Iselin Øvergaard - Coach, Mindfulness-lærer MBSR - GoMentor
Iselin Øvergaard - Coach, Mindfulness-lærer MBSR

Iselin Øvergaard

Coach, Mindfulness-lærer MBSR

Tromsø, Videosamtale

3 referanser

Personlig fremmøte

- Akkurat nå: Få 100 kr. i GoMentor-rabatt på første samtale når du booker og betaler online.

Coaching 800 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Da kan du ringe meg på tlf. 777597011

777597011

Online-samtale

- Akkurat nå: Få 100 kr. i GoMentor-rabatt på første samtale når du booker og betaler online.

Coaching (GoMentor videosesjon) 800 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Da kan du ringe meg på tlf. 777597011

777597011

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

indre ro, balanse, glede,lykke,enkelhet Iselin Øvergaard - Coach, Mindfulness-lærer MBSR

Beskrivelse


Det er tider i livet når vi har behov for å snakke med noen.Når livet oppleves så vanskelig at du ikke vet hva du skal gjøre.Når du føler at du har prøvd alt. Da er det fint at det finnes hjelp i andre,som lever av å hjelpe andre og som ønsker å støtte de på veien i å leve et fantastisk liv.Det er mulig for alle.

Det handler om å løfte det opp til ett nytt nivå, å få hjelp til å finne håp,tillit og tro på at det er mulig å endre livet ditt.Mulig å endre det raskt,hvis du vil.

Jeg har livslang kompetanse i å se andre mennesker,og hjelper mennesker i kontakt med sitt hjerte og til å leve livet i enkelhet,på sin unike måte.

Jeg tar mennesker inn i å se sitt potensiale og støtter de i å transformerer det som er vanskelig ved bruk av coaching, meditasjon og healing. Jeg hjelper mennesker til ro i seg selv.

Jeg har selv erfart at livet kan være utfordrende,fått hjelp på veien og lever i dag et fantastisk liv med mening,glede og indre ro.Hvis dette traff noe i deg er du velkommen til å booke deg en samtale hos meg.


 

Referanser

Merethe Saga Lønnum - "Jeg kan varmt anbefale Iselin som coach, hun har en sjelden god tilstedeværelse og det er lett å åpne hjertet sammen med henne."  Les mer  Les mindre

Kine Ollila - "Iselin er en utmerket coach. Hun stiller gode spørsmål, holder rommet og er en god lytter. Det er enkelt å få kontakt med sine følelser når man blir coachet av Iselin. Hun får min varmeste anbefaling."  Les mer  Les mindre

Dorrit Karlsen - "Jeg opplever Iselin som en utrolig trygg og dyktig Coach. En Session med henne er en reise i sitt indre, som skaper varige endringer. Hun har sterk intuisjon og stiller dype spørsmål. Hun hjalp meg til svar jeg har lett etter i lang tid. Anbefales."  Les mer  Les mindre

;

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer