KJEDER du deg mer enn du har godt av?

Skrevet d. 14-4-2020 20:26:37 af May Britt Lian - Reg. Tankefeltterapeut MNLH, NLP Master Coach, Veileder

KJEDER du deg mer enn du og de rundt deg har godt av?

Her får du vite litt om hva du kan gjøre og hva du kan få hjelp til? Det kan være mange som kjenner på «brakkesyke» om dagen med ulike symptomer som irritasjon og humørsvingninger, manglende tiltakslyst og slitenhet? Kanskje søvnproblemer, depresjon, angst, uro, stress og en litt generell mistrivsel?

Vi har jo de aller fleste av oss blitt tvunget til å legge om hverdagen de siste ukene og det gjør noe med oss som mennesker. Ofte går imidlertid ting seg til og vi kan bli veldig kreative når vi kjeder oss! ?Og der er heller ikke farlig å kjede seg, tenker jeg.

Men hvis det handler om noe helt annet enn det å kjede seg litt så vil ikke alle disse symptomene nødvendigvis gå over helt av seg selv, og da kan det være lurt å oppsøke hjelp. Heldigvis så finnes det flere verktøy som kan hjelpe, og jeg ønsker å dele de med deg.

Ta derfor gjerne kontakt for en liten prat om du lurer på noe. Jeg tilbyr også en gratis samtale som emosjonell førstehjelp i tiden fremover. Håper vi snakkes, varme tanker, May Britt

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.