Iselin Øvergaard - Coach, Mindfulness-lærer MBSR - GoMentor
Iselin Øvergaard - Coach, Mindfulness-lærer MBSR

Iselin Øvergaard

Coach, Mindfulness-lærer MBSR

Tromsø, Videosamtale

3 referanser

Personlig fremmøte

- Akkurat nå: Få 100 kr. i GoMentor-rabatt på første samtale når du booker og betaler online.

Coaching 800 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Da kan du ringe meg på tlf. 777597011

777597011

Online-samtale

- Akkurat nå: Få 100 kr. i GoMentor-rabatt på første samtale når du booker og betaler online.

Coaching (GoMentor videosesjon) 800 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Da kan du ringe meg på tlf. 777597011

777597011

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

Stress, indre ro, balanse, glede Iselin Øvergaard - Coach, Mindfulness-lærer MBSR

Beskrivelse

  • Sliten, lei og fortvilet?
  • Er hverdagen din preget av et jag som sliter deg ut?
  • Gir ikke jobben din deg mening lengre og ønsker du å gjøre en forskjell?
  • Lengter du etter noe annet?
  • Holder du ut på grunn av andre?
  • Er du ulykkelig for at du ikke klarer å gjøre deg selv lykkelig?
  • Klandrer du deg selv og lar frustrasjonen din gå ut over barna dine?


Du trenger ikke ha det slik. Du kan få hjelp som støtter deg på veien til å føle ro, glede og en hverdag uten stress.


Min egenerfaring

Jeg var utbrent og sliten, klarte ikke det jeg alltid hadde klart. Jeg var frustrert, kjente på mye indre stress og uro, energien ble mindre.Jeg var sliten og lei av å gi til andre mennesker, jeg ville bare ha en pause, stillhet, uten mennesker rundt meg. Jeg kjente meg fortvilet over at jeg ikke mestret hverdagen.Klarte ikke å hjelpe meg selv i balanse. Hadde ikke energi nok til å gjøre ting som ga meg glede. 

Mitt vendepunkt kom da jeg lærte meg verktøyene coaching, mindfulness og yoga, som alle tre handler om lande i kroppen. Å lære meg å lytte til meg selv og jobbe med å forstå de følelsene som gjorde at jeg valgte å gå mot mine egne verdier, var livsforandrende for meg. I dag lever jeg fra ett sted i meg selv hvor jeg kjenner på ro, balanse,tilstedeværelse og kjærlighet. 


Hva går coachingen ut på?

Coaching handler om å møte klienten i tilstedeværelse og skape rom for nysgjerrig utforsking ved bruk av spørsmål som bidrar til innsikt og utvikling i klienten. Klientens ønsker og behov er alltid utgangspunkt i coachingsamtalen.Det handler om å møte følelser med aksept og forståelse og transformere vanskelige følelser for å løfte seg selv til å komme friere og mer bevisst tilstede i livet, og ta daglige valg som ivaretar klienten.Som coach støtter jeg klienten på veien til å skape livet en ønsker ved å velge å gjøre endringer og lede seg selv. Bruk av mindfulness med pusten som et anker for å øke nærvær og skape en dypere kontakt med kroppen er grunnleggende i coachingen. Dette gir ro, en dypere kontakt med hjertet og den klienten virkelig er. 


Min bakgrunn

Jeg er mamma til fire og har selv kjent på utfordringene i hverdagen med å balansere mellom jobb, familie og meg selv. Min erfaringsbakgrunn er over ti år som  spesialergoterapeut innen psykisk helse-og rufeltet. Erkjennelsen av å ikke være i stand til å stå i  jobben var tøff. Fokus på å gi til andre, uten å gi til seg selv, kombinert med mine omsorgsroller på hjemmebane som mamma ble for mye. Gjennom daglig mindfulnesspraksis, yoga og coaching har jeg lært meg å leve et liv i balanse, i kontakt med hjertet mitt. Jeg lytter til mine behov og opplever svært lite stress og tidsklemme.


Hvis dette traff noe i deg er du velkommen til å booke deg en gratis samtale hos meg.


 

Referanser

Merethe Saga Lønnum - "Jeg kan varmt anbefale Iselin som coach, hun har en sjelden god tilstedeværelse og det er lett å åpne hjertet sammen med henne."  Les mer  Les mindre

Kine Ollila - "Iselin er en utmerket coach. Hun stiller gode spørsmål, holder rommet og er en god lytter. Det er enkelt å få kontakt med sine følelser når man blir coachet av Iselin. Hun får min varmeste anbefaling."  Les mer  Les mindre

Dorrit Karlsen - "Jeg opplever Iselin som en utrolig trygg og dyktig Coach. En Session med henne er en reise i sitt indre, som skaper varige endringer. Hun har sterk intuisjon og stiller dype spørsmål. Hun hjalp meg til svar jeg har lett etter i lang tid. Anbefales."  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.