, utvikling og bedre livskvalitet Du vil oppleve Synnøve som empatisk samtidig som hun er ærlig og utfordrer deg. Anbefales for alle som vil ha en bra dame å snakke med!"  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.