Maria Therese Giannoulis Stephansen - Helsecoach - GoMentor
Maria Therese Giannoulis Stephansen - Helsecoach

Maria Therese Giannoulis Stephansen

Helsecoach

Oslo

Personlig fremmøte

Fri pust for stressmestring og bvevisstgjøring 950 kr. Avtal tid

NLP Coaching og Helsecoaching 950 kr. Avtal tid

Rosenmetoden 790 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Ring til kundeservice på 2396 6247

23 96 19 80

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

depresjon, angst, negative adverds vaner, kronisk muskelspenninger, fastlåst, begrenset pust, sliten, nedstemt, utbrenthet, Maria Therese Giannoulis Stephansen - Helsecoach

Beskrivelse

Hei, og hjertelig velkommen til min side om handler om . . .   hele deg  . . .  din helse, ditt tankesett, dine muligheter og din livsglede.   • Har du negative tanker, følelser og føler at du stopper deg selv?
 • Går du i ring med deg selv og vet ikke hvordan du skal komme deg videre?
 • Har du uønsket adferd som står i veien for deg selv eller relasjoner?
 • Har du latt deg være en «dørmatte» til andre?
 • Trenger du hjelp til å ta plass for deg selv og mer «min tid» i livet ditt?
 • Står du i et «veikryss» og trenger hjelp til å ta valg?
 • Vet du egentlig hva som er viktig for deg i ditt liv, eller har du noen gang virkelig satt i gang å oppdage dine indre kjerneverdier som gir deg mening?

 

Hos meg kan du få hjelp til å sortere tanker og følelser av en nøytral fagperson med respekt.


 • Du får nye perspektiver og måter å se deg selv og andre på.
 • Du utvikler deg som menneske og lærer mer om deg selv og hva betyr mest for deg slik at du kan ta egen kontroll over viktig valg.
 • Du kan lære deg hvordan få et «pusterom» i hverdagen og tid til å reflektere over ting og bli mer bevisst.Rosenmetoden

Rosenmetoden er en kroppsbehandling som hjelper mennesker å oppnå dyp avspenning og bevisstgjøring. I behandlingen benyttes en myk og direkte berøring. Da mennesker ubevisst bruker muskler til å holde tilbake følelser vil rosenbehandlinger gi mulighet for å frigjøre følelsene og gi slipp på muskelspenningene.


I behandlingen benytter en myk og direkte berøring for å skape «dialog» med kroppen gjennom huden. Denne myke berøringen kan føre til at kroppen slipper den barrieren den hadde satt opp en gang i løpet av livet, og pusten vil også få mer plass slik at muskler vil få mer oksygen og muskelsmerter kan avta.


Rosenmetoden er for deg som ønsker

 • Dyp avspenning og friere pust
 • En dypere relasjon til deg selv
 • Bedre kontakt med dine følelser og behov
 • Større åpenhet og tydelighet i kontakt med deg selv og andre.Mykere kropp med økt bevegelighet og vitalitet
 • Opplevelse av å være mer levende i kropp og sinn
 • Nye muligheter i livet når gamle mønstre og holdninger slipper taketNlP Coaching og Helsecoaching

Coaching er en prosess som handler om å frigjøre og utvikle ditt potensiale. Det handler om å bringe deg fra nåværende tilstand til et ønsket mål. Til det livet du egentlig vil leve, enten det er i jobb eller på det private plan.Coaching er en en-til-en prosess som har til hensikt å ta frem dine ressurser, slik at de gode resultatene kan kommer i samspillet mellom coach og klient.


Coachen kan hjelpe deg til å finne sine løsninger og strategier på vei mot dine mål og ønsker.  Jeg tar utgangspunkt i at du allerede har svaret inni deg, i ditt ubevisste sin, og det er gjennom coachingens kraftfulle spørsmål og teknikker, at du finner disse svarene selv og bringer de ut i livet ditt.Fri Pust  for stressmestring

Pusten din er viktig for din helse og for å føle deg vel og er en kraftfull og effektiv selvhjelp i hverdagen!

En bevisst pust er positiv for helsen, beroligende og avstressende.

Du kan lett lære deg en bevisst pust til fordel for din helse og til å mestre livets utfordringer i hverdagen.  En bevisst og fullstendig pust vil bringer liv til alle kroppens celler!


Pusten er påvirket av alle våre tanker, følelser, aktiviteter og det som skjer rundt oss.   Selv om pusten er styrt av vårt autonome nervesystem og vi slipper å tenke på det, vil pusten likevel ikke få plass i kroppen når kroppen ubevisst spenner seg.  Kroppen vil få for lite oksygen og pustefrekvensen vil øke slik at pusten blir overfladisk, kort og raskt.  Det er på denne måten at vi undertrykker ubehagelige følelser og stress.Hensikten med behandling

Hensikten med rosenbehandling eller nlp coaching er å støtte deg i å mestre dine hverdagslige livsproblemer.  Du vil få hjelp til å lære deg nye adverds strategier ved å endre uhensiktsmessige tankemønstre og atferd som er forbundet med problemene. Du vil også bli mer bevist viktige livsverdier og riktig fokus på viktige livsområder som du kan ta med deg som ressurser som hjelper deg videre mot nye positive mål.  Som en del av samarbeidet vil du bli bevisst denne uønsket adferd slik at du vil få en dypere forståelse om at du ikke lenge trenger «dette» i fremtiden.  Du får hjelp til å etablere det nye adferden og du kommer til å oppdage at du blir selv en aktiv problemløser for ditt eget liv. Om meg 

Jeg er en glad, engasjert og entusiastisk person med stor interesse for at mennesker skal ha det godt.


Mitt morsmål er engelsk, jeg er britisk og gresk, vokste opp i London, har bodd i Norge i 43 år og snakker flytende norsk.  Min mann er norsk og vi har to jenter på 29 og 26 år. 


 • Jeg har mine terapeutiske utdannelser fra Norge. Jeg trives veldig godt med å hjelpe andre mennesker, og jeg er veldig inspirert over de behandlings metodene jeg bruker.
 • Jeg bruker vennlige og respektfulle behandlings metoder med fokus på å styrke og gjenopprette følelsenes, tankenes og kroppens egne helbredelsessystemer.


Jeg legger sentral fokus på hvilken behandlingsmetode vil hjelpe deg best.  


En helhetlig vurdering av din livssituasjon vil gi informasjon om akkurat hvilken behandlingsform er best å begynne med.  Vurderingen skjer ved samtale hvor vi blir enige om behandlingen.   

I terapirommet jobber jeg med respekt og målrettethet for å skape en høy grad av rapport med klienten slik at de vil føle seg trygg og har tillit til vårt samarbeid og selv utviklings prosessen mot et positivt liv i fremtiden.


Du er velkommen til å ta kontakt.

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer