Hjelp til å mestre stress, angst og indre uro

Skrevet d. 10-10-2018 14:55:40 af Iselin Øvergaard - Coach, Mindfulness-lærer MBSR

Hvordan står det til med drømmen din? Er du frustrert over at du aldri finner tid til deg selv i kalenderen? Er det på tide at du endrer litt kurs, gjør noe nytt eller lærer noe nytt for å stå bedre rustet i deg selv?


Mange mennesker trenger verktøy for å håndtere utfordringer knyttet til et samfunn hvor tempoet er umenneskelig høyt. Vi trenger å lære oss å lytte til oss selv, ikke bare gå etter flokken, men å ta egne beslutninger basert på egne verdier og ønsker. Å tillate deg selv å tråkke opp din egen sti, følge ditt unike hjerte.Det handler om å tørre å snakke for deg selv og være deg selv. Det handler om å ta den plassen du fortjener, den tiden, den handlingen, ikke bare vente på at andre skal gi det rommet til deg. Det er ditt liv som du har vært så heldig å få i gave. Du er et fantastisk menneske i kraft av nettopp den du er, du fortjener å ha det bra hver eneste dag. 

Ønsker du å sette i gang med livet ditt, ikke bare gå å vente, utsette det til bedre tider,eller vente til kalenderen blir mindre full?


Det handler om å lære seg å gjøre små justeringer gjennom å observere seg selv gjennom kroppen og pusten. 

Hvordan er pusten din akkurat nå? Hvordan har du det egentlig i kroppen din?

 

Det handler om å stoppe opp å kjenne etter, gi deg selv tid til å romme det som bor i deg av følelser og tanker. Og se hva som rører seg i deg. Gjennom å være tilstede i deg selv kan du endre livet ditt til å se det du trenger for deg selv på en klarere måte. Å ta valg som er til det beste for deg selv i alle situasjoner. Å ha en bevissthet om deg selv gjør at du lettere kan orientere deg i verden og se hva du selv trenger for å ha det bra. Å åpne opp for å se de muligheter du har,  gjennom å vie tid til deg selv både fysisk og mentalt, gir deg balanse. Det er oppsiktsvekkende mange som bruker timesvis i uken på å sykle, løpe eller trene på treningssenter, og som sier de er "overloaded" i hodet, stresset og ikke har tid. Hva med å bruke færre timer i uken på tredemølla og vie litt av tiden til å trene det mentale som også trenger oppmerksomhet og trening? 

 

Hva gjør du når du skal trene? Trenger du å lære deg verktøy for å stresse ned for ikke å bli så påvirket av støy og det som skjer rundt deg i omgivelsene?

 

Lyst til å motta en gratis lydfil som hjelper deg til å stresse  ned og støtte deg på veien i å skape balanse i deg selv?

Ta kontakt

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.