Iselin Øvergaard - Coach, Mindfulness-lærer MBSR

Iselin Øvergaard

Coach, Mindfulness-lærer MBSR

3 referanser

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

  • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
  • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
  • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
  • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
  • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
  • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
  • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
  • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

indre ro, balanse, glede,lykke,enkelhet Iselin Øvergaard - Coach, Mindfulness-lærer MBSR

Beskrivelse


Profil er ikke lenger aktiv. Vær vennlig og ta kontakt med GoMentor.

 

Referanser

Merethe Saga Lønnum - "Jeg kan varmt anbefale Iselin som coach, hun har en sjelden god tilstedeværelse og det er lett å åpne hjertet sammen med henne."  Les mer  Les mindre

Kine Ollila - "Iselin er en utmerket coach. Hun stiller gode spørsmål, holder rommet og er en god lytter. Det er enkelt å få kontakt med sine følelser når man blir coachet av Iselin. Hun får min varmeste anbefaling."  Les mer  Les mindre

Dorrit Karlsen - "Jeg opplever Iselin som en utrolig trygg og dyktig Coach. En Session med henne er en reise i sitt indre, som skaper varige endringer. Hun har sterk intuisjon og stiller dype spørsmål. Hun hjalp meg til svar jeg har lett etter i lang tid. Anbefales."  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.