Her får du et PERSONLIG møte med meg, GRATIS TIPS og ØVELSE for hvordan du kan PUSTE litt

Skrevet d. 23-3-2020 17:07:28 af May Britt Lian - Reg. Tankefeltterapeut MNLH, NLP Master Coach, Veileder

Jeg tror ikke vi er ment til å bære alt alene og deler derfor noen av mine personlige tanker og følelser rundt opplevelsen av det STRESSET vi alle nå kjenner på. Stress som ofte merkes som tankekaos og bekymringer, og hvor ulike behov for grensesetting, egentid, rutiner m.m blir mer synlig for oss selv og de rundt oss.


Du får også mine tanker rundt det å fokusere på de små øyeblikkene av takknemlighet vs tanker og bekymringer, reell frykt og trusselen om noe farlig (angst).

TIPS: Ved å forlenge disse øyeblikkene av takknemlighet ❤️og glede kan vi hjelpe oss selv som en form for meditasjon, egentlig. Det å velge å fokusere på gleden og takknemligheten litt EKSTRA lenge når disse følelsene dukker opp kan være et verktøy for å roe ned både tankekaos og bekymringer, men også redusere andre symptomer. Slik gjør du: Hold gjerne hånda på ❤️ i ca. 21 sekunder, mens du ? (Og ja, det føles leeeeenge?) observerer kroppen din uten å dømme. Lukk gjerne øynene.

Når du nå observerer DIN kropp. Hva kjenner du? Varme? Kulde? Hvilken impuls dukker opp nå? Hva forteller kroppen deg nå? Avslutt gjerne med å ta 3-4 rolige og dype pust inn og ut med magen, og lukket munn (hvis mulig). Når du puster ut åpner du munnen, mens du slipper luften ut igjen gjerne med et godt sukk.❤️


Som NLP Premium Master coach, TFT terapeut, veileder, mentor og medmenneske så både ønsker og plikter jeg å bidra til reduksjon av smitte ved å følge anbefalinger og regler. Personlige møter er derfor ikke mulig og mine kontorer på Kick i Hvittingfoss og Kilden - Helse i Drammen er derfor stengt fremover.
Direkte sendinger via Facebook, video eller tlf samtaler kan imidlertid foregå trygt. Jeg har god erfaring fra dette og ønsker å bidra på den måten for de som ønsker en god samtale. Opplæring og 30 min. prøvetime med mulighet for å teste ut bruk av video vil derfor være GRATIS fremover.
Om du vurderer coaching generelt som selvutvikling eller kjenner at du trenger noen å snakke med, så håper jeg derfor at du tar kontakt med meg.

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.