Beate Christiansen - Gestaltterapeut

Beate Christiansen

Gestaltterapeut

Tønsberg , Videosamtale , GoMentor 24/7

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 199 kr. /uke Registrer

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 279 kr. /uke Registrer

Skriv ubegrenset med meg når du har tid og lyst og få svar alle hverdager (man.-fre.).

GoMentor 24/7 Live 449 kr. /uke Registrer

Skriv ubegrenset med meg når du har tid og lyst og få svar alle hverdager (man.-fred.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller livechat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 379 kr. /uke Registrer

Hold videosamtaler med meg når du har tid og lyst, alle hverdager (man-fre). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Personlig fremmøte

Individuell terapi 60 min. (studenter og uføre) 500 kr. Avtal tid

Individuell terapi 60 min. 700 kr. Avtal tid

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Beate Christiansen - Gestaltterapeut

Beskrivelse

I juni 2017 startet jeg min egen praksis i Tønsberg sentrum. Både i mitt eget liv og i min praksis har jeg erfart at livet ikke alltid er enkelt. At vi kan møte på utfordringer som kan være vanskelige å takle på egen hånd. Det å kunne bli sett, hørt og få støtte ser jeg som viktig. I min praksis har jeg møtt unge og voksne i forskjellige livskriser:

 

 • Oppvekst i destruktive hjem
 • Å leve sammen med rusavhengige, både som ungdom og voksen
 • Å leve med sykdom og smerter
 • Samlivs- og relasjonsutfordringer

 

Min tilnærming

For meg som terapeut er noe av det viktigste å møte deg med varme, støtte og forståelse. Det igjen kan gjøre at det føles tryggere i relasjonen oss i mellom. Når det passer seg i en klienttime, hender det at jeg velger å dele om mitt liv og mine erfaringer, gjennom å støtte og forstå deg. Jeg har stor tro på ved å dele av egne livserfaringer, enten i individuell eller i en gruppe, kan det bli tydeligere at du ikke står alene. I gestaltterapien bruker vi ordet ”å gestalte”, som betyr ”Å gi mening til”. Gestaltterapi dreier seg om å gi innhold og mening til de erfaringer, opplevelser, tanker og følelser som du bringer med deg inn i terapirommet.

 

Det er for meg veldig givende og berikende å kunne jobbe med mennesker. Jeg har stor tro på viktigheten av å kunne møte mennesker der hvor de er, og belyse det som skjer ”Her og Nå” sammen. Ved å øke selvinnsikten, lære om deg selv og dine mønstre, kan det være mulig å endre uønsket atferd. Tanken om at når vi blir bevisst noen av våre uønskede atferdsmønstre, da kan en endring skje. Og du kan rett og slett bli kjent med seg selv.

 

 Min bakgrunn

Jeg er 45 år, og bor i Tønsberg. Jeg har alltid vært interessert i å jobbe med mennesker. Som miljøarbeider i psykiatrien, som støttekontakt, og som assistent ved en ungdomsskole med elever med forskjellige utfordringer som trengte ekstra oppfølging i skolehverdagen. 

 Jeg har selv erfaring med:

 • Å leve med kronisk sykdom fra ung alder
 • Oppvekst med rus og alkoholavhengighet
 • Angst og depresjon
 • Å leve i utfordrende relasjoner

  

Jeg er godkjent psykoterapeut/ gestaltterapeut ved Norsk Gestalt Institutt - Høyskole i Oslo. Og jeg er medlem av Norsk Gestalt Forening (NGF).

 

Velkommen til å kontakte meg for en uforpliktende samtale!

 

 

 

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.